Egyszer tenne le vmit, lenne a legjobb jatekos, amikor nincs serules a masik csapatban vagy nincs korbeveve hasonloan jo triplazokkal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 15., szerda 17:45
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 15., szerda 17:42
valóban izzadságszagú volt, fejben kicsit elvitte curryt most ez a rekord. azért nagy pillanat volt, reggievel,allennel, full msgvelnmate írta: Currynek meglett a rekord, kicsit már kínos volt, hogy 16 triplával és 4 meccsel ezelőtt elkezdték beharangozni, de legalább gecidrágán keltek el a jegyek az msg-ben![]()
Btw Golden State
de széép, ilyet még nem láttamhehetheoriginal írta: bolond hajigalas helyett ez egy fokkal jobb latvany, csapatsport leven:
https://www.youtube.com/watch?v=Vol-skO ... Highlights
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 15., szerda 15:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 15., szerda 15:35
nyilvan a 180 centijevel aproka ember a tölgyerdőben, de szeretem az ilyen fifikás arcokat, akik mutatják a fukkot a sablontucat, elzárásleválás ziccer vagy tripla hajigaloligaban.realistahuni írta:Láttam játszani ezt a gyereket élőben Madridban, már ott is jól tolta.hehetheoriginal írta: bolond hajigalas helyett ez egy fokkal jobb latvany, csapatsport leven:
Másik argentín Laprovittola is komoly volt akkor, de ő most a barcaban játszik.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. december 15., szerda 15:11
Láttam játszani ezt a gyereket élőben Madridban, már ott is jól tolta.hehetheoriginal írta: bolond hajigalas helyett ez egy fokkal jobb latvany, csapatsport leven:
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 15., szerda 14:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 15., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 9., csütörtök 10:43
Látod, hogy mikor keresi a passzt, mikor keresi a dobást, tudják a játékosok, hogy jön, mégsem tudják megállítani. 7+ assistot átlagol, úgy hogy Gordon és Barton a legjobb játékosok utánaTjacks írta: bazdki az a mozgás kultúra, úgy fut mint egy dagi kisgyerek a grundon.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 9., csütörtök 10:13
errol beszeltem, erdemes megnezni ad mozgasat es testalkatat a 2010es evek kozeperol, inkabb hasonlitott kd-re, mint egy tohonya lassu centerre.holott a big 3 legnagyobb csalódása ezidáig AD, gyalázatos dobószázalékkal.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 9., csütörtök 9:59
Legérdekesebb figura, múltkor néztem egy darabig a Knicks elleni mészárlást(nmate írta: Joker emberfeletti...
39 PTS 11 REB 11 AST 17-23 FG
One man army![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 9., csütörtök 7:19
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 5., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 5., vasárnap 13:24
*dobni, és nem mindenkit írtam.hehetheoriginal írta: De itt le lett kutyazva a 80a 90es evek, hogy nem tudtak kosarlabdazni.
Ennek nagy részével meg nem tudok vitatkozni, valóban így van.hehetheoriginal írta: Helyette van szimulalas, flopperkedes, lofasz faltok, egy rossz lehelletre mar repul flagrant 2, a birok ostobak es kritikan aluli nagyjabol minden meccsen, amit csinalnak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 5., vasárnap 13:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 5., vasárnap 12:58
Erre reflektáltam igazából a Jordan-rule kapcsán, hogyHelyette vedekezes nelkuli meg lofaszjoska faltok hajigaloparbaj az kell
Túlzásra túlzással. Mert amit írtál az, sőt faszság. Faltok tavaly még ok, de idén már nagyon nem igaz.Ja, az mennyire jó volt, amikor egy egész csapat verőlegény volt, ahol 1-2 játékos tudott rendesen kosarazni, a többi verte a világ legjobbját ököllel
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 5., vasárnap 12:34
De ezt mi nem mondtuk. Azt írtam hogy 80as detroit meccset csapassad+jordan rulet. Laimbeer és a Mahorn hogy két nevet mondjak. Favágás mesterfokon.hehetheoriginal írta: a frissen igazolt arcrol se feledkezz meg, aki elso meccsen rogton 3/3 tripla es 24 perc.
szoval pont errol beszeltem, hogy az nba ilyen, hogy elet-halal harc megy azert a 10-envalahany helyert minden csapatnal, es ha nem megasztar vagy, akkor barmikor talalnak helyetted hasonlo teljesitmenyt, mert szazezrek versenyeznek 1-1 helyert.
szoval azt mondani, hogy a 80as 90es evekben a liga nagy resze verolegeny volt es nem tudtak kosarlabdazni....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 12:24
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 5., vasárnap 11:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 8:55
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem