Értékeld a legutóbbi meccset
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nehéz amúgy ezt értékelni, jött az érzés tegnap is, hogy focizhatunk mi itt 3 napig is gólt azt nem rúgunk, hacsak nem jön valami tizi, tegnap nagyon nem adott a gép. Ez benne van a bunker focit játszó csapatok ellen, ellenük szenvedünk a legtöbbet. Igazából egyelőre bele is fér amíg a rangadókon ilyen jól szerepel a csapat. Szerencsére nem jött valami volt saját nevelés valami ocsortány nagy góllal harmincról, az lett volna az igazán szép.
Bilbao ellen ott a lehetőség, hogy jól zárjon a csapat, be kell húzni.
Bilbao ellen ott a lehetőség, hogy jól zárjon a csapat, be kell húzni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Az ilyen mocsok csapatoktól inkább azt kérdezném meg, hogy kaptak nemrég Elchéktől, Getaféktól 3-4 gólokat. Pedig nem hiszem, hogy fenti, veretes csapatok komolyabb támadóerőt képviselnének tőlünk. Most meg 11en a kapuban állva oroszlánként harcolnak, mintha BLt érne a döntetlen.Nem csak egy csapat ellen kellene felkészülni. Ugyanezt csinálták tavaly is, csak akkor győztek is. Bennem maradt a meccs, mert akkor is lejött, hogy kevés ilyen okádék csapatot láttam még. Akkor főleg a lestaktikával öltek minket, rohadt jól csinálták.
Amúgy lehetne szerintem tippjátékot indítani, hogy a következő fordulóban, egy laza meccsen hányat nyelnek a Sevillától.
Remélem kizúgnak a francba év végén.
egyébként érdekes ez a félig viccesen felvetett pontozási ötlet. Szoktam rajta gondolkodni, hogy nem lenne-e jobb a foci, ha a 0-0 nem érne annyit, mint a többi döntetlen.
Amúgy lehetne szerintem tippjátékot indítani, hogy a következő fordulóban, egy laza meccsen hányat nyelnek a Sevillától.
Remélem kizúgnak a francba év végén.
egyébként érdekes ez a félig viccesen felvetett pontozási ötlet. Szoktam rajta gondolkodni, hogy nem lenne-e jobb a foci, ha a 0-0 nem érne annyit, mint a többi döntetlen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
pont az ilyen meccsek miatt vezetnem be, hogy ha felidonkent nem leped at x-szer az ellenfel terfelet vagy nem losz x-szer kapura, akkor bonuszpont az ellenfelnek.
mindjart mas lenne a helyzet, ha 4 pontot lehetne szerezni, a döntetlenert is 1-gyel tobbet, mint az ellenfel. sztem feldobna a hangulatot.
mindjart mas lenne a helyzet, ha 4 pontot lehetne szerezni, a döntetlenert is 1-gyel tobbet, mint az ellenfel. sztem feldobna a hangulatot.
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Idegesítő hogy nyerünk minden derbit és az ilyen sörmeccseket nem, de egy Sevilla is el tud hasalni ilyenek ellen.
A spanyol bajnokság messze a legundorítóbb továbbra is, remélem ez a cadiz kiesik a faszba.
A spanyol bajnokság messze a legundorítóbb továbbra is, remélem ez a cadiz kiesik a faszba.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most látom hogy R24 kint volt a meccsen.
Mindent értek
Mindent értek

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
De tényleg viccen kívül megszüntették a VAR-t?!
Meg sem nézték se Benzema, se Hazard esetét? Miért?! Jó nyilván tudom miért..De ez felháborító szerintem.
Mindkettő 11-es volt.
Meg sem nézték se Benzema, se Hazard esetét? Miért?! Jó nyilván tudom miért..De ez felháborító szerintem.
Mindkettő 11-es volt.
- flori
Inkább az a bosszantó, hogy otthon jönnek ezek a meccsek, már 3 db 0-0 van a bajnokságban, illetve a Sheriff elleni cumi.
Én amúgy egyik tizit sem fújtam volna, sőt Case nálam piros volt.
Plusz ez a két csere engem is felbsz, de már nem foglalkozom vele.
Én amúgy egyik tizit sem fújtam volna, sőt Case nálam piros volt.
Plusz ez a két csere engem is felbsz, de már nem foglalkozom vele.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. december 19., vasárnap 23:14-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Az a baj, hogy ez az okádék banda mindig ellenünk akarja megmutatni. Nemrég meg a szar matractól nyeltek egy négyest, Elchétől hármat, Getafétól(!) négyet. Természetesen a következő fordulóban a Sevillának is szépen le fognak majd feküdni, nem lesz akapózás, csodakapusozás meg semmi, rohadnának meg. Nem baj, a bent maradáshoz szerencsére kevés lesz, ha csak ellenünk akarnak focizni, bocsánat, pontot szerezni, mert foci az nem volt a részükről.
Valahol le is írtam, a nagy rangadó széria közepette, hogy én ettől a meccstől félek legjobban, de sajnos be is jött.
Azt meg ne várjuk, hogy ilyen érintésekre mi tizit kapunk, nem a xavibarca vagyunk. Amíg nem szakad a mez, nem törik a csont, nem fogják megadni. Most ez van. Hiába voltak meg a kontaktok, természetesnek vettem, hogy néma a síp, a VAR szobában meg éppen akkor pislognak vagy mennek ki egy cigire. Viszont azt is megköszönhetjük, hogy Casemirot nem szórták ki az első félidőben, elég narancssárga lap volt. Nem is baj, hogy nem játszik legközelebb, mert nem nagyon rúgtam volna be, ha minden sikeres passzánál becsaptam volna egy hármast.
Valahol le is írtam, a nagy rangadó széria közepette, hogy én ettől a meccstől félek legjobban, de sajnos be is jött.
Azt meg ne várjuk, hogy ilyen érintésekre mi tizit kapunk, nem a xavibarca vagyunk. Amíg nem szakad a mez, nem törik a csont, nem fogják megadni. Most ez van. Hiába voltak meg a kontaktok, természetesnek vettem, hogy néma a síp, a VAR szobában meg éppen akkor pislognak vagy mennek ki egy cigire. Viszont azt is megköszönhetjük, hogy Casemirot nem szórták ki az első félidőben, elég narancssárga lap volt. Nem is baj, hogy nem játszik legközelebb, mert nem nagyon rúgtam volna be, ha minden sikeres passzánál becsaptam volna egy hármast.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- ___Samy___
Az uj RemySierra írta: Hat iden nem sok meccset lattam, de amit eddig megneztem az mind pont egy szar volt, mondom ma megnezem mit alkotnak Cadiz ellen erre 0-0, ez is tipikus.![]()

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
Hazardot en nem bantanam a masodik felido alapjan, az osszes ertelmes tamadasunkban benne volt.
Nekem ezek az atlovesek voltak fajdalmasak. Kroos is kurva jo lovo, aztan mindig olyan lanyosan all bele egy lovesbe. Ott van Valverde lokete, na az emberes volt, nem tudom miert nem tud olyat elengedni. Case is probalhatta volna nem telibe verni az ellenfelet.
Nekem ezek az atlovesek voltak fajdalmasak. Kroos is kurva jo lovo, aztan mindig olyan lanyosan all bele egy lovesbe. Ott van Valverde lokete, na az emberes volt, nem tudom miert nem tud olyat elengedni. Case is probalhatta volna nem telibe verni az ellenfelet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azért nyilván lehet lapozni csak úgy meg nem VAR-al megnézni a két 11-est, de az úgy -2 gól kapásból..
Megcsinálták ezek a rohadékok megint.
Megcsinálták ezek a rohadékok megint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. december 19., vasárnap 23:07-kor.
Hat iden nem sok meccset lattam, de amit eddig megneztem az mind pont egy szar volt, mondom ma megnezem mit alkotnak Cadiz ellen erre 0-0, ez is tipikus.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
82%-os labdabirtoklás, 36 kapura lövés, tipikusan az a meccs amit már láttunk ezerszer, semmi nem megy be...
Az ilyen meccseken nem értem Carlot, oké, hogy nem a legacélosabb emberek ülnek a padon, de ha van 5 cserére lehetőség, és a vak is látja, hogy a Hazard-LV jobb oldal borzasztó, miért nem próbálunk változtatni, beküldeni valakit aki friss és hát ha neki összejön. Hihetetlen, hogy nyerni kell, de Nacho megy be.
Az ilyen meccseken nem értem Carlot, oké, hogy nem a legacélosabb emberek ülnek a padon, de ha van 5 cserére lehetőség, és a vak is látja, hogy a Hazard-LV jobb oldal borzasztó, miért nem próbálunk változtatni, beküldeni valakit aki friss és hát ha neki összejön. Hihetetlen, hogy nyerni kell, de Nacho megy be.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
vannak ilyen meccsek, mint ez vagy a sheriff elleni. nem bántok senkit, hajtottak, mentek. ma minden kifelé pattant.
dehogy mi a facért nem lehet ilyen meccsen beküldeni a fiatalokat...ma is 5 cserebol 2 volt használva. jovic, nacho....soha nem fogom megérteni
dehogy mi a facért nem lehet ilyen meccsen beküldeni a fiatalokat...ma is 5 cserebol 2 volt használva. jovic, nacho....soha nem fogom megérteni
- ___Samy___
Hat en meg ilyet nem lattam. De kajak. Hihtetlen, hogy ez 0-0 lett.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ahogy ezt elolvastam még fel is állt.Süti írta:dw, elhozza neked. Ha valaki tanult a hibáiból, az ő. Meglesz neki mind az 5 bajnokság bajnoki címe, kupák, bl-ek, még egy ZZ-t is kievelt.Realista24 írta:
Nálam a bajnoki cím megszerzésével kerülhet oda. Természetesen óriási a karrierje játékosként és edzőként is, de nekem ez még hiányzik tőle.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
És majd elmegy levezetni kínába, ahova való
(egyebek mellett) Azt imádom benne, ahogy a csapat megpusztul érte/amilyen rajongást vált ki maga felé a játékosokból, egy igazi "apuka" edző. Ahogy együtt van a csapattal (amikor rárontottak a 10. után a sajttájon Marci+CR+valakik és elkezdett velük énekelni, a pultot csapkodva), biztos, hogy nagyon szeretik is.. Jönnek szembe face-n sztorik róla, Mottáék hívták egyszer edzés után -> 20 perc múlva ott is volt, elkajáztak, eldumáltak.. Majd 4-0-ra nyertek, mert egy ilyen emberrel ezt nem tehetik meg.
Van egy pár edző/csapat, ahol szívesen lettem volna részese a dolgoknak, mert biztos a hangulat is jó volt a csapaton belül. A Carlo féle 10. pl egy ilyen, de most is szerintem..
Meg a Real iránti alázata is átüt..: A telefonálós story nyárról, hogy mondta: Ő jönne.., amikor énekelte a Hala Madrid y nada mast.. Jön a libabőr..
Istenem, ha Conte, vagy Allegri jöttek volna...

(egyebek mellett) Azt imádom benne, ahogy a csapat megpusztul érte/amilyen rajongást vált ki maga felé a játékosokból, egy igazi "apuka" edző. Ahogy együtt van a csapattal (amikor rárontottak a 10. után a sajttájon Marci+CR+valakik és elkezdett velük énekelni, a pultot csapkodva), biztos, hogy nagyon szeretik is.. Jönnek szembe face-n sztorik róla, Mottáék hívták egyszer edzés után -> 20 perc múlva ott is volt, elkajáztak, eldumáltak.. Majd 4-0-ra nyertek, mert egy ilyen emberrel ezt nem tehetik meg.
Van egy pár edző/csapat, ahol szívesen lettem volna részese a dolgoknak, mert biztos a hangulat is jó volt a csapaton belül. A Carlo féle 10. pl egy ilyen, de most is szerintem..
Meg a Real iránti alázata is átüt..: A telefonálós story nyárról, hogy mondta: Ő jönne.., amikor énekelte a Hala Madrid y nada mast.. Jön a libabőr..
Istenem, ha Conte, vagy Allegri jöttek volna...

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Süti
dw, elhozza neked. Ha valaki tanult a hibáiból, az ő. Meglesz neki mind az 5 bajnokság bajnoki címe, kupák, bl-ek, még egy ZZ-t is kievelt.Realista24 írta:Nálam a bajnoki cím megszerzésével kerülhet oda. Természetesen óriási a karrierje játékosként és edzőként is, de nekem ez még hiányzik tőle.Süti írta: Egyébként Carlo papa meg lassan megérik egy topikra a Legendák között. Na nem azért, mert bármit írnék oda, de vastagon megérdemli, nálam simán minden idők legnagyobb edzője.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálam a bajnoki cím megszerzésével kerülhet oda. Természetesen óriási a karrierje játékosként és edzőként is, de nekem ez még hiányzik tőle.Süti írta: Egyébként Carlo papa meg lassan megérik egy topikra a Legendák között. Na nem azért, mert bármit írnék oda, de vastagon megérdemli, nálam simán minden idők legnagyobb edzője.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Egyébként Carlo papa meg lassan megérik egy topikra a Legendák között. Na nem azért, mert bármit írnék oda, de vastagon megérdemli, nálam simán minden idők legnagyobb edzője.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.