Premier League
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Premier League
Szerkeszteni nem engedi, de kozben mar fixen elmarad a mai Leicester - Spurs es a hetvegi United - Brighton is.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A klubok azt fogjak kervenyezni, hogy januar 8-ig szuneteljen a bajnoksag. Nagy kar, mivel a Boxing dayes idoszak a legjobb a nezok szempontjabol, dehat ennek igy tenyleg semmi ertelme.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
BREAKING: #BrentfordFC boss Thomas Frank wants this weekend's full round of Premier League fixtures postponed to "break the chain" on the current Covid crisis.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
LOL keci 21 év az még amerikaban is felnőttnek szamit, mi azzal a problem? oreg hozé tiszta bolond lett.Anthony írta: Mourinho mostanában tolt egy nyilatkozatot, hogy amikor a MU edzője volt Martial furcsa képeket küldött magáról a lányának, aki még alig volt 21(!!) éves.
Aztán mutatják a lányát minden második nyilvános fotón a csöcse kilóg.
Milyen egy viágban élünk![]()
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mourinho mostanában tolt egy nyilatkozatot, hogy amikor a MU edzője volt Martial furcsa képeket küldött magáról a lányának, aki még alig volt 21(!!) éves.
Milyen egy viágban élünk
Milyen egy viágban élünk

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Valaki nagyon meg akarta venni a nyáronHalfkey írta: Idén a nyáron majdnem elzavart Bernardo Silva aki viszi őket elōre.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Idén a nyáron majdnem elzavart Bernardo Silva aki viszi őket elōre.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem csak szimplán rossz helyre került. Talán Guardiolánal van a legkötöttebb szerepköre a játékosoknak, most értelemszerűen ez az ő nagy szabadságot igénylő, és picit egyénieskedő játékának egyáltalán nem fekszik. Még ha nem is lóg ki lefelé, nyilván többet vártak tőle. De sajnos pont a játékának a lényegét ölik ki belőle. Amúgy ziro, Kevin már vagy egy éve nem alapember a sérülések miatt. Játszik kétszer, aztán felszívódik.
Én nem a minőségéről hanem a stílusárol beszélek. Minőségben persze hogy középszer.
Nem mondanám, mert az egyik került 35 millióba a másik meg 100ba. Ja és az olcsóbb, azért közreműködött pár BL győzelemben is. Ja és mindezt nem 26 éves korára.Csabi írta:tehát az angol iscoKerlon írta: Jack technikailag talán kiemelkedő, de játékban semmi extra. Lassú, nem elég direkt, inkább egy 442ben tudnám elképzelni a szélen, mint egy 433-ban.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem a legfelso polc es korabol kiindulva mar nem is igen lesz az szerintem, engem is iscora emlekeztet nyomokban a mozgasa.
annyit viszont a vedelmeben, hogy a csatar nelkuli, tamado kozeppalyasokkal teledobalt city tamado alakzat az nem valik elonyere.
annyit viszont a vedelmeben, hogy a csatar nelkuli, tamado kozeppalyasokkal teledobalt city tamado alakzat az nem valik elonyere.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
tehát az angol iscoKerlon írta: Jack technikailag talán kiemelkedő, de játékban semmi extra. Lassú, nem elég direkt, inkább egy 442ben tudnám elképzelni a szélen, mint egy 433-ban.
Én ziroval vagyok. Grealish meg Foden egy erős középszer, bár utóbbiból még talán lehet valaki. Ha nem lennének angolok, akkor kb. egy Insigne-k lennének egy Nápoly szintű csapatban.
Jack technikailag talán kiemelkedő, de játékban semmi extra. Lassú, nem elég direkt, inkább egy 442ben tudnám elképzelni a szélen, mint egy 433-ban.
Jack technikailag talán kiemelkedő, de játékban semmi extra. Lassú, nem elég direkt, inkább egy 442ben tudnám elképzelni a szélen, mint egy 433-ban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az én eye testem nem ezt mutatja, ez neked nem volt elég, te írtad hogy "érveket akarok hallani". Pont erről beszéltem én is, hogy nemigen lehet ebben a témában érveket hozni.ziro4vr írta:
És mi más lenne az érvem mint az eye testem? Hozzak transfermarkt statokat?![]()
Gündogannak tavaly volt egy jobb periódusa, az is Guardiola húzásának volt köszönhető elsősorban. Az ő második hullámos érkezéseire játszották ki a helyzeteket. Mint középpályás, egyáltalán nem kiemelkedő.
Erre is céloztam az utolsó bekezdésemben az előbb , a részrehajlás. Az ex-dortmundi meg már mindjárt a csapatot cipeli a hátán.
Erre is céloztam az utolsó bekezdésemben az előbb , a részrehajlás. Az ex-dortmundi meg már mindjárt a csapatot cipeli a hátán.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Láttam az eb-n meg a city-ben is, nem a múltban élünk, szerintem reálisabb ilyen közegben megítélni mint egy angol kiscsapatban.
És mi más lenne az érvem mint az eye testem? Hozzak transfermarkt statokat?
Nekem semmi bajom vele, addig vagyok nyugodt amíg a city ilyen focistákra költ, ahelyett hogy valós veszélyt jelentő támadókat vesznek. Mert lehet szopkodni őt is meg fodent is, de attól még a KDB Gündogan duó cipeli a csapatot.
És mi más lenne az érvem mint az eye testem? Hozzak transfermarkt statokat?

Nekem semmi bajom vele, addig vagyok nyugodt amíg a city ilyen focistákra költ, ahelyett hogy valós veszélyt jelentő támadókat vesznek. Mert lehet szopkodni őt is meg fodent is, de attól még a KDB Gündogan duó cipeli a csapatot.
Nem illik.
Szerintem játszani se nagyon látta még. Az EB és a Citybe igazolása előtt tudta a nevét és a klubját.
Ő azért miután felkerültek Villával a PL-be, ligaelit számokat hozott. És most nem magukra a gólpasszokra gondolok, hanem cselekre, kulcspasszok és a kialakított helyzetek értékére.
De mondjuk a szerepköre is más a City meccseken, ahogy látom. Itt sokkal inkább van szélre korlátozva és más játékosokra van jobban kihegyezve a City játéka.
De ő nem is szélső lenne, hanem inkább középpályás.
Kiscsapatos angol focista, sokan nehezen viselik itt, ha ilyen játékosért fizetnek nagy pénzt, vagy kap fel a média.
Ő azért miután felkerültek Villával a PL-be, ligaelit számokat hozott. És most nem magukra a gólpasszokra gondolok, hanem cselekre, kulcspasszok és a kialakított helyzetek értékére.
De mondjuk a szerepköre is más a City meccseken, ahogy látom. Itt sokkal inkább van szélre korlátozva és más játékosokra van jobban kihegyezve a City játéka.
De ő nem is szélső lenne, hanem inkább középpályás.
Kiscsapatos angol focista, sokan nehezen viselik itt, ha ilyen játékosért fizetnek nagy pénzt, vagy kap fel a média.
Az érv részedről hogy "mert szerintem az"? Most tényleg, hogy kéne ezzel vitatkozni?
Ha valakihez kéne hasonlítanom, akkor szerintem sokkal inkább egy kicsit rosszabb "szemmel" rendelkező Özil mint egy Isco/Asensio amit te leírsz. Ezzel szerintem 4-2-3-1-be 10-esnek jobban illik mint a City taktikájába, és ugye alapvetően nem ez a szint képességben.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak érveket akarok hallani. Mert szerintem meg az, Isco kategória, megkapja, befelé húz egyet, aztán nem történik semmi. Vagy ha nem befelé, akkor hátra és biztos oldalpassz.
Nem illik.
Attól függetlenül hogy nem szint tényleg nem a forgolódás a játéka amúgy, de nemtudom milyen statisztikával szeretnéd hogy ez alátámasztva legyen