Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Mathers-t keresd a Fb-on.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remy írta:Arrow s2 e4
asszem ez a 2. évad eddig elég ütősre sikeredett. Lehet ezt még fokozni. Egyre jobb
![]()
Magyar felirattal nézted meg? Mert ha igen, akkor elküldenéd a feliratot letöltő linket? Hálás lennék, mert eddig nem találtam.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow s2 e4
asszem ez a 2. évad eddig elég ütősre sikeredett. Lehet ezt még fokozni. Egyre jobb
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Sara szál most egész jó, kíváncsi vagyok mi lesz, ha felfedi magát a család előtt. + most bejött Brother Blood is. + a szigetes részek is kemény fordulatot vettek. Alakul ez.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Sara szál most egész jó, kíváncsi vagyok mi lesz, ha felfedi magát a család előtt. + most bejött Brother Blood is. + a szigetes részek is kemény fordulatot vettek. Alakul ez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
h3x0r írta:A Stargate Atlantis es Universe minosegben elmarad az SG-1-tol?
Az Atlantis nálam átvitte a lécet, korrekt volt. A Universe viszont gyors kaszát kapott tőlem. Szvsz, ha bejött anno az SG-1, akkor az SGA sem fog csalódást okozni. A felépítése és a humora is hasonló. Az SGU viszont...ízlések és pofonok, de nekem nagyon nem jött be.
- h3x0r
A Stargate Atlantis es Universe minosegben elmarad az SG-1-tol?
- h3x0r
Nekem is tetszett ez a resz. Par hete egyik ismerosommel utaztam es a masodik evadbol nezett par reszt. Eg es fold a kulonbseg a mostaniakhoz kepest. Szamomra az 5. es 6. evad volt gyenge, a 7. elso fele nagyon izgalmas volt, a masodik fele kevesbe, a 8. evad pedig egy tipikus lezaro evad lett volna.pheco írta:HIMYM 9x7
Na végre egy jó rész, ez volt a legjobb eddig ebből az évadból. Nagyon itt az ideje, hogy vége legyen, elfáradt már ez a sorozat a 4. évad után. Még a 6. meg 7. kicsit jobban sikerült, de azok sem hasonlíthatóak az első 4-hez.
Spoiler a 8. evad vegeig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azzal, hogy Barney es Robin osszejottek az evad elso feleben, adta magat a helyzet, hogy Ted is megtalalja az anyukat. Erzodott, hogy a teli szunetben szoltak az iroknak, hogy kell meg egy evad..
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
HIMYM 9x7
Na végre egy jó rész, ez volt a legjobb eddig ebből az évadból. Nagyon itt az ideje, hogy vége legyen, elfáradt már ez a sorozat a 4. évad után. Még a 6. meg 7. kicsit jobban sikerült, de azok sem hasonlíthatóak az első 4-hez.
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sofor mellett Michonne ult, aki viszont nem ert az ilyen bonyolultabb keszulekekhez, mint a radio.kelemen.istvan írta:TWD
Tudom,hogy szőrszálhasogatás DE
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért a sofőr tekergeti a rádióállomást??Fel lehetett volna építeni úgy is,hogy belerohannak egy hordába,hogy egyre több zombi van körülöttök,de mirá rájönnek a tutira akkor mr nem tudnak visszafordulni..
Amúgy jó kis rész volt szerintem

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért a sofőr tekergeti a rádióállomást??
Fel lehetett volna építeni úgy is,hogy belerohannak egy hordába,hogy egyre több zombi van körülöttök,de mirá rájönnek a tutira akkor mr nem tudnak visszafordulni..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért a sofőr tekergeti a rádióállomást??

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Bizony, beindultak a dolgok.Realista24 írta:Homeland
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annak ellenére, hogy sok volt a kiszámítható "fordulat" benne, jó rész lett. Továbbra sem értem a Brody lányt minek mutogatják részenként 15 percben. Ha nem mossák össze valahogy úgy a szálakat, hogy annak értelme is legyen, akkor no comment. Viszont elérték, hogy várom a hétfőt, ez pedig jó.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Brody lány engem is idegesít, igazán hanyagolhatnák. Az apjával viszont lassan kezdhetnének valamit, ha már a csatorna nem engedte meg az íróknak, hogy megöljék.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Homeland
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annak ellenére, hogy sok volt a kiszámítható "fordulat" benne, jó rész lett. Továbbra sem értem a Brody lányt minek mutogatják részenként 15 percben. Ha nem mossák össze valahogy úgy a szálakat, hogy annak értelme is legyen, akkor no comment. Viszont elérték, hogy várom a hétfőt, ez pedig jó.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
TVD (szimpla V-vel!
) ====> The Originals 1x01 + 1x02
Fogták az ősi vámpírokat és átpakolták őket egy másik városba, egy másik storyval és néha egy kis múltidézéssel is, hogy kiderüljön még jó sok minden a múltjukról. Akinek sok volt Elenából annak nagyon is ajánlott. Itt továbbra is tépkedik ki a szíveket és csak úgy hullanak az emberek/vámpírok és "egyebek".
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az új csavar, hogy Klaus egykori mentoraltjának van egy titkos fegyvere, egy elképesztő erejű boszi (?) aki még az ősi vámpírokat is kirepíti az ablakon külön érdekessé teszi a dolgokat. Klaus fő célja visszavenni ami a tanonca ellopott tőle, ám ez így nagyon nehéz lesz...

Fogták az ősi vámpírokat és átpakolták őket egy másik városba, egy másik storyval és néha egy kis múltidézéssel is, hogy kiderüljön még jó sok minden a múltjukról. Akinek sok volt Elenából annak nagyon is ajánlott. Itt továbbra is tépkedik ki a szíveket és csak úgy hullanak az emberek/vámpírok és "egyebek".
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az új csavar, hogy Klaus egykori mentoraltjának van egy titkos fegyvere, egy elképesztő erejű boszi (?) aki még az ősi vámpírokat is kirepíti az ablakon külön érdekessé teszi a dolgokat. Klaus fő célja visszavenni ami a tanonca ellopott tőle, ám ez így nagyon nehéz lesz...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- El Tigre
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg kurva jó rész volt
Ez vírus dolog sokaknak nem jön be, szerintem jó, mert kellet már egy kis feszkó , ellentétek kiéleződése stb, amit a vírus miatti para meg is teremt.Meg ide mást nagyon nem is tudtak volna kitalálni-ugye börtön, össze vannak zárva kis helyen,nincs higénia ... adja magát.Még visszatér a Govenor is, de azt sztem későbbre tartogatják. Most, hogy Darylék ott ragadtak a picsába, ugye gyógyszert se tudnak vinni a börtönbe, eléggé eldurvulhatnak a dolgok, innen még sok minden történhet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg kurva jó rész volt

- h3x0r
TWD 4x3
Viszont ezek a kirandulos reszek jokra szoktak sikeredni. Pl amikor a "Farm ahol elunk" reszekbol elugrott Glenn es Maggie a gyogyszertarba es dugtak egy jot
vagy amikor Shane agyon lotte a vadasz csavot (aki meglotte Sophia-t) azert, hogy mentse a sajat eletet. Vagy eleg csak par resszel visszamenni, amikor az ABC-ben kirandultak
A ket neger csavo kozul valamelyik tuti hogy meghal a kovetkezo reszben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez olyan, hogy ki akarnak irni egy szereplot, semmi ertelmes nem jut az eszukbe, ezert inkabb megbetegitik. Habar igy hirtelen nem jut eszembe mas erdekes megoldas arra, hogy a harmadik evad vegen erkezett sok no name emberket kiirtsak. A belso viszaly nem eleg eredeti, mig betorni nem fognak a bortonbe, mert vedve vannak.mocsok írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a betegség téma annyira nem tetszik. unalmas.
Viszont ezek a kirandulos reszek jokra szoktak sikeredni. Pl amikor a "Farm ahol elunk" reszekbol elugrott Glenn es Maggie a gyogyszertarba es dugtak egy jot

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
TWD
Az első két rész jobban tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nehogy már Glenn patkoljon el a bdsrstnt. Meg az öreget is bírom de úgy látszik nagyon fel akarja áldozni magát. Ty-t meg szerintem simán megharapták, ha nem az akkor óriási rendezői fail. Darylék meg jó nagy szarban vannak kocsi nélkül az isten háta mögött. A rádióüzenet meg érdekes volt lehet, hogy hamarosan tipli lesz a börtönből, főleg ha az a horda elér odáig, simán lezúzzák azt a gyenge drótkerítést.
Az első két rész jobban tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nehogy már Glenn patkoljon el a bdsrstnt. Meg az öreget is bírom de úgy látszik nagyon fel akarja áldozni magát. Ty-t meg szerintem simán megharapták, ha nem az akkor óriási rendezői fail. Darylék meg jó nagy szarban vannak kocsi nélkül az isten háta mögött. A rádióüzenet meg érdekes volt lehet, hogy hamarosan tipli lesz a börtönből, főleg ha az a horda elér odáig, simán lezúzzák azt a gyenge drótkerítést.
- mocsok
twd 4x3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a betegség téma annyira nem tetszik. unalmas.
örülök, hogy rick talán elmozdul ebből a világbéke hangulatból.
a kissrác megint kezd idegesíteni, pedig egyszer már sikerült megbarátkoznom vele.
a vége tetszett. abból még sok mindent ki lehet hozni. jó lenne egy fasza zombiírtás, már hiányzik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a betegség téma annyira nem tetszik. unalmas.
örülök, hogy rick talán elmozdul ebből a világbéke hangulatból.
a kissrác megint kezd idegesíteni, pedig egyszer már sikerült megbarátkoznom vele.

a vége tetszett. abból még sok mindent ki lehet hozni. jó lenne egy fasza zombiírtás, már hiányzik.
- h3x0r
TWD 4x3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Mar az evad kezdet ota azt varom, hogy a sok ismeretlen szereplok utan a foszereplok kozul ki kapja el eloszor a virust. Hat Glenn huzta a rovidebbet.
- a resz elejen mar sejtettem, hogy Carol gyujtotta fel a ket embert
- nagyon bejott amikor Rick begurult es sz.rra verte Tyreese-t.
- azert a resz vegen szep kis zombi sereg gyult ossze
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Mar az evad kezdet ota azt varom, hogy a sok ismeretlen szereplok utan a foszereplok kozul ki kapja el eloszor a virust. Hat Glenn huzta a rovidebbet.

- a resz elejen mar sejtettem, hogy Carol gyujtotta fel a ket embert
- nagyon bejott amikor Rick begurult es sz.rra verte Tyreese-t.
- azert a resz vegen szep kis zombi sereg gyult ossze

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kábé. Ez a DC univezum, összeköttetésben van mindennel ami DC.Gabo írta:Ez egy időben játszódik a Batmannal? Mint a Shield a Bosszúállókkal?
s0203:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ra's pedig - ahogyan eddig leszűrtem - a mestere Kanárinak.
Kétségtelenül. De a szememben annyit nem esett, hogy kaszáljam, Harvey még mindig annyira menő, hogy saját maga viszi a prímet. Mike viszont...Gascoigne írta:Hááát, azért jókorát hanyatlott a színvonal az első évad után.

- h3x0r
TBBT
En egyre jobban birom, ahogy Amy tobbet szeretne Sheldontol
Vunderson es Zuperszexi 1x3
Nem volt ez olyan rossz. A fahejas poent, az sms-eket meg az oregebbek altal kitalalt fogalmakat is birtam
Azt mondjuk meg mindig nem ertem Boros Lajosnak mi szerepe van a musorban.. Frei Tamas meg egy kis intelligenciat is hozott a musorba. Pako meg.. Szerencsere a Morning Show-ban nem jelentkezik tobbe, remelem a tv-bol is sikerul elobb-utobb kitiltani.
Showder Klubb 12x2
A tizedik evad vegen kaszaltam, de kivetelesen elkaptam egy reszt. Dombovari es a Szomszednenik is jok voltak, Rekop Gyorgy meg Trabarnanak hiszi magat, eleg gyenge volt. Orosz Gyorgyot viszont eddig nem ismertem, de nagyon jo poenjai voltak
Parszor hallottam Bernadettet interju kozben, joval normalisabb hangja van.Gascoigne írta:Teljesen jogos. Nem tudom, hogy az arcberendezkedése ilyen, vagy úgy általában a színészi képességeiből telik ennyire. Az a fejhang pedig...
En egyre jobban birom, ahogy Amy tobbet szeretne Sheldontol

Vunderson es Zuperszexi 1x3
Nem volt ez olyan rossz. A fahejas poent, az sms-eket meg az oregebbek altal kitalalt fogalmakat is birtam

Showder Klubb 12x2
A tizedik evad vegen kaszaltam, de kivetelesen elkaptam egy reszt. Dombovari es a Szomszednenik is jok voltak, Rekop Gyorgy meg Trabarnanak hiszi magat, eleg gyenge volt. Orosz Gyorgyot viszont eddig nem ismertem, de nagyon jo poenjai voltak