pont ugyanilyen gondolataim vannak, amikor ezeket a noname duplanulla fullatlag arcokat hozza a media, csak mert epp a hirgenerator.exe ezt dobta ki reggel a kakálás kozbensebydani írta:Én is aktívan követem a csapatot, engem is megvehetnekkodo írta: The relationship between Sarri and Sergej Milinkovic Savic is at his lowest. The serbian could be left out for the game against Venezia, and the departure from Lazio seems nearly certain.
He is a Real Madrid supporter as he grew up in Spain. Dude follows all Real Madrid accounts and reacts to them, it's almost adorable.![]()

Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Elég kár, pedig most lehetne egy vevőt találni rá, hogy életjeleket mutat.AS | Luka Jovic felől számos csapat érdeklődik, azonban nagyon nehéz lenne őt bárkinek megszereznie ezen a télen, mivel Ancelotti számít rá a szezon hátralévő részében.
Meg amúgy is a számít rá = spanyol kupa első köre és 2-3 bajnoki ha esetleg Karim már nem bírna lábra állni. Erre jó Mariano is.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én is aktívan követem a csapatot, engem is megvehetnekkodo írta: The relationship between Sarri and Sergej Milinkovic Savic is at his lowest. The serbian could be left out for the game against Venezia, and the departure from Lazio seems nearly certain.
He is a Real Madrid supporter as he grew up in Spain. Dude follows all Real Madrid accounts and reacts to them, it's almost adorable.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
The relationship between Sarri and Sergej Milinkovic Savic is at his lowest. The serbian could be left out for the game against Venezia, and the departure from Lazio seems nearly certain.
He is a Real Madrid supporter as he grew up in Spain. Dude follows all Real Madrid accounts and reacts to them, it's almost adorable.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszisebydani írta:Már van régóta, nézz át a taktikai topikbatcskhun írta: Érdekes,hogy még nincs kezdő 11
Màr megtaláltam:
Ya tenemos ONCE DEL REAL MADRID: Courtois; Lucas, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Valverde; Vinicius, Hazard y Benzema.![]()
Gondolom hamarosan nyílik a megy a meccs is.![]()

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Már van régóta, nézz át a taktikai topikbatcskhun írta: Érdekes,hogy még nincs kezdő 11
Màr megtaláltam:
Ya tenemos ONCE DEL REAL MADRID: Courtois; Lucas, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Valverde; Vinicius, Hazard y Benzema.

Gondolom hamarosan nyílik a megy a meccs is.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Érdekes,hogy még nincs kezdő 11 
Màr megtaláltam:
Ya tenemos ONCE DEL REAL MADRID: Courtois; Lucas, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Valverde; Vinicius, Hazard y Benzema.

Màr megtaláltam:
Peter gyerek a keretben, jó lenne látni a pályán, de gondolom nem kap majd lehetőséget.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- flori
BVB’s CEO Watzke on Haaland’s future (BILD live): “I know that all European top clubs want him especially Real Madrid. The big interest of Real is confirmed. I think someday La Liga would fit him better than the PL. In general we’re hoping he stays.”
Hans-Joachim Watzke (BVB CEO): "I know for a FACT that Real Madrid are very interested in Erling Haaland. It's a certainty." @BILD
Hans-Joachim Watzke: "I would like to be proud one day that Erling Haaland may win the Champions League with Real Madrid."
Hans-Joachim Watzke: “I can imagine how Benzema would feel (if Real Madrid sign Haaland). “
Hans-Joachim Watzke (BVB CEO): "I know for a FACT that Real Madrid are very interested in Erling Haaland. It's a certainty." @BILD
Hans-Joachim Watzke: "I would like to be proud one day that Erling Haaland may win the Champions League with Real Madrid."
Hans-Joachim Watzke: “I can imagine how Benzema would feel (if Real Madrid sign Haaland). “
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, ebből jött nálam, hogy ha az atma direkt küldött beteg játékos(oka)t pályára, se lesz belőle bajuk, mert feketebárány a ligánál a Real..Halfkey írta:Nyilvánvalóan az üzleti életben a tiltakozás nem hisztit jelent a sarokban hanem jogi lépéseketA Real hivatalos lépéseket tett, nem csak tiltakozik..![]()
Tudom, függetleníteni tudniuk kéne magukat, de úgy emlékszem esl után sem volt képes nem lejteni a pálya a sevillának.. Szóval a ligából a Reallal szembeni sem függetlenséget, sem objektivitást nem nézek ki.
Erre gondoltam..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Nyilvánvalóan az üzleti életben a tiltakozás nem hisztit jelent a sarokban hanem jogi lépéseketA Real hivatalos lépéseket tett, nem csak tiltakozik..

- ateeemadrid
Ez sokaig nagy meme volt, latom egyeseknel meg mindig divat.eleve pandemia idejen miert oltunk,
On:vasárnapi meccs akkor fix?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://telex.hu/tudomany/2021/12/06/ol ... is-egyetemhehetheoriginal írta:az elso is, mert lofaszt se er az egesz gagyi pcr meg oltas meg lofasz.Bencze írta: Modrid mai tesztje negativ lett
eleve pandemia idejen miert oltunk, teljesen erthetetlen, de majd nikababa megmagyarazza ezt is.
https://telex.hu/koronavirus/2021/12/06 ... aly-tevhit
Ezé
On: jó lenne tudni akkor mi van? Játszunk hétvégén gondolom.
Atletiről semmi hír, ez is eléggé fura. Nem szükségszerű, hogy onnan kapta el a csapat, de jó lenne tudni mi történik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Egyelőre sehol nem olvastam a Ticoval kapcsolatban semmit. Kérdés pontosan mi volt. Ha a protokollt betartották, negatív volt a tesztjük és "csak" lázas volt reggel Oblak akkor max pénzbütit adnék, mert felelőtlenség így egy játékos egészségét veszélyeztetni.
Amennyiben viszont tudták, hogy koronás akkor az egyetlen elfogadható büntetés a kizárás, mert ezzel egy olyan hullámot is elindíthattak amivel a koplett ligát lelövik.
De mondom, erről sehol senki nem beszél csak mi itt a fórumon.
Amennyiben viszont tudták, hogy koronás akkor az egyetlen elfogadható büntetés a kizárás, mert ezzel egy olyan hullámot is elindíthattak amivel a koplett ligát lelövik.
De mondom, erről sehol senki nem beszél csak mi itt a fórumon.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az elso is, mert lofaszt se er az egesz gagyi pcr meg oltas meg lofasz.Bencze írta: Modrid mai tesztje negativ lett
eleve pandemia idejen miert oltunk, teljesen erthetetlen, de majd nikababa megmagyarazza ezt is.
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Modrid mai tesztje negativ lett
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A Real hivatalos lépéseket tett, nem csak tiltakozik.. sőt a 3 nagy jogi lépéseket fog tenni a LIGA ELLEN, biztos vagyok benne, hogy szívesen veszik fel Pereznek a telót..Halfkey írta: Mármint?
Cvc deal = Laliga eladta elõre kismillió évre tv jogok egy részét, klubok beleegyezése nélkül, Real meg Barca tiltakozik.
Covid téma = kiesett a fél csapat, Atletico lázasan engedte Oblakot a pályára, valszeg azon a meccsen fertõzõdtünk meg.
Ha az atma DIREKT koronásan küldött fel játékosokat (Oblak+Koke nem?), szerintem azért egy etikai bizottság minimum össze kéne üljön..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Mármint?
Cvc deal = Laliga eladta elõre kismillió évre tv jogok egy részét, klubok beleegyezése nélkül, Real meg Barca tiltakozik.
Covid téma = kiesett a fél csapat, Atletico lázasan engedte Oblakot a pályára, valszeg azon a meccsen fertõzõdtünk meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Allitolag az atma elleni meccsen Oblak meg talán Koke már elege betegen játszott. oblak lázas volt mar aznap reggel… ha jól tudomdzsi91 írta:+1Nika91127 írta:
Miről van szó srácok?![]()
![]()

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
+1Nika91127 írta:Miről van szó srácok?raul 4 ever írta:
Na jó, de...![]()
![]()
Ezen am gondolkodtam, de a cvc buli miatt, gondolom nem a Real a kedvenc a ligánál, sztem tusimusi lesz, meg ejnyebejnye max.. Pedig ezzel fullretardba mentek..![]()
![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams