Helyére Araujo-t vinné Tuchel a Barcából.

Csúnya Perez tovább gyengítené a Barcát.

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. december 10., péntek 12:17
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 10., péntek 12:07
nem sokkal kaptunk többet pl a bajnokságban mint Ti, vagy az atma, a bl-ből is a 2 rúgott gól sokkal égőbb, mint a 9 kapott.atesz írta:
Ter Stegen kapcsán itt vannak lemaradva az emberek. Pár évvel ezelőtt volt egy jó periódusa, azóta kb hasonló szint, mint Courtois volt az első bő egy évében. Bármilyen fogható lövést képes beengedni. A sok bekapott gólban ő is vastagon benne van.
.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 10., péntek 12:00
RealMadridFanatic írta:Rendesen azt hittem első blikkre, hogy fotobót, de aztán rájöttem, hogy csak egy újabb lamasia nuevo messi/xavi/iniesta.sebydani írta: Apa levitte a gyereket focizni.![]()
HozzászólásSzerző: atesz » 2021. december 10., péntek 11:56
Ter Stegen kapcsán itt vannak lemaradva az emberek. Pár évvel ezelőtt volt egy jó periódusa, azóta kb hasonló szint, mint Courtois volt az első bő egy évében. Bármilyen fogható lövést képes beengedni. A sok bekapott gólban ő is vastagon benne van.Csabi írta:
dehogynem. araujo, gavi, pedri, mingueza. mind tehetséges, szarrászopkodva a eurobarcán (is). az egyszeri barcadrukker szerint ter stegen meg pikkenbauer a legnagyobb gond.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. december 10., péntek 11:53
Rendesen azt hittem első blikkre, hogy fotobót, de aztán rájöttem, hogy csak egy újabb lamasia nuevo messi/xavi/iniesta.sebydani írta: Apa levitte a gyereket focizni.![]()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 10., péntek 11:35
Mingueza-t senki nem szopkodja, teljesen vakon van a srác a szélen, ezt mindenki látja. Az egyszeri Barca drukker meg még mindig azt hiszi, hogy TS a világ legjobb kapusa.Csabi írta:
dehogynem. araujo, gavi, pedri, mingueza. mind tehetséges, szarrászopkodva a eurobarcán (is). az egyszeri barcadrukker szerint ter stegen meg pikkenbauer a legnagyobb gond.
(közben meg az összes barcafiatal full középszer, pedrivel az élen. az egyetlen épkézláb játékos aki kijött onnan az az uruguayi védő, akit remélhetőleg visz a chelsea. de nálatok ő már ott tart, hogy a pár éven belül a világ legjobb szélsője lesz. brahaha)
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. december 10., péntek 11:12
Kb ő volt az egyetlen, akit a kp-tól felfele nem fújt el a szél. Reméljük az EL kiesőre összekapja magát.Toti írta: depay kidőlt, mondjuk pár hete pont írtam, h sztem ez tarthatatlan meg embertelen. a faszi az idei 28 tétmeccsből (barca és válogatott) 28on játszott, 2520percből 2503 percet. én ilyent max kapusoknál láttam.
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. december 10., péntek 11:04
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. december 10., péntek 10:53
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 10., péntek 10:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 10., péntek 10:50
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. december 10., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 10., péntek 10:30
dehogynem. araujo, gavi, pedri, mingueza. mind tehetséges, szarrászopkodva a eurobarcán (is). az egyszeri barcadrukker szerint ter stegen meg pikkenbauer a legnagyobb gond.'shutterisland írta: tobbszor szo esett itt a fiatalokrol, de szerintem nem azokkal van baj, hanem az aranyokkal.
persze ez nem jelenti azt, hogy mindegyik extra tehetseges, de itt a problema osszetettebb.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 10., péntek 7:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. december 10., péntek 7:46
Igen, ezt gondoltam. Csak látva, hogy mennyire nincs pénzük és a bevételeik is jócskán csökkenni fognak (nincs BL, esetleges zárt kapuk Covid miatt) nekem fura, hogy nem koppintanak az orrukra. Legalábbis ha az én pénzemmel játszanának így, biztos nem tetszene, még ha per pill fizetik is a havi törlesztőt.Realista24 írta: A kérdésed akkor jogos (leegyszerűsítve), ha nem fizetik az aktuális törlesztőt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 10., péntek 7:21
A kérdésed akkor jogos (leegyszerűsítve), ha nem fizetik az aktuális törlesztőt.M1Ö írta: Olvasgatom, hogy a Barca kiárusítást tartana. Többek közt ter Stegen és de Jong sem érinthetetlen... Először is remélem igaz, hogy azt a pár épkézláb játékosukat is eladnák. De arra lennék kíváncsi, hogy ez a hitelezés, hogy működik? Hogy tudnak mást venni helyettük, mikor rövid távú hiteleik vannak? Azt fizetni kéne, nem? Vagy a hitelező majd azt mondja, hogy szarunk a pénzünkre, igazolgassatok csak nyugodtan?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. december 10., péntek 7:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. december 9., csütörtök 16:00
Mintha nem latnank kozelrol, hogy a felesleget egyszeruen keptelenseg kirakni. Senki nem akarja leigazolni oket, mint ahogy ok sem akarnak lemondani a jo kis fizurol. A kovetkezo 2 evben a keretuk felenek lejar a szerzodese, ha ok tavoznak, utana talan lehet valamennyire tervezni, mar ha az anyagiak engedik.ikarus93 írta: Ha a Barcának van esze (spoiler: nincs), eladják jó pénzért a játekosokat akik értékesíthetők az olajosoknak.(Newcastle hírek Ter Stegent 80 millióért vinnék )
Az öreg rókákat kiteszik és elkezdenek épitkezni a nulláról.
Meg keresnek egy Pintust maguknak aki fizikalikag rendbe rakja a csapatot, 2-3 év és megint ott lehetnek a legjobb 4be Spanyolba.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. december 9., csütörtök 15:46
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. december 9., csütörtök 12:09
Nyoma sincs? Akkor mi az alapvető elképzelésük? Miért vitték vissza Xavit, aki a labdabirtokláson kívül nem ismer semmit? Miért hozzák fel a 20 kilós kisgyerekeket, akik körömpasszokból akarnak megélni?atesz írta:Ez Guardiola távozása után fokozatosan eltűnt. Valverde edzősködésétől már nyoma sincs ennek.RealMadridFanatic írta:
A javulashoz meg az kellene, hogy elengedjek a nagy filozofiajukat a tiki-takaval, vagy legalabb mersekeljek, de szemmel lathatoan foggal-korommel ragaszkodnak hozza szerencsere.
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem