HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 14., kedd 9:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 14., kedd 9:28
Téged szeretlekhehetheoriginal írta: csak hogy informaciot is kozoljunk, ne csak a faszsagot![]()
samsungon van smart switch nevu motyo, barmilyen androidos szarrol athuzod par perc alatt a dolgokat, infok, appok, adatok.
nyilvan pl whatsappot erdemes elotte felhobebaszni, mert az nem fog atmenni a szinkronnal
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 14., kedd 9:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 14., kedd 9:09
Közben már csapatom, Halfkey segítsége mentén.RealAsensio írta:Van ra applikacio, ami ezt tudja, nezz utana, de ha konkret segitseg kell, akkor megkerdezem baratomat, aki mutogatta nekem, hogy mukodik. Nem emlekszem mar, melyik app volt.Realista24 írta: Mi a legegyszerűbb módja Huaweiről Samsungra költöztetni az adatokat?
Kivételesen segíthetnétek.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. december 14., kedd 9:07
Van ra applikacio, ami ezt tudja, nezz utana, de ha konkret segitseg kell, akkor megkerdezem baratomat, aki mutogatta nekem, hogy mukodik. Nem emlekszem mar, melyik app volt.Realista24 írta: Mi a legegyszerűbb módja Huaweiről Samsungra költöztetni az adatokat?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 14., kedd 8:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 14., kedd 8:49
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. december 14., kedd 8:48
Google?Realista24 írta: Mi a legegyszerűbb módja Huaweiről Samsungra költöztetni az adatokat?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 14., kedd 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 11., szombat 18:07
Hiszem ha látomHalfkey írta: Ahelyett hogy örülne hogy Benzema játszhat holnap (köszönhetően a Sanitas elektromos eszközeinek), itt sajnáltatja magát.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 11., szombat 17:41
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 11., szombat 17:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 11., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: Kera » 2021. december 11., szombat 16:16
Sajnos ebben nem tudok segíteni.Halfkey írta:Köszi, ez sztem jó leszKera írta:
https://www.arukereso.hu/halozati-kartya-c3658/
USB Wirelles Adapter
Nem vagyok szagértő, így javítsatok ki, ha nagy hülyeséget írtamViszont én így használom, szóval mégse lehet akkora hülyeség
![]()
Modell javaslat? Mi vált be nálad?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 11., szombat 12:59
Értem, de ehhez a telefonnak egész nap rá kéne lenni dugva, ami több felhasználóval a családban de csak egy korlátlan netes telóval körülményes, szóval nem véletlen keresek más megoldástcart írta: Amúgy ha simán USB kábellel rákötod a gépre úgy is megy a megosztás. Nem kell semmit pluszban venni hozzá. A hotspot beállítás alatt van egy olyan hogy USB megosztás
HozzászólásSzerző: cart » 2021. december 11., szombat 8:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 11., szombat 5:13
Na, amire megertettem, megoldodottHalfkey írta:Nyilván, ott csinálnék hot spotot. A kérdés az hogy hogy a faszomba csatlakozik erre egy desktop. Nem laptop.Realista24 írta:
De ha a telon csinálsz hot spotot az miért nem jó?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 11., szombat 0:24
Köszi, ez sztem jó leszKera írta:https://www.arukereso.hu/halozati-kartya-c3658/Halfkey írta:
Nyilván, ott csinálnék hot spotot. A kérdés az hogy hogy a faszomba csatlakozik erre egy desktop. Nem laptop.
USB Wirelles Adapter
Nem vagyok szagértő, így javítsatok ki, ha nagy hülyeséget írtamViszont én így használom, szóval mégse lehet akkora hülyeség
![]()
HozzászólásSzerző: portillo » 2021. december 10., péntek 23:01
HozzászólásSzerző: Kera » 2021. december 10., péntek 22:49
https://www.arukereso.hu/halozati-kartya-c3658/Halfkey írta:Nyilván, ott csinálnék hot spotot. A kérdés az hogy hogy a faszomba csatlakozik erre egy desktop. Nem laptop.Realista24 írta:
De ha a telon csinálsz hot spotot az miért nem jó?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem