GT37 írta:Galacticos írta:olyan hülyeségekre raktam hogy sírsz.
Mesélj, kérlek.

régen maestro típusú kártyánál 30ezer volt a kifizetési limit(most már csak pár ezer) rengeteget buktam, mire egyszer végre 30fölé jutottam, 31ezrem volt. és fausttal azt csináltuk hogyha úgy volt a bet számlánkon pénz hogy például: 17750 akkor 250forinttal blackjackeztünk egyet. (dupla vagy semmi ugyebár) aztán ugye volt 31ezrem elhatároztam hogy na akkor most kiutalom, beszélgettünk fausttal és arra jutottam végül hogy azt az egy ezrest felteszem blackjackre, mert ha kiutalok 30at nem azt az egy ezrest siratnám, szóval megtettem és néztem a számlámon 21ezer lett az egyenleg, véletlen elnéztem egy nullát, akkor megfordult a fejembe hogy gyorsan kilépek de hát a pénzt úgysem adják vissza, és akkor még esélyem se lenne nyerni. 15öm volt, hát mondom az kevés, kértem egy lapot hármas, hú mondom az fasza azzal simán nyerhetek, a betnek meg "véletlenül" egyből 21 lett egy jumbóval és egy ásszal. igen világi lúzerség volt, aztán végső elkeseredettségemben online írtam az ügyfélszolgálatnak hogy adják vissza a pénzemet, arra hivatkozva hogy nézzék meg a számlámat nyugodtan nem engedhetem meg magamnak azt hogy ekkora összeget feltegyek blackjackre. persze a lóvét nem kaptam vissza.
olyan is volt hogy tavaly a us openen mahutnak két labda hiányzott a meccs megnyeréséhez 1.02es odds, rápakoltam minden akkori pénzemet (20K) mondván kb másfél perc és lesz +400forintom, aztán mahutot lebreakelték, később a szettet is bukta, aztán végül a meccset is.
talán ez a két "legdurvább".