Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. december 15., szerda 12:03

Mourinho mostanában tolt egy nyilatkozatot, hogy amikor a MU edzője volt Martial furcsa képeket küldött magáról a lányának, aki még alig volt 21(!!) éves.

Aztán mutatják a lányát minden második nyilvános fotón a csöcse kilóg.

Milyen egy viágban élünk :roll:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 14., kedd 14:40

Halfkey írta: Idén a nyáron majdnem elzavart Bernardo Silva aki viszi őket elōre.
Valaki nagyon meg akarta venni a nyáron
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 14., kedd 8:29

Idén a nyáron majdnem elzavart Bernardo Silva aki viszi őket elōre.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. december 14., kedd 7:02

Szerintem csak szimplán rossz helyre került. Talán Guardiolánal van a legkötöttebb szerepköre a játékosoknak, most értelemszerűen ez az ő nagy szabadságot igénylő, és picit egyénieskedő játékának egyáltalán nem fekszik. Még ha nem is lóg ki lefelé, nyilván többet vártak tőle. De sajnos pont a játékának a lényegét ölik ki belőle. Amúgy ziro, Kevin már vagy egy éve nem alapember a sérülések miatt. Játszik kétszer, aztán felszívódik.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 14., kedd 1:17

Én nem a minőségéről hanem a stílusárol beszélek. Minőségben persze hogy középszer.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 13., hétfő 20:04

Csabi írta:
Kerlon írta: Jack technikailag talán kiemelkedő, de játékban semmi extra. Lassú, nem elég direkt, inkább egy 442ben tudnám elképzelni a szélen, mint egy 433-ban.
tehát az angol isco
Nem mondanám, mert az egyik került 35 millióba a másik meg 100ba. Ja és az olcsóbb, azért közreműködött pár BL győzelemben is. Ja és mindezt nem 26 éves korára. :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 13., hétfő 19:12

nem a legfelso polc es korabol kiindulva mar nem is igen lesz az szerintem, engem is iscora emlekeztet nyomokban a mozgasa.

annyit viszont a vedelmeben, hogy a csatar nelkuli, tamado kozeppalyasokkal teledobalt city tamado alakzat az nem valik elonyere.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 13., hétfő 18:55

Kerlon írta: Jack technikailag talán kiemelkedő, de játékban semmi extra. Lassú, nem elég direkt, inkább egy 442ben tudnám elképzelni a szélen, mint egy 433-ban.
tehát az angol isco

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 13., hétfő 18:42

Én ziroval vagyok. Grealish meg Foden egy erős középszer, bár utóbbiból még talán lehet valaki. Ha nem lennének angolok, akkor kb. egy Insigne-k lennének egy Nápoly szintű csapatban.

Jack technikailag talán kiemelkedő, de játékban semmi extra. Lassú, nem elég direkt, inkább egy 442ben tudnám elképzelni a szélen, mint egy 433-ban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 13., hétfő 17:10

ziro4vr írta:
És mi más lenne az érvem mint az eye testem? Hozzak transfermarkt statokat? :lol:
Az én eye testem nem ezt mutatja, ez neked nem volt elég, te írtad hogy "érveket akarok hallani". Pont erről beszéltem én is, hogy nemigen lehet ebben a témában érveket hozni.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. december 13., hétfő 16:53

Gündogannak tavaly volt egy jobb periódusa, az is Guardiola húzásának volt köszönhető elsősorban. Az ő második hullámos érkezéseire játszották ki a helyzeteket. Mint középpályás, egyáltalán nem kiemelkedő.

Erre is céloztam az utolsó bekezdésemben az előbb , a részrehajlás. Az ex-dortmundi meg már mindjárt a csapatot cipeli a hátán.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 13., hétfő 16:34

Láttam az eb-n meg a city-ben is, nem a múltban élünk, szerintem reálisabb ilyen közegben megítélni mint egy angol kiscsapatban.

És mi más lenne az érvem mint az eye testem? Hozzak transfermarkt statokat? :lol:

Nekem semmi bajom vele, addig vagyok nyugodt amíg a city ilyen focistákra költ, ahelyett hogy valós veszélyt jelentő támadókat vesznek. Mert lehet szopkodni őt is meg fodent is, de attól még a KDB Gündogan duó cipeli a csapatot.
Nem illik.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. december 13., hétfő 16:29

Szerintem játszani se nagyon látta még. Az EB és a Citybe igazolása előtt tudta a nevét és a klubját.

Ő azért miután felkerültek Villával a PL-be, ligaelit számokat hozott. És most nem magukra a gólpasszokra gondolok, hanem cselekre, kulcspasszok és a kialakított helyzetek értékére.
De mondjuk a szerepköre is más a City meccseken, ahogy látom. Itt sokkal inkább van szélre korlátozva és más játékosokra van jobban kihegyezve a City játéka.
De ő nem is szélső lenne, hanem inkább középpályás.

Kiscsapatos angol focista, sokan nehezen viselik itt, ha ilyen játékosért fizetnek nagy pénzt, vagy kap fel a média.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 13., hétfő 16:02

Az érv részedről hogy "mert szerintem az"? Most tényleg, hogy kéne ezzel vitatkozni? :D Ha valakihez kéne hasonlítanom, akkor szerintem sokkal inkább egy kicsit rosszabb "szemmel" rendelkező Özil mint egy Isco/Asensio amit te leírsz. Ezzel szerintem 4-2-3-1-be 10-esnek jobban illik mint a City taktikájába, és ugye alapvetően nem ez a szint képességben.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 13., hétfő 15:38

Csak érveket akarok hallani. Mert szerintem meg az, Isco kategória, megkapja, befelé húz egyet, aztán nem történik semmi. Vagy ha nem befelé, akkor hátra és biztos oldalpassz.
Nem illik.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 13., hétfő 15:35

Attól függetlenül hogy nem szint tényleg nem a forgolódás a játéka amúgy, de nemtudom milyen statisztikával szeretnéd hogy ez alátámasztva legyen :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 13., hétfő 15:29

No miért is nem?
Nem illik.

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. december 13., hétfő 14:39

ziro4vr írta: Na de ezt ki nem látta előre? :lol:

Forgolódás megy neki, semmi direkt játék vagy kapura veszélyes törekvés.
Mondjuk ez nagyon nem igaz.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. december 13., hétfő 14:36

nem a Citybe való. ahogy a Liverpoolba se illene. egy United-Chelseaben kijönne a stilusa.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 13., hétfő 14:26

Na de ezt ki nem látta előre? :lol:

Forgolódás megy neki, semmi direkt játék vagy kapura veszélyes törekvés.
Nem illik.

Vissza: