Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
___Samy___

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 19., vasárnap 23:08

Sierra írta: Hat iden nem sok meccset lattam, de amit eddig megneztem az mind pont egy szar volt, mondom ma megnezem mit alkotnak Cadiz ellen erre 0-0, ez is tipikus. :lol:
Az uj Remy :shifty:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 19., vasárnap 23:07

Hazardot en nem bantanam a masodik felido alapjan, az osszes ertelmes tamadasunkban benne volt.

Nekem ezek az atlovesek voltak fajdalmasak. Kroos is kurva jo lovo, aztan mindig olyan lanyosan all bele egy lovesbe. Ott van Valverde lokete, na az emberes volt, nem tudom miert nem tud olyat elengedni. Case is probalhatta volna nem telibe verni az ellenfelet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 19., vasárnap 23:07

Azért nyilván lehet lapozni csak úgy meg nem VAR-al megnézni a két 11-est, de az úgy -2 gól kapásból..

Megcsinálták ezek a rohadékok megint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. december 19., vasárnap 23:07-kor.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. december 19., vasárnap 23:04

Hat iden nem sok meccset lattam, de amit eddig megneztem az mind pont egy szar volt, mondom ma megnezem mit alkotnak Cadiz ellen erre 0-0, ez is tipikus. :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 19., vasárnap 23:03

82%-os labdabirtoklás, 36 kapura lövés, tipikusan az a meccs amit már láttunk ezerszer, semmi nem megy be...
Az ilyen meccseken nem értem Carlot, oké, hogy nem a legacélosabb emberek ülnek a padon, de ha van 5 cserére lehetőség, és a vak is látja, hogy a Hazard-LV jobb oldal borzasztó, miért nem próbálunk változtatni, beküldeni valakit aki friss és hát ha neki összejön. Hihetetlen, hogy nyerni kell, de Nacho megy be.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 19., vasárnap 23:03

vannak ilyen meccsek, mint ez vagy a sheriff elleni. nem bántok senkit, hajtottak, mentek. ma minden kifelé pattant.

dehogy mi a facért nem lehet ilyen meccsen beküldeni a fiatalokat...ma is 5 cserebol 2 volt használva. jovic, nacho....soha nem fogom megérteni

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 19., vasárnap 22:58

Hat en meg ilyet nem lattam. De kajak. Hihtetlen, hogy ez 0-0 lett.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 13., hétfő 11:08

Süti írta:
Realista24 írta:

Nálam a bajnoki cím megszerzésével kerülhet oda. Természetesen óriási a karrierje játékosként és edzőként is, de nekem ez még hiányzik tőle.
dw, elhozza neked. Ha valaki tanult a hibáiból, az ő. Meglesz neki mind az 5 bajnokság bajnoki címe, kupák, bl-ek, még egy ZZ-t is kievelt.
Ahogy ezt elolvastam még fel is állt. :lol: Don Carlo :sziv: :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 13., hétfő 11:04

És majd elmegy levezetni kínába, ahova való :lol: :lol: :lol:

(egyebek mellett) Azt imádom benne, ahogy a csapat megpusztul érte/amilyen rajongást vált ki maga felé a játékosokból, egy igazi "apuka" edző. Ahogy együtt van a csapattal (amikor rárontottak a 10. után a sajttájon Marci+CR+valakik és elkezdett velük énekelni, a pultot csapkodva), biztos, hogy nagyon szeretik is.. Jönnek szembe face-n sztorik róla, Mottáék hívták egyszer edzés után -> 20 perc múlva ott is volt, elkajáztak, eldumáltak.. Majd 4-0-ra nyertek, mert egy ilyen emberrel ezt nem tehetik meg.
Van egy pár edző/csapat, ahol szívesen lettem volna részese a dolgoknak, mert biztos a hangulat is jó volt a csapaton belül. A Carlo féle 10. pl egy ilyen, de most is szerintem..

Meg a Real iránti alázata is átüt..: A telefonálós story nyárról, hogy mondta: Ő jönne.., amikor énekelte a Hala Madrid y nada mast.. Jön a libabőr..

Istenem, ha Conte, vagy Allegri jöttek volna... :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. december 13., hétfő 10:18

Realista24 írta:
Süti írta: Egyébként Carlo papa meg lassan megérik egy topikra a Legendák között. Na nem azért, mert bármit írnék oda, de vastagon megérdemli, nálam simán minden idők legnagyobb edzője.
Nálam a bajnoki cím megszerzésével kerülhet oda. Természetesen óriási a karrierje játékosként és edzőként is, de nekem ez még hiányzik tőle.
dw, elhozza neked. Ha valaki tanult a hibáiból, az ő. Meglesz neki mind az 5 bajnokság bajnoki címe, kupák, bl-ek, még egy ZZ-t is kievelt.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 13., hétfő 10:07

Süti írta: Egyébként Carlo papa meg lassan megérik egy topikra a Legendák között. Na nem azért, mert bármit írnék oda, de vastagon megérdemli, nálam simán minden idők legnagyobb edzője.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. december 13., hétfő 9:56

Egyébként Carlo papa meg lassan megérik egy topikra a Legendák között. Na nem azért, mert bármit írnék oda, de vastagon megérdemli, nálam simán minden idők legnagyobb edzője.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 13., hétfő 9:44

Igazából én már hetek óta el vagyok alélva :D, meglepve nem vagyok, hogy ezt a meccset is behúztuk látva milyen a forma, ami "meglep", hogy ilyen forma van..

Először is az atmával kezdem, az első félidőt rendesen elengedték, nó poszeszión, nó próbálkozások (63-37%, meg 3-1 volt a kapuralövés? --> :D :D , okos..) Aztán a másodikban próbálkozgattak, de most attól kell hasraesni, hogy 3 szabadot rálőttek, meg Körtének ki kellett paskolnia 2 beadást? 1, max 2 helyzetük volt veszélyes, de az is csak ilyen langyibangyi veszély volt.. Pontot abszolút, győzelmet pláne nem érdemeltek..

Na de a mieink:
-a védelem való igaz nem stabil, de felszisszenni nem kell olyan húúdegyakran, Inter szvsz veszélyesebb volt néha/jobban kellett fortuna. Alaba bika lett (bár én bh/kkp-nek szántam volna, de az az Eder-Alaba duó több, mint ígéretes), kiabál, irányít, leoltja Suarezt.. Több nem is kell :D :D

CMK:
-Case való igaz, nincs mondjuk a 2017-es formájában, de teljesen rendben van nekem. Labdát szerez, becsúszik. Ráadásul Carlo elkezdte/remélem folytatja is Camát használni helyette, lehet nem lesz kiherélve tavaszra... (az mi volt, amikor kivágta bedobásra? :D még Lahoz is röhögött :D :D, jó volt, nem tökölt :D)
-Modric -> megénekelték többen is. Zseniális formában hetek óta, tegnap kb. mom volt. Imádom. Tényleg szégyellem magam, 2 évvel idősebb, de nekem abba belefájdul a hátam, hogy fekve nézem a meccsünket, ő meg végigtol 90 perceket.. Az a megkerülős, benntartós mutatványa volt a hab a tortán :salute: :salute:
-Kroos: sokadvirágzik, szerintem gyorsult is. Őt is imádom, de ezek most Luka hetei, bár Kroos is komoly formában

Vinyó: Feladom, megtértem.. Biztos van nála jobb focista, de igazából nem érdekel. Nem akarnék mást nézni helyette. Biztos frissebb-lágyabb-jobb volna a primeCR, vagy Mané mondjuk a baloson (, esetleg a prime Hazárd --> :vivo: ), de letojom. Llorrentével emberére akadt, de 2 gólpassz így is befigyelt.. Kell ennél több? Dundibelgawho?

Ase: tovább tart a jó periódusa. Fejben összeszedte magát, jobban akar, mint kb. eddig valaha. A balosa életveszély, eddig is tudtuk. Mondjuk nekem Rodry jobb munkásembernek tűnik, csak kicsi.. Nem boncolgatom, mert jó meccsei vannak mostanság. Csak így tovább

Benzi: kis gól is gól :D. Remélem csak kímélni hozta le Carlo, mert amit kellett, megtette. 1 hét pihi, bár kicsiCadiz ellen ez a Jovic is meg kéne oldja, ha nem muszáj azt a meccset leülhetné..

Jovic: végre mutat valamit. Vamos.. Most itt az idő, hogy kicsit törlesszen..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 13., hétfő 0:34

Azért a betontól krva messze vagyunk. :D Courtois fog mint a festék, plusz tényleg szinte minden kipörög az ősszel. Alaba és Militao jó formában van, de néha olyan butaságokat csinálnak a védekező emberek, hogy csodaszámba megy a nullázás. Ennek ellenére bőven nem lehetünk elégedetlenek, de valószínűleg lesz olyan széria is, ahol befele fog pattanni az ellenfélnek.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. december 13., hétfő 0:18

október 19 óta meccseltünk az Interrel, Sevillaval, Atmaval, Barcaval stb. 13 mérkőzés - 12 győzelem - 29 rúgott gól és 6!! kapott gól

hihetetlen jó széria ez. főleg, hogy az elmúlt 3 hétbe heti 2x90 perc.

öröm látni Carlot, nem hittem volna, hogy az Everton után még elő tudja húzni újra a varázspálcát.

Modric istencsászár, de Kroos is sokadik virágzását éli.
mellette beton hátul a csapat és gyilkos elől.

még Carvajal és Case kell összekapja magát jobban, utána neki lehet menni a csikókkal rotálva a tavasznak is
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. december 13., hétfő 0:05

flori írta: Viszont borzalmasan fárasztó hallgatni ezt xgs hülyeségeket. Az meg, hogy a világ legjobb bajnokságának közvetítésénél két ilyen bohóc ül a stúdióban, az az ország szégyene.
Egyetértek. Azt sem tudom, mi ez az xg búbánat, kénytelen leszek elolvasni. Így első ránézésre arra jó, hogy pár ilyen semmitmondó arc ezen onanizáljon a reklámok előtt a félidőben. Na sebaj, még gólra játsszák ezt a sportot egy darabig. Ennyi érdekel. Meg hogy Kurtoá sem számolgat xgket, hanem kivédi a szemét is mindenkinek. Top1 nálam, már Chelseás kora óta.

Így elnézve ezt a meccset is, valaki magyarázza már meg nekem, hogy messi miért végezhetett bármilyen szavazáson Benzema előtt ?
Militao meg vagy 3-4 meccs óta a csapat legjobbja vagy egyik legjobbja. Jó, hogy nem üldözték el.

Megsüvegelendő, amit a csapat lerakott az asztalra. Ezeket a meccseket ilyen sormintával lehozni nem semmi. Ember nem fogadott volna rá szerintem, hogy mind meglesz. Ez tényleg minden várakozáson felüli. És bírják az embereink. A kis Pintus, aki szakembernek hatalmas, csendben teszi a dolgát az edzői stáb mellett. Nem egy Dupont, az biztos. Az előző bajnokság ezen ment el, nem a Getafe vagy Sevilla ide-oda szituációkon. Ha a kis öreg velünk lett volna, akkor az előző bajnokságot behúzzuk.
Hátradőlni azért nem szabad, a vége messze van. Nekünk meg újabban nem igazán a rangadók okoznak megoldhatatlan feladatot, hanem nagyon veretes Cadizok vagy Osasunák.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 12., vasárnap 23:49

Csak simán odakell írni minden mondandód végére és mindenki tudja majd,hogy egy igazi szakértő vagy nem csak egy fotelszurkolo.

Brutál stabilak vagyunk bl-ben is sok sikert annak aki megkap minket.Carlo nagyon összerántott mindent, meglátjuk,hogy egy esetleges formahanyatlást,hogy kezel a vén róka de szerintem itt azért már nagy baj nem lesz.

Benzema+ckm istenek Alaba+courtois meg hátul aláznak mindenkit. Vinidzsí és asensió meghazudtolják az egész labdarúgásról alkotott képemet.

XG :coffee:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 12., vasárnap 23:30

Le a kalappal mindenki előtt, óriási ez a menetelés. :salute: Két meccs van még, aztán szusszanhatunk egy nagyobbat.

Viszont borzalmasan fárasztó hallgatni ezt xgs hülyeségeket. :lol: Az meg, hogy a világ legjobb bajnokságának közvetítésénél két ilyen bohóc ül a stúdióban, az az ország szégyene.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 12., vasárnap 23:18

Édes Istenem
Imádom a csapatunkat :sziv:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. december 12., vasárnap 22:58

Modric 35M
Kroos 25M
Courtois 35M

tönkretettük a focit :sziv:

Vissza: