Senna és egy NSX-R Suzukában

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. január 6., csütörtök 8:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 31., péntek 17:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 31., péntek 15:51
https://www.youtube.com/watch?v=PfwrqXLNxNQferni írta: Visszanéztem az utolsó futamának a végét, ahol világbajnok lett.
Hamilton gerinces módon full lassú tempóba váltott, hátha mögötte történik valami. Még a saját csapata is rászólt menjél már gyorsabban![]()
Vettel vágta mizu, meg se közelítette Rosberget....![]()
Szóval kicsit vicces volt visszanézni a mostani Hami-féle "dangerous driving" után, ahol Perez szopatta szénné.....![]()
![]()
![]()
![]()
És még a pálya is full ugyanaz
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 31., péntek 15:46
Visszanéztem az utolsó futamának a végét, ahol világbajnok lett.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 28., kedd 12:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 22., szerda 20:23
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2021. december 22., szerda 20:04
Persze nem rossz, nem egy Hulkenberg, csak nemtom, olyan se szaga se buze ez a tipikus masodvonalos arc, ahogy te is irtad kb.Remy írta: Azért 27 dobogó és 6 győzelem + 6 pole, nem olyan rossz. Nem volt sosem VB alkat, de egy teljesen jó pilóta volt, aki középmezőnyben vagy egy jobb csapat másodpilótájaként eléldegélt.
Sokan szeretnének ilyen karriert.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 22., szerda 19:11
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2021. december 22., szerda 19:08
Ha van ember, aki csak a neve miatt volt a f1-ben, az pont o (szerintem). Eskuszom en mindig elfelejtem, hogy valaha versenyzett, csak aztan elolvasok egy-egy nyilatkozatot tole es eszembe jut hogy ja tenyleg, o is volt pilota.Remy írta: Én neki egy Ralf karriert simán aláírnék most.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 22., szerda 17:48
Elhivatottsága biztos, hogy megvan. Hozzáállás az emberekhez és a munkához, mint az apjáé. Nem hiába mondta már több ember is, hogy Mick nagyon sok mindenben az apjára ütött.hehetheoriginal írta:szép dolog a nosztalgia, de tiszta sor, hogy a gyerek nem annyira elhivatott es tehetseges, mint a fater volt.Közben Schumi lesz a szezon második felében a Ferrari tartalékja. Szóval remélem Lec vagy Sainz kiesik valamiért 1 futamra.![]()
![]()
de 90% ugyis az auton es a csapaton mulik mindig, ott meg a ferrari duplaflop minden evben, talan majd most, amikor minden uj szinte.
mondjuk szegyen, hogy egy versenykepes motort se tudnak fejleszteni, pedig az utcai autoban nagyon a tetejen vannak mostansag az elmult 10 evben
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 22., szerda 15:07
Mick helyére Fittipaldi megy, ha úgy alakul.halamadrid írta:Ha így lenne, akkor meg gondolom Schwartzman szállna be Mick helyére, mint múltéven xy Russel helyére, nem?Remy írta:
Szóval remélem Lec vagy Sainz kiesik valamiért 1 futamra.![]()
![]()
Egyébként Leclerc most kapta el másodszor, szóvál nem valószínű, hogy harmadjára is elkapná.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 22., szerda 13:47
szép dolog a nosztalgia, de tiszta sor, hogy a gyerek nem annyira elhivatott es tehetseges, mint a fater volt.Közben Schumi lesz a szezon második felében a Ferrari tartalékja. Szóval remélem Lec vagy Sainz kiesik valamiért 1 futamra.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 22., szerda 13:42
Ha így lenne, akkor meg gondolom Schwartzman szállna be Mick helyére, mint múltéven xy Russel helyére, nem?Remy írta:Szóval remélem Lec vagy Sainz kiesik valamiért 1 futamra.Bencze írta: Pedig a sunyi, g*ci messi palyan valo viselkedese jobban hasonlit Verstappen vezetesi stilusahoz.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 22., szerda 12:56
Verstappen minden csak nem sunyi. Nyílt lapokkal játszik.Bencze írta: Pedig a sunyi, g*ci messi palyan valo viselkedese jobban hasonlit Verstappen vezetesi stilusahoz.![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. december 17., péntek 21:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 17., péntek 20:58
Mert Arshavin is egy vicces, (sok hülyénél alulértékelt), alkesz, imádnivaló zseni?alexoxladjackoxi írta: James Hunt = Paul Gascoigne
Kimi = Arshavin
![]()
HozzászólásSzerző: BH710 » 2021. december 17., péntek 19:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 17., péntek 19:33
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. december 17., péntek 19:28
géza írta:En is csak azert irtam be, hogy legyen mas allaspont, es ne egyeni velemenyek legyenek beallitva univerzalis igazsagnak. Hamilton nem Messi, nem CR, nem Bunyos Pityu, hanem Hamilton, aki pedig mashogy gondolja, minthogy Hamilton = Messi, az nem nem jol latja a dolgokat, hanem az embernek masik aspektusara fokuszal.lestat írta:
Ez erdekes.
Nalam inkabb
CR-Schumi
Toto-Pep
De nem vita gerjesztesnek reagaltam hogy megelozezzem a bajt![]()
Lehet mondani, hogy Toto hasonlit Pepre, mert beleult a tutiba, es ripacskodik sokszor, lehet mondani, hogy hasonlit Zidanera, mert a csapatat evekig a csucson tartja, lehet mondani, hogy hasonlit Mourinhora mert idegbetegen csapkodja neha az asztalt, stb.
Ugyanigy lehet mondani Schumira is hogy hasonlit CR-re, de azt is hogy inkabb Diego Costara vagy Cantonara. Amit meredek csinalni, hogy elmondani, hogy hat o pedig ugyanaz, es aki nem igy latja az helikopter.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. december 17., péntek 19:24
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem