OFF
Re: OFF
Kérdés az alábbiak alapján hogy konyha vagy fürdõ?
Nekem a konyhában teljesen jól mūködött egy ilyen sima 30 ezres cucc, a házba is olyasmit vettem most csak más színben.
Fürdõvel én nem baszkurálódnék, nálam fürdõbe való festékkel van festve a csempe fölött, 10 év alatt 0 penészt láttam.
Nekem a konyhában teljesen jól mūködött egy ilyen sima 30 ezres cucc, a házba is olyasmit vettem most csak más színben.
Fürdõvel én nem baszkurálódnék, nálam fürdõbe való festékkel van festve a csempe fölött, 10 év alatt 0 penészt láttam.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem a konyhaban fozeskor csorgott a viz a szekrenyen, a sarkokban peneszedett a fal. Vettunk a szekreny tetejere Ceresit AERO 360 paramentesitot, meg talan valami lidl-oset is, mai napig sajnalom a penzt, amit ra koltottem.El Sie7e írta: bedobok egy új témát, nem rémlik h felmerült volna eddig
páraelszívó, panelbe
tapasztalatok, ajánlott modellek?
Vegul egy Trotec TTK26E paratlanito gep lett a megoldas, par eve akciosan 27k volt. Fozes elejen bekapcsolom, amikor megfott a leves, teszta, zoldseg, akarmi, meg szoktam hagyni 10-15 percet hogy menjen. De azota nincs peneszedes, a szekrenyek se vizesednek. Furdoszobaban is kiprobaltam, ott is jo sok vizet szedett ossze.
Mi aldist használtunk, azt a nagyobb fajtát, 40 ezer körül volt. Zuhanyzás után ment egy jó fel órát, amíg lecsokkent a páratartalom. Meglepően sok vizet kellett kionteni belőle pár naponta.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
bedobok egy új témát, nem rémlik h felmerült volna eddig
páraelszívó, panelbe
páraelszívó, panelbe
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ahogy Puzser mondana, mindenhova irni kell hogy IRONIA, igy, nagybetuvel.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ugy erzem a mr.green-t inkabb mindenhova oda kell dobni.

Kultura aszongya.
- 'shutterisland
koszi, gondoltam a dezodor, lakasvasarlas, covid, tinder randi koze befer egy kis kultura is.Csak mert a madridom népe mindent is megold
kivancsi voltam, mert csak ettol zeng a social media.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Remélem a Babbulihoz nem nyúlnak..'shutterisland írta: zold haju lanyhoz valakinek linkje van ?![]()
mindenhol azt irja, hogy video torolve.
Nem azért, de most, az valami, hogy félreénekelt GL?

alexoxladjackoxi írta: Közben én is covidos lettem.*
Nézz Kimi-bestof videókat, f1 is rakott fel párat a face-ére, stb... Jobbulást..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Közben én is covidos lettem. Szombaton délelőtt még full jól voltam, jöttem-mentem, estére teljesen rottyon voltam már. Égett mindenem, torokfájás, gyengeség, vasárnap reggelre 38.1-ig engedtem a lázat, utána jött a Caraflamozás. Tegnap már volt némi hátfájdalom is, illetve egyre többet köhögtem. Ma leteszteltek, pozitív vagyok. Júniusban kaptam a Szputnyikot, a harmadikat nem vettem fel. Nem egy olcsó mulatság ez amúgy, asszem 20 ezer felett voltak a vitaminok, gyógyszerek stb. Persze megéri, ha segít, de aki tényleg szegénységben él, az nem tudom hogy fizeti ki. Cataflammal elvagyok, de mikor megy ki, jön a hidegrázás stb. Bár szerintem ez még ígysem vészes lefolyás egyelőre. Azért meglettem volna nélküle is így az ünnepek előtt.
Remélem fateromékon se jön ki jobban.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Csak mert a madridom népe mindent is megold.'shutterisland írta: zold haju lanyhoz valakinek linkje van ?![]()

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezt hivjak ugy halottgyalazas es cenzura egyszerre, fasza a hely, jo a buli'shutterisland írta: zold haju lanyhoz valakinek linkje van ?![]()

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
zold haju lanyhoz valakinek linkje van ?

- 'shutterisland
galla-gollam, egy gyuru mind felett.

- 'shutterisland
szerintem csak siman elment a vonat, asszem pont a humor topikban emlitettuk korabban.
a mostani munkassagat nem lehet mashogy megindokolni.
a mostani munkassagat nem lehet mashogy megindokolni.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Valaki legyen szíves segítsen ki. 
Nem tartom viccesnek és ebből kifolyólag nem is szeretem az abszurd humort. De érteni vélem. Véltem.
Most hogy végül Laár kapta meg azt a Karinthy-gyűrűt, ugye Gallával el kezdtek nyivánosan levelezni,és ezen a ponton ott tart a dolog, hogy Laár megosztaná Gallával és a színtársulat többi tagjával a gyűrűt, de Galla kizárólag magának akarja.
És itt jön a számomra már bizonytalan rész. Galla még mindig az abszurd humor bérceiről tekint le ránk, és e célból próbálja ezt a témát fenntartani, vagy tényleg ennyire rákattant arra a gyűrűre? Rég nem követem, nevetni sose tudtam rajta, de az elmúlt években amilyen fotók kijöttek róla, és amilyen gondolatok kijöttek a fejéből, hát ott valamit újra kéne kalibrálni, mert elég kicsinyes és hát kuplungos is a művész úr. De sietve hozzá teszem, végül is el tudom képzelni hogy ez valójában nem kicsinyesség, hanem a "humorának" a része.

Nem tartom viccesnek és ebből kifolyólag nem is szeretem az abszurd humort. De érteni vélem. Véltem.

Most hogy végül Laár kapta meg azt a Karinthy-gyűrűt, ugye Gallával el kezdtek nyivánosan levelezni,és ezen a ponton ott tart a dolog, hogy Laár megosztaná Gallával és a színtársulat többi tagjával a gyűrűt, de Galla kizárólag magának akarja.
És itt jön a számomra már bizonytalan rész. Galla még mindig az abszurd humor bérceiről tekint le ránk, és e célból próbálja ezt a témát fenntartani, vagy tényleg ennyire rákattant arra a gyűrűre? Rég nem követem, nevetni sose tudtam rajta, de az elmúlt években amilyen fotók kijöttek róla, és amilyen gondolatok kijöttek a fejéből, hát ott valamit újra kéne kalibrálni, mert elég kicsinyes és hát kuplungos is a művész úr. De sietve hozzá teszem, végül is el tudom képzelni hogy ez valójában nem kicsinyesség, hanem a "humorának" a része.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 500v3.full
Interpretation A third vaccine dose could substantially reduce transmission of SARS-CoV-2 and prevent future surges, with the impact increasing with vaccine coverage and contact rates among individuals. Reducing transmission would reduce infection in both unvaccinated individuals and breakthrough infections in vaccinated individuals.
2022-től pedig 12 ezer lesz a támogatás, ha minden igaz.
Az infláció+3% állami garancia nem rossz ajánlat. Nem kell mindenkinek nagyobb kockázatú befektetésbe beszállni, de persze aki otthonosan mozog a témában, ott vannak alternatívák.
Egyszer használatos biszbaszok helyett meg naná, hogy jobb.
Az infláció+3% állami garancia nem rossz ajánlat. Nem kell mindenkinek nagyobb kockázatú befektetésbe beszállni, de persze aki otthonosan mozog a témában, ott vannak alternatívák.
Egyszer használatos biszbaszok helyett meg naná, hogy jobb.