Aranylabda
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda
Messinek kell nyernie ezt is, ő lött egy gólt a Ligue 1-ben, Lewandowski egyet se. Salah meg csak vmi PL-ben bohóckodik azt sehol nem jegyzik. Benzema azzal a szerény mennyiségű góllal meg gólpasszal amit elszórt 21-ben teljesen érthető, hogy nincs kanyarba se.
Nevetséges.
Nevetséges.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
A jó Leonard Messi sokkal jobb játékos és jószívű, meg rendes.
Biztosan ő nyeri.
Most vettem eredeti 2021–2022-es Messi Barcelona mezt, szóval én tuti rá szavazok.
Biztosan ő nyeri.
Most vettem eredeti 2021–2022-es Messi Barcelona mezt, szóval én tuti rá szavazok.
érdekesRealista24 írta: The three finalists for The Best FIFA Men’s Player 2021:
Robert Lewandowski
Lionel Messi
Mo Salah
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
The three finalists for The Best FIFA Men’s Player 2021:
Robert Lewandowski
Lionel Messi
Mo Salah
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Egy percig én is azt hittem. Pont aznap írta valaki, hogy övé lett a hónap gólja a franciáknál és a kettő valamiért összefolyt az agyambanSteve írta:Nem csodálkoznék túl nagyot ha már oda is adták volna neki.halamadrid írta: Lemaradtam. Most akkor ki nyerte/mikor fogják kiosztani a Puskás díjat? Rákerestem, de egy épkézláb forrást sem találtam, viszont valamiért Messit dobta ki.
(bocs ha rossz topicba írtam)![]()
![]()

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem csodálkoznék túl nagyot ha már oda is adták volna neki.halamadrid írta: Lemaradtam. Most akkor ki nyerte/mikor fogják kiosztani a Puskás díjat? Rákerestem, de egy épkézláb forrást sem találtam, viszont valamiért Messit dobta ki.
(bocs ha rossz topicba írtam)

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Köszh3x0r írta:Amikor a Fifa The Best-et, januar 17halamadrid írta: Lemaradtam. Most akkor ki nyerte/mikor fogják kiosztani a Puskás díjat? Rákerestem, de egy épkézláb forrást sem találtam, viszont valamiért Messit dobta ki.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- h3x0r
Amikor a Fifa The Best-et, januar 17halamadrid írta: Lemaradtam. Most akkor ki nyerte/mikor fogják kiosztani a Puskás díjat? Rákerestem, de egy épkézláb forrást sem találtam, viszont valamiért Messit dobta ki.
- halamadrid
Lemaradtam. Most akkor ki nyerte/mikor fogják kiosztani a Puskás díjat? Rákerestem, de egy épkézláb forrást sem találtam, viszont valamiért Messit dobta ki.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem is tudtam,hogy jegyzik valahol a gólpasszt mielőtt Cr nem kezdett el másfélszer annyi gólt rúgni mint messi. Ez akkortájt jött divatba. Pelének vagy Maradonának hány gólpassza van?___Samy___ írta: A golokon kivuli ilyen statisztikak mind mind idopocsekolas. Eleve nalam mar a golpassz fogalma is relativ. Pl Modric multkori lecsuszott lovese Benzema golja elott golpassznak szamit a statok szerint, pedig tudjuk, hogy nem az. De lehetne meg mondani a kulcspasszt, vagy a sikeres cselek szamat. Mi szamit ziccernek, mi szamit sikeres cselnek? Hol van az a vonal, ahol meg kell huzni, hogy a folott mar csel, az alatt viszont nem az.
Ez csak erolkodes, semmi mas.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ___Samy___
A golokon kivuli ilyen statisztikak mind mind idopocsekolas. Eleve nalam mar a golpassz fogalma is relativ. Pl Modric multkori lecsuszott lovese Benzema golja elott golpassznak szamit a statok szerint, pedig tudjuk, hogy nem az. De lehetne meg mondani a kulcspasszt, vagy a sikeres cselek szamat. Mi szamit ziccernek, mi szamit sikeres cselnek? Hol van az a vonal, ahol meg kell huzni, hogy a folott mar csel, az alatt viszont nem az.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
En a tobb lovest rohogom.flori írta: Beadások, párharcok, több lövés... jajj![]()

- RealMadridFanatic
Mi mindenre jok a kivalo statisztikak...
Persze a cikk is megjegyzi, hogy nem lehet oket osszehasonlitani, de megmosolyogtato ez a vergodes.
Semmikeppen nem erdemelte meg Messi az ideit, es az elmult ket evet figyelembe veve en is Lewandowskinak adtam volna. Annak ellenere is, hogy nem vagyok tole elajulva, mint jatekos, jatekstilus, de a teljesitmenye elott le a kalappal.
Persze a cikk is megjegyzi, hogy nem lehet oket osszehasonlitani, de megmosolyogtato ez a vergodes.
Semmikeppen nem erdemelte meg Messi az ideit, es az elmult ket evet figyelembe veve en is Lewandowskinak adtam volna. Annak ellenere is, hogy nem vagyok tole elajulva, mint jatekos, jatekstilus, de a teljesitmenye elott le a kalappal.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Szerintem nincs ezzel baj. Nem mindenki akar önmegvalósítnai. Ettől ő még élvezheti ott a focit. Ellötyög, bealázza a sok málészájút, cserébe rongyá fizetik. Közben megfektet pár hamvas testű ropogós tinit. Aranyélet.Tjacks írta:
És akkor most tegyük mérlegre ilyen Oscar félékkel akik inkább elmennek haknizni prime éveikben, mert ugye nincs elég pénz kenyérre![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
A másik oldalról megközelítve:
Luka mivel lett több hogy kapott egy bogyót?
Nálam semennyivel. Amikor eszembe jut Modric neve nem a bogyóra gondolok, hanem a Horvátok VB menetelésére, la decima szöglet beadásra, Az MU.-nak vert kapufás góljára idegenben, A Juve elleni Bl döntőn ahogy az alapvonalról zseniálisan odatekeri CR lábára a labdát ( sakk-matt ) , a tengernyi külsőpasszra ( watch out Benitez )ami kb a védjegyévé vált, és nem utolsó sorban arra az ALÁZATRA amit ő évről évre bemutat minden meccsen. Ráadásul egy olyan poszton ahol brutálisan kell melózni.
És akkor most tegyük mérlegre ilyen Oscar félékkel akik inkább elmennek haknizni prime éveikben, mert ugye nincs elég pénz kenyérre
Luka
Luka mivel lett több hogy kapott egy bogyót?
Nálam semennyivel. Amikor eszembe jut Modric neve nem a bogyóra gondolok, hanem a Horvátok VB menetelésére, la decima szöglet beadásra, Az MU.-nak vert kapufás góljára idegenben, A Juve elleni Bl döntőn ahogy az alapvonalról zseniálisan odatekeri CR lábára a labdát ( sakk-matt ) , a tengernyi külsőpasszra ( watch out Benitez )ami kb a védjegyévé vált, és nem utolsó sorban arra az ALÁZATRA amit ő évről évre bemutat minden meccsen. Ráadásul egy olyan poszton ahol brutálisan kell melózni.
És akkor most tegyük mérlegre ilyen Oscar félékkel akik inkább elmennek haknizni prime éveikben, mert ugye nincs elég pénz kenyérre

Luka

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Csak egy kérdés. Kire emlékeznek többen, Owenra vagy Raúlra/Henryra/Bergkampra?dzsi91 írta:Akkor owen aranylabdája mégnagyobb csúfságh3x0r írta:
Minden aranylabdaval foglalkozo focis podcast megemliti, hogy a szavazoknak kikuldott leirasban benne van, hogy a jatekos alapjaraton ugyes kell legyen.![]()
![]()
Owen aranylabdája raulé nedved aranylabdája schevchenkoé schevchenko aranykabdája henryé cannavaro aranylabdája Zidané… és így csak a következmények miatt modric aranylabdája Cr-é. Messinek meg van vagy 3 amit nem neki kellett volna kapni.
De amúgy hálistennek ez az idei messibogyó akkora bohózat volt,hogy fosiékon kívül már senkinek nem mérce és mindenki csak röhög rajta.
Ezt helyrehozni mar nem lehet meg faszság is az egesz. Kiafaszom az az owen egy raulhoz vagy ramoshoz képest.
Nah pont ennyit ér az aranylabda

De csak ha Angol játékosokra gondolok egy pályafutást nézve:
- Gerrard
- Lampard
- Scholes
- Rooney
Csakhogy pár példát mondjak.
Owennél még A.Cole neve is elöbb eszembe jut.
Beckham VS Rivaldo nálam is egyértelműen a Brazilé.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg a teletextHalfkey írta: 98/99ben itt mindenki csak BLt nezett met Nemzeti Sportot olvasottChampionship manager 98 miatt lettem Realos meg BL miatt, bajnokságot lófasz sem adta. 2000es évek elejém vagy hogy lett a sport1.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor owen aranylabdája mégnagyobb csúfságh3x0r írta:Minden aranylabdaval foglalkozo focis podcast megemliti, hogy a szavazoknak kikuldott leirasban benne van, hogy a jatekos alapjaraton ugyes kell legyen.lestat írta: A labdat idenyre adjak nem pedig hogy ki milyen ugyes alapjaraton....![]()

Owen aranylabdája raulé nedved aranylabdája schevchenkoé schevchenko aranykabdája henryé cannavaro aranylabdája Zidané… és így csak a következmények miatt modric aranylabdája Cr-é. Messinek meg van vagy 3 amit nem neki kellett volna kapni.
De amúgy hálistennek ez az idei messibogyó akkora bohózat volt,hogy fosiékon kívül már senkinek nem mérce és mindenki csak röhög rajta.
Ezt helyrehozni mar nem lehet meg faszság is az egesz. Kiafaszom az az owen egy raulhoz vagy ramoshoz képest.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams