Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: Mennyei futball
Mielőtt kiment a németekhez, az Austria Wiennel lett bajnok 84 rúgott góllal, rekord pontszámmal, úgy, hogy akkor már, ha jól emlékszem Mané már a Salzburgban pengette pl.
Ennél kicsit bonyolultabb volt a kiválasztás, mint, hogy ráböktek egy névre az ex Bundesliga edzők listáján.
Ennél kicsit bonyolultabb volt a kiválasztás, mint, hogy ráböktek egy névre az ex Bundesliga edzők listáján.
Stöger nem is értett soha a támadó focihoz. Egy bunkerező edző volt ő is a Bundesligában. Itt kezdődik a vezetőség alkalmatlansága. Hoztak egy edzőt, hogy majd támadójátékot csinál, mert Bundesliga múltja van.BBarni írta: Stöger is ezért volt bukás, mert a vezetőség azt gondolta, hogy majd egy támadóbb focival is el tudunk érni eredményeket nemzetközi szinten. Aztán látjuk mi lett, egy majdnem nulla pontos csoportkör. (Ez csak egy ok, nyilván volt más is)
-
Attól még hidd el, hogy Dárdainak és Rossinak is van fogalma a magyar stílusról, de nem véletlen azt játszatták amit. A Fradi ugyanez. Ez költségvetés nemzetközi szinten semmi. Ebből azt lehet csinálni, amit Rebrov csinált. Azzal lehet eredményt elérni. Stöger is ezért volt bukás, mert a vezetőség azt gondolta, hogy majd egy támadóbb focival is el tudunk érni eredményeket nemzetközi szinten. Aztán látjuk mi lett, egy majdnem nulla pontos csoportkör. (Ez csak egy ok, nyilván volt más is)Marky írta: Dardainak es Rossinak sincs koze a magyar stilushoz. Az egyik a german futball termeke, a masik pedig az olasz futballe.
A valogatottat egyebkent is kar idekeverni, mert ott nagyjabol 15 alapjaiban elbaszott jatekosbol kellene valami ertelmeset alkotni, mig a Fradinal most mar boven van eleg toke ahhoz, hogy ujraelesszek a magyar futballt legalabb klubszinten.
Jelenleg nincs olyan magyar edzo, aki a magyar futballstilust kovetne, a tokfej Kaszinos egy kamikaze jatekot jatszat, aminek semmi koze ahhoz, amit 1900 es 1970 kozott csiszoltak a legendas magyar edzok.
Ettol meg lehetne hozni olyan kulfoldi edzot, aki fogalma van errol, hasonlo kulturabol jon es a szakmai iranyitas is mehetne ebbe az iranyba, hogy a tradicio ne vesszen el.
Ez a pénz magyar szinten soknak tűnhet, nemzetközi szinten viszont borzasztóan kevés.
Ezt a magyar tradíciós témát az utánpótlásban lehet elkezdeni, szervezetten országosan. Egy klub ezt nem tudja elérni, totál tévút. Vagy akkor mondhatnám, hogy a Real miért nem a tradicionális spanyol stílusban játszik? Ott nincs meg hozzá a tőke?
Ez a Janeiro is tök jó, csak aztán ha a DAC-nál félév után megbukik, akkor már kókler lesz.
Itt volt Sousa, aki ezek szerint egy, a magyarhoz hasonló kultúrából jött, és mégsem ahhoz a stílushoz nyúlt hozzá. Hanem a szervezett, védekezőbb stílushoz. Jöttek is az eredmények.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
setient megneznem.
komolyra forditva a szot, en nem is igazan tudom, milyen filozofiaval rendelkezo edzo kellene, mert ez a keret vegyes, mint a tudjukmi.

komolyra forditva a szot, en nem is igazan tudom, milyen filozofiaval rendelkezo edzo kellene, mert ez a keret vegyes, mint a tudjukmi.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mondjuk barmelyik epkezlab spanyol vagy portugal edzo. Itt volt peldaul Joao Janeiro, egesz pofas csapatot rakott ossze Kisvardan es mar egy ideje itt el, szoval a beilleszkedese sem tartott volna sokaig.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Aki nem más mint?Marky írta: Ettol meg lehetne hozni olyan kulfoldi edzot, aki fogalma van errol, hasonlo kulturabol jon es a szakmai iranyitas is mehetne ebbe az iranyba, hogy a tradicio ne vesszen el.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
Dardainak es Rossinak sincs koze a magyar stilushoz. Az egyik a german futball termeke, a masik pedig az olasz futballe.
A valogatottat egyebkent is kar idekeverni, mert ott nagyjabol 15 alapjaiban elbaszott jatekosbol kellene valami ertelmeset alkotni, mig a Fradinal most mar boven van eleg toke ahhoz, hogy ujraelesszek a magyar futballt legalabb klubszinten.
Jelenleg nincs olyan magyar edzo, aki a magyar futballstilust kovetne, a tokfej Kaszinos egy kamikaze jatekot jatszat, aminek semmi koze ahhoz, amit 1900 es 1970 kozott csiszoltak a legendas magyar edzok.
Ettol meg lehetne hozni olyan kulfoldi edzot, aki fogalma van errol, hasonlo kulturabol jon es a szakmai iranyitas is mehetne ebbe az iranyba, hogy a tradicio ne vesszen el.
-
Milyen az a magyaros futball stílus?Marky írta: Habar Stoger hamar elveszett, de veletlen sem a magyaros futballstilushoz kozelibb kulturabol valasztanak... Nem baj, el lehet majd mondani, hogy a 11 legiossal es a Lobanovszkij-fele szovjet futballal elert eredmenyek a magyar futball sikere![]()
A Bognár Gyuri féle iskola?
Valamiért Dárdai vagy Rossi sem a "magyaros" stílust erőltette a válogatottnál, meg is lett az eredménye.
-
Habar Stoger hamar elveszett, de veletlen sem a magyaros futballstilushoz kozelibb kulturabol valasztanak... Nem baj, el lehet majd mondani, hogy a 11 legiossal es a Lobanovszkij-fele szovjet futballal elert eredmenyek a magyar futball sikere

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Indexen ezt olvastam most.ÚGY TUDJUK, A KLUB ELSŐ SZÁMÚ KISZEMELTJE SZTANYISZLAV CSERCSESZOV.
Az 58 éves orosz szakember legutóbb hazája válogatottját irányította, együttesének a 2018-as világbajnokságon a negyeddöntő jelentette a végállomást.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Süti
László Csaba nem szint, ha komolyak a célok szerintem.
Koeman meg Szulsjár szabad.
Koeman meg Szulsjár szabad.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Lehet csemegézni innen:
https://www.transfermarkt.com/trainer/v ... /statistik
Aztán majd jön Pintér Attila
László Csaba is szabad amúgy, ő nincs képben? Magyarok közül talán egyedül őt nézném meg újra.
https://www.transfermarkt.com/trainer/v ... /statistik
Aztán majd jön Pintér Attila

László Csaba is szabad amúgy, ő nincs képben? Magyarok közül talán egyedül őt nézném meg újra.

-
November elején még nem volt komoly edzőkérdés, a hátralévő eredményektől tették függővé, ahogy én is írtam akkor:
Nem hozta, és még jobban elvesztette az öltözőt.Ha hozza a meccseket az NB1-ben, akármilyen játékkal, akkor ezt a szezont megkapja még.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem jóslat volt, mások a forrásaink.BBarni írta:Egy hónap alatt elég sok minden változik.Realista24 írta:
Én írtam, hogy ez lesz, de aztán jöttél, hogy ilyen biztos nem.Jósolgatni persze lehet előre is.
Dárdai nem opció, Rebrovhoz hasonló (akár származásban is) edző érkezhet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Egy hónap alatt elég sok minden változik.Realista24 írta:Én írtam, hogy ez lesz, de aztán jöttél, hogy ilyen biztos nem.BBarni írta: Stöger OUT
Talán még időben sikerült ezt meglépni.

Dárdai nem opció, Rebrovhoz hasonló (akár származásban is) edző érkezhet.
Dardai utálja a Fradit, fradisták is őt, esélytelen szerintem, hogy oda menjen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
..es dardai pont felszabadult.
amugy kivancsi vagyok ki lesz, vannak jeloltek ?

amugy kivancsi vagyok ki lesz, vannak jeloltek ?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én írtam, hogy ez lesz, de aztán jöttél, hogy ilyen biztos nem.BBarni írta: Stöger OUT
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Stöger OUT
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots