nmate írta:
De bazmeg, imdb #8? Én erre nem szavazok le.
Én tökre értem amit mondasz meg megértelek, de részben meg nem. Ha jól láttam van rajta kb. 175K értékelés eddig, ennek a nagyja sanszosan a fanok akik már hónapok óta megvették a jegyüket és valószínűleg a legboldogabb emberekként jöttek ki a teremből aztán repült a 9-10. A többi filmen bőven millió fölötti szavazat van, sokat fog még ez visszacsúszni amint elkezdi értékelni az is aki amúgy nem rajongó. Szerintem simán lemegy 8.2-8.4 környékére ami persze ugyanúgy magas de valószínűleg már nem bicskanyitogató számodra
Egyébként ez tök érdekes téma, ti minden filmet értékeltek imdb-n amit megnéztek? Mert én anno pl. csináltam de leálltam vele és csak arra dobok egy értékelést az utóbbi pár évben ami tényleg nagyon betalált nálam. Ez is benne lehet akár, hogy aki amúgy semmit se értékelt még de most álló pucával kijött gyorsan hajított egy értékelést aztán amíg meg nem jön új Marvel ugyanúgy nem értékel semmit.
Hozzáteszem én még nem láttam a filmet, valószínűleg két ünnep között fog beleférni de egyébként kíváncsi vagyok mit hoztak össze.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa