Elektronika
Re: Elektronika
Egyébként olyan kézi porszívó létezik amire rá lehet rakni az orrszívó porszívót? Vagy olyan álló esetleg?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy könnyű, hogy az asszony takarít és még rendes laptopot sem kap..El vagy kényeztetve barátom.Realista24 írta: Steve is le van amúgy maradva. A bejárónő a menő.

Én meg ilyen egyenlőség, meg hülyeségeket hallgatok és mosogatok, takarítok magam.

Jövök hozzád kurzusra.

Mondjuk az tény főzni nem főzök, mert nem tudok.Mindig is irigyeltem aki ügyesen főz, max a gyerek palacsintáját csinálom jól.

Majd írj h3x0r a tapasztalatokról, ha bedöglik a mi régink akkor jó tudni ha valaki elégedett valamivel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Steve is le van amúgy maradva. A bejárónő a menő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Rákerestem az Electrolux Rapido ZB6106WDB-ra az itteni kommentek csak pozitívak. Biztosan jó lesz!h3x0r írta: En meg mindig varom, hogy rendelheto legyen egy Bosch BHN20L, de egyelore semmi. Lemaradtam a temarol, mert tegnap rendeltem egy Electrolux Rapido ZB6106WDB kezi porszivot. Atszamitva 25k korul jott ki. Ha nem jon be, ez is megy vissza, mint a Star Light. Aztan lehet a vegen egy ilyen olcsobb, Steve féle PHILIPS SpeedPro Max Aqua 3in1 lesz.![]()

- h3x0r
En meg mindig varom, hogy rendelheto legyen egy Bosch BHN20L, de egyelore semmi. Lemaradtam a temarol, mert tegnap rendeltem egy Electrolux Rapido ZB6106WDB kezi porszivot. Atszamitva 25k korul jott ki. Ha nem jon be, ez is megy vissza, mint a Star Light. Aztan lehet a vegen egy ilyen olcsobb, Steve féle PHILIPS SpeedPro Max Aqua 3in1 lesz.

- Steve
Na megnéztem pontosan. Philips FC6148. Mi olcsón vattük, akciósan. De ez ilyen egyszerűbb fajta kézi. Ez csak szív simán. Elégedettek vagyunk.Süti írta: Hát jó, de ez olyan, mintha azt mondanám, hogy van egy autóm, de kellene valami boltbajárós heti 1-2 alkalomra, árat nem írnék, jöhet minden, aztán azt mondanád, hogy hát, nézd meg melyik a legolcsóbb Bugatti, az jó lesz.![]()
Barátoknak van mindenféle über 2in1 Philips ők is nagyon elégedettek.
Asszony barátnőjének van Dyson ő nagyon elégedett.
De van ezer féle. Nézd tényleg az elégedettséget, mert a mi electroluxunk nem jött be nekünk.
Ennyi évig elviseltelek, évtizedekig olvastam a hülyeségeidet és ez a hála?hehetheoriginal írta:nem kell teged bantani, igy is ver az életSteve írta: Most aztán nem bánthattok, hogy nem írtam hasznosat. :agree:
![]()

Meg fog viselni, amit mondok, de meg kell tennem ez nem mehet így tovább..nem vagy többé a barátom

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. december 15., szerda 18:54-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem kell teged bantani, igy is ver az életSteve írta: Most aztán nem bánthattok, hogy nem írtam hasznosat. :agree:

thereisonly1ronaldo
- Süti
Hát jó, de ez olyan, mintha azt mondanám, hogy van egy autóm, de kellene valami boltbajárós heti 1-2 alkalomra, árat nem írnék, jöhet minden, aztán azt mondanád, hogy hát, nézd meg melyik a legolcsóbb Bugatti, az jó lesz.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Steve
Most aztán nem bánthattok, hogy nem írtam hasznosat. :
agree:

- Steve
Na elmentek ti..Sütemény azt írta árat nem lőne be.
Én meg leírtam a legjobbat. Nem azt ami nekem van, kezdjük itt.
De ezen kívül írtam értelmes dolgot is, azt hogy figyeld a szívó kapacitást és a véleményeket, mert van 320ezer különböző. Vagy használd Hehét takarításra.
Ti elolvassátok azt ami lényegtelen info és kifilterezizek a lényeget én már látom.
Amúgy nekünk Philips van, olcsóbb fajta,nem emlékszem a pontos típusára. Teljesen elégedett vagyok. Olcsó volt, semmi extra, se lámpa, se nem zenél semmi szar, de szív mindent.
Előtte mi pont ha jól emlékszem electroluxra futottunk rá, amivel nem voltunk elégedettek,annál még Hehe is jobb lenne.

Én meg leírtam a legjobbat. Nem azt ami nekem van, kezdjük itt.
De ezen kívül írtam értelmes dolgot is, azt hogy figyeld a szívó kapacitást és a véleményeket, mert van 320ezer különböző. Vagy használd Hehét takarításra.

Ti elolvassátok azt ami lényegtelen info és kifilterezizek a lényeget én már látom.

Amúgy nekünk Philips van, olcsóbb fajta,nem emlékszem a pontos típusára. Teljesen elégedett vagyok. Olcsó volt, semmi extra, se lámpa, se nem zenél semmi szar, de szív mindent.
Előtte mi pont ha jól emlékszem electroluxra futottunk rá, amivel nem voltunk elégedettek,annál még Hehe is jobb lenne.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. december 15., szerda 18:35-kor.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mi ugyanezt csináltuk. Vettünk robotporszívót, majd nem sokkal később mellé egy kézit.
Valami 30 ezres Electroluxot vettünk, aminek kivehető a morzsaporszívó része. Szerintem fasza ennyi pénzért. A világítása hasznos. Sokkal jobban lehet látni a koszt a földön.
Százszor nagyobb tisztaság van így, mint bármilyen vezetékes porszívóval lenne. Egyrészt a robot megcsinálja a nagyját, ahova meg nem ér el, oda meg 1 mp alatt bemegyek a kézivel. Nem kell a vezetékkel tökölni, szívesebben veszem elő.

Valami 30 ezres Electroluxot vettünk, aminek kivehető a morzsaporszívó része. Szerintem fasza ennyi pénzért. A világítása hasznos. Sokkal jobban lehet látni a koszt a földön.
Százszor nagyobb tisztaság van így, mint bármilyen vezetékes porszívóval lenne. Egyrészt a robot megcsinálja a nagyját, ahova meg nem ér el, oda meg 1 mp alatt bemegyek a kézivel. Nem kell a vezetékkel tökölni, szívesebben veszem elő.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Süti
Na jó, veletek is csak többen vagyunk, azért azt vedd figyelembe Sztív hogy itt magyar fizetések vannak, egy havit azért nem vernék el kézi porszívóra.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
nem is hivott senki szevasz, amilyen ugyetlen kis higuain vagyÉn nem akarok egy csapatba lenni Veletek.

dysonnal jobb a miele bocs.
es ez nem az android vs apple vagy alma vs narancs

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudtam, ha Steve ír, el sem kell olvasni, dyson lesz az ajánlás 
2 négyzetméterre nincs is jobb, mint egy 150ezres porszittyó

2 négyzetméterre nincs is jobb, mint egy 150ezres porszittyó

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Süti írta:Komoly csapat vagyunk hehével.Realista24 írta: Bár senkit nem érdekel, de siker![]()
Hehe, Süti és a Google nélkül ez nem jöhetett volna létre.![]()
![]()
Más, megjött nekem is a robotporszívó... Na most, ennek a kiegészítésére keresnék valami kézi porszívót, kanapé, stb. porszívózására amit az új spanom nem ér el. Van esetleg olyan tapasztalat, amivel esetleg kocsin is végig lehet kb. rohanni? Árat nem lőnék, fogalmam sincs mennyiért mit kapni...
Én nem akarok egy csapatba lenni Veletek.

Azok tényleg szívnak. A többinél még Hehének is nagyobb szívóereje van(na nem mintha ezt tudnám, vagy tapasztaltam volna..csak hogy letisztázzuk

Amúgy meg a szívó kapacitást figyeld és leginkább csekkold le mennyire elégedettek más vevők. Én futottam olyanra rá, hogy papíron erős volt majd semmit nem szívott, utána láttam, hogy mindenki csak szidja.
- Süti
hehetheoriginal írta:![]()
![]()
a kamiont előző kamiont előző kamion, vagy a porszivot porszivózó porszivo esete
vettél volna egy miele c3 powerline-t, aztan eleted vegeig problema letudva.
nem minden trend mutat a fejlodes iranyaba![]()
Egyrészt nettó 2m2-ért amivel ez nem bír indokolatlan lenne ilyesmit tartani, másrészt nem lennék előrébb pl. kocsival, mert nem akarom az egész társasházon végighúzni a 80 méter hosszabbítót, hogy neki tudjak esni.

Valami hasznos tanácsot adnál inkább.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na am megvettem a samsung a52s 5g-t, eddig nagyon baba, nekem a külső is bejön, kicsit drabális mint hehe de az a jó.
Aki vacilált a kategóriában annak ajánlom, tuti.

Aki vacilált a kategóriában annak ajánlom, tuti.
Nem illik.
- hehetheoriginal
robotporszívó... Na most, ennek a kiegészítésére keresnék valami kézi porszívót,

a kamiont előző kamiont előző kamion, vagy a porszivot porszivózó porszivo esete

vettél volna egy miele c3 powerline-t, aztan eleted vegeig problema letudva.
nem minden trend mutat a fejlodes iranyaba

thereisonly1ronaldo
- Süti
Komoly csapat vagyunk hehével.Realista24 írta: Bár senkit nem érdekel, de siker![]()
Hehe, Süti és a Google nélkül ez nem jöhetett volna létre.

Más, megjött nekem is a robotporszívó... Na most, ennek a kiegészítésére keresnék valami kézi porszívót, kanapé, stb. porszívózására amit az új spanom nem ér el. Van esetleg olyan tapasztalat, amivel esetleg kocsin is végig lehet kb. rohanni? Árat nem lőnék, fogalmam sincs mennyiért mit kapni...
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Ehhez van telefonos app, oda rakod az FMez ahova akarod, én telón a hangerő 80-90en megy és a kocsiba mehet a max, így a legjobb nekem.
Még azt is be lehet állítani milyen színűen világítson belülről az USB port
Gyorstöltést is tud, tényleg patika ez a kis szar.
https://youtu.be/SkVD5jFYIEI
Én is féltem ettől az FMes átjátszástól, de beszarás, hogy milyen jó hangja van, ha üres FMen használod, azt meg nem bonyolult találni.
Ez max akkor lehet probléma ha az ember napi szinten utazza át az országot.
Még azt is be lehet állítani milyen színűen világítson belülről az USB port

Gyorstöltést is tud, tényleg patika ez a kis szar.
https://youtu.be/SkVD5jFYIEI
Én is féltem ettől az FMes átjátszástól, de beszarás, hogy milyen jó hangja van, ha üres FMen használod, azt meg nem bonyolult találni.
Ez max akkor lehet probléma ha az ember napi szinten utazza át az országot.