Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Faust
El director de fotografía

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 22., szerda 23:26

Toltunk egy Cadizt, 3 pont, tobbit hagyjuk.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 20., hétfő 12:47

___Samy___ írta: Engem sem igazan bosszant annyira a tegnapi meccs, mert a jatek kepe alapjan tobb gollal kellett volna nyernunk, csak beragadt a kecsapos tubus. Nem ugy lett 0-0, hogy kozunk nem volt a meccshez. Sajnos neha becsuszik az ilyen.
Kicsit mondjuk ez torz, mert kb. ilyen félig lankadt pélóval toltuk neki, ami se neked nem jó, se a nőnek. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 20., hétfő 11:51

Engem sem igazan bosszant annyira a tegnapi meccs, mert a jatek kepe alapjan tobb gollal kellett volna nyernunk, csak beragadt a kecsapos tubus. Nem ugy lett 0-0, hogy kozunk nem volt a meccshez. Sajnos neha becsuszik az ilyen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 20., hétfő 10:36

Most látom csak, hogy Chust nem is játszott. Tolhatott volna pedig valamilyen secret agentes bakit. Igaz, ha egy kölcsönadött játékos játszik ellenünk mindig brillírozik.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 20., hétfő 10:26

Süti írta: Nem kell ezen meglepődni, nyilván bekkel egy kiesőjelölt csapat ellenünk idegenben. Volt 30+ kapura lövés, el is találtuk többször, ilyen győzelmi széria után simán vannak ilyen meccsek. Ha egy ilyen beakad, 1-0, és jönniük kell, simán nullázzuk őket. Most nem akadt be, nincs ezzel baj.
A kardomba és se dőlnék, csak mocskosul remélem, az ilyen szart toló csapatok úgy esnek vissza a másodosztályba, ahogy kell..
Egy 0-0-t nem kell túlelemezni. A védekezés nyilván kit érdekel, elöl meg be kellett volna kotorni valahogy egyet. Én inkább kicsit ott kapirgálnék.
Jellemző szerintem, hogy az első ht 2 legszebb jelenete (nekem) 9:40kor volt, amikor Karimnak énekelték, hogy boldog szülinapot :sziv: :sziv: , meg amikor Case nyomott egy F8-at és kapott érte egy sárgát. LV a komplett első félidőben egy labdatemető volt. Nem is értem, minek jöttek a beadások, ha mondjuk lenne 2 olyan emberünk, mint anno Becks, érteném. DE NINCS!! :D
Tolták be folyamat a pontatlan labdákat az 1 szem?? Benzre középen... Vagy el se jutott középre, vagy ment ki a hosszún bedobásra..

Kicsit szerintem rossz volt a felállás, túl kevés ember volt elöl. Vagy maradni kellett volna a 433nál és akkor a 4 védőn Vinyó-Karim-Haz. osztoznak, a vonalakon a 2 szélsőbekk, vagy akkor 424, hogy kényszerítve legyen az ellen, hogy a 4 védő 1az1-ben legyen Vinyó-Benz-Haz-Fede-vel.. De nehéz okosnak lenni, amikor 10 emberük volt 15-20 méteren, 4 védővel a 16os vonalán és 6 másikkal azok előtt..

Szóval a Cadiz távozzon sátán, de sírni nincs ok szerintem. A 11 vesztett pont kb. a bajnokság felénél nem vészes (maradjon is így csüt. reggel is!!!), szvsz a 2 sevillai klub irracionálisan áll úgy ahogy, fognak még bukni..
Ha a bilbao szerdán akar focizni (tegnap betis ellen akartak) az nekünk jó lehet, de akkor viszont húzzuk be.. 2 pontvesztés a végére nem esne jól..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 20., hétfő 10:18

Összesen volt 4 perc hosszabbítás...az is vicc volt Gyerekkel nézzük, egy kirugas 20mp volt átlagban :lol: a hetedik perctől kezdve.

Atleti meg felidonkentkap 8at.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 20., hétfő 10:01

Tegnap én még azon gondolkodtam hogy vajon amikor 2-3 hétig játszol két vagy három naponta aztán hírtelen egy hétig nincs meccs az vajon mennyire befolyásolhatja a játékosokat.Mert szerintem ez is szar lehet.
Mindenesetre ez a Cadiz egy vicc volt.
A bírók is elmehetnek a p...ba.Hány 11-est nem adtak meg már ebben a szezonban?Szerintem még nem is kaptunk egyet sem. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. december 20., hétfő 10:00

Miért nem lehetett egy kicsit kicsalogatni őket
Mert nem jönnek ki.
Csak az első félidőt láttam szerencsére, de ott is volt kontralehetőségük, egy fazon ment fel, megállt a felén, várt egy órát és 2 társ jelent meg a két szélen, a többiek hátul.

Nem akartak focizni, beálltak 2 sorba a tizenhatosuk elé és kész.

Ilyenkor kell egy villanás vagy egy távoli bomba, tegnap sajnos nem jött.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. december 20., hétfő 10:00

Nem kell ezen meglepődni, nyilván bekkel egy kiesőjelölt csapat ellenünk idegenben. Volt 30+ kapura lövés, el is találtuk többször, ilyen győzelmi széria után simán vannak ilyen meccsek. Ha egy ilyen beakad, 1-0, és jönniük kell, simán nullázzuk őket. Most nem akadt be, nincs ezzel baj.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. december 20., hétfő 9:46

Ha a nagyobb csapatok is elkezdenek bunkerezni, ott lesznek bajok.

PSGnél kinézem hogy beállnak egy kontrás játékra ellenünk. Mbappe nagyon élne úgy.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. december 20., hétfő 9:22

Nem kell túlparázni, nyertünk sorozatban vagy 10 meccset, most nem jött össze semmi. A bajnokságban az Atleti is utcahosszal le van maradva, a Sevillától annyira nem tartok azért, majd vesztenek ők pontokat.
Minél hamarabb álljon rendelkezésre a teljes keret, és remélhetőleg visszatérünk a győztes útra.
hehetheoriginal írta: pont az ilyen meccsek miatt vezetnem be, hogy ha felidonkent nem leped at x-szer az ellenfel terfelet vagy nem losz x-szer kapura, akkor bonuszpont az ellenfelnek.
De ez várható volt, hogy bunkerezni fognak.
Miért nem lehetett egy kicsit kicsalogatni őket, és aztán hirtelen letámadni?
Casemiro minek játszik egy ilyen felfogású csapat ellen?
Csak úgy kérdem.
Benzema is pihenhetett volna még.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 20., hétfő 9:19

Anthony írta: Most látom hogy R24 kint volt a meccsen.
Mindent értek :mrgreen:
:lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 20., hétfő 9:18

Nehéz amúgy ezt értékelni, jött az érzés tegnap is, hogy focizhatunk mi itt 3 napig is gólt azt nem rúgunk, hacsak nem jön valami tizi, tegnap nagyon nem adott a gép. Ez benne van a bunker focit játszó csapatok ellen, ellenük szenvedünk a legtöbbet. Igazából egyelőre bele is fér amíg a rangadókon ilyen jól szerepel a csapat. Szerencsére nem jött valami volt saját nevelés valami ocsortány nagy góllal harmincról, az lett volna az igazán szép.

Bilbao ellen ott a lehetőség, hogy jól zárjon a csapat, be kell húzni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. december 20., hétfő 9:13

Az ilyen mocsok csapatoktól inkább azt kérdezném meg, hogy kaptak nemrég Elchéktől, Getaféktól 3-4 gólokat. Pedig nem hiszem, hogy fenti, veretes csapatok komolyabb támadóerőt képviselnének tőlünk. Most meg 11en a kapuban állva oroszlánként harcolnak, mintha BLt érne a döntetlen.Nem csak egy csapat ellen kellene felkészülni. Ugyanezt csinálták tavaly is, csak akkor győztek is. Bennem maradt a meccs, mert akkor is lejött, hogy kevés ilyen okádék csapatot láttam még. Akkor főleg a lestaktikával öltek minket, rohadt jól csinálták.

Amúgy lehetne szerintem tippjátékot indítani, hogy a következő fordulóban, egy laza meccsen hányat nyelnek a Sevillától.
Remélem kizúgnak a francba év végén.

egyébként érdekes ez a félig viccesen felvetett pontozási ötlet. Szoktam rajta gondolkodni, hogy nem lenne-e jobb a foci, ha a 0-0 nem érne annyit, mint a többi döntetlen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 20., hétfő 8:29

pont az ilyen meccsek miatt vezetnem be, hogy ha felidonkent nem leped at x-szer az ellenfel terfelet vagy nem losz x-szer kapura, akkor bonuszpont az ellenfelnek.
mindjart mas lenne a helyzet, ha 4 pontot lehetne szerezni, a döntetlenert is 1-gyel tobbet, mint az ellenfel. sztem feldobna a hangulatot.
thereisonly1ronaldo

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. december 20., hétfő 8:19

Idegesítő hogy nyerünk minden derbit és az ilyen sörmeccseket nem, de egy Sevilla is el tud hasalni ilyenek ellen.
A spanyol bajnokság messze a legundorítóbb továbbra is, remélem ez a cadiz kiesik a faszba.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. december 20., hétfő 6:50

Most látom hogy R24 kint volt a meccsen.
Mindent értek :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 19., vasárnap 23:14

De tényleg viccen kívül megszüntették a VAR-t?!

Meg sem nézték se Benzema, se Hazard esetét? Miért?! Jó nyilván tudom miért..De ez felháborító szerintem.

Mindkettő 11-es volt.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 19., vasárnap 23:13

Inkább az a bosszantó, hogy otthon jönnek ezek a meccsek, már 3 db 0-0 van a bajnokságban, illetve a Sheriff elleni cumi.

Én amúgy egyik tizit sem fújtam volna, sőt Case nálam piros volt.

Plusz ez a két csere engem is felbsz, de már nem foglalkozom vele. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. december 19., vasárnap 23:14-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. december 19., vasárnap 23:13

Az a baj, hogy ez az okádék banda mindig ellenünk akarja megmutatni. Nemrég meg a szar matractól nyeltek egy négyest, Elchétől hármat, Getafétól(!) négyet. Természetesen a következő fordulóban a Sevillának is szépen le fognak majd feküdni, nem lesz akapózás, csodakapusozás meg semmi, rohadnának meg. Nem baj, a bent maradáshoz szerencsére kevés lesz, ha csak ellenünk akarnak focizni, bocsánat, pontot szerezni, mert foci az nem volt a részükről.
Valahol le is írtam, a nagy rangadó széria közepette, hogy én ettől a meccstől félek legjobban, de sajnos be is jött.
Azt meg ne várjuk, hogy ilyen érintésekre mi tizit kapunk, nem a xavibarca vagyunk. Amíg nem szakad a mez, nem törik a csont, nem fogják megadni. Most ez van. Hiába voltak meg a kontaktok, természetesnek vettem, hogy néma a síp, a VAR szobában meg éppen akkor pislognak vagy mennek ki egy cigire. Viszont azt is megköszönhetjük, hogy Casemirot nem szórták ki az első félidőben, elég narancssárga lap volt. Nem is baj, hogy nem játszik legközelebb, mert nem nagyon rúgtam volna be, ha minden sikeres passzánál becsaptam volna egy hármast.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Vissza: