Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 15., szerda 17:45

Istenem hagyjad mar ezt a curryt :lol:
Egyszer tenne le vmit, lenne a legjobb jatekos, amikor nincs serules a masik csapatban vagy nincs korbeveve hasonloan jo triplazokkal :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 15., szerda 17:42

nmate írta: Currynek meglett a rekord, kicsit már kínos volt, hogy 16 triplával és 4 meccsel ezelőtt elkezdték beharangozni, de legalább gecidrágán keltek el a jegyek az msg-ben :lol:

Btw Golden State
valóban izzadságszagú volt, fejben kicsit elvitte curryt most ez a rekord. azért nagy pillanat volt, reggievel,allennel, full msgvel :)
hehetheoriginal írta: bolond hajigalas helyett ez egy fokkal jobb latvany, csapatsport leven:
https://www.youtube.com/watch?v=Vol-skO ... Highlights
de széép, ilyet még nem láttam :smile:

https://www.youtube.com/watch?v=_TojjmcuII4

sablontucatcurry aki csak triplákat hajigál B-)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 15., szerda 15:58

Szép-szép.

Mondjuk ott a csapatában egy Jokic, aki szintén ezt műveli, amellett, hogy alltime statokat döntöget :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 15., szerda 15:35

realistahuni írta:
hehetheoriginal írta: bolond hajigalas helyett ez egy fokkal jobb latvany, csapatsport leven:
Láttam játszani ezt a gyereket élőben Madridban, már ott is jól tolta.
Másik argentín Laprovittola is komoly volt akkor, de ő most a barcaban játszik. :lol:
nyilvan a 180 centijevel aproka ember a tölgyerdőben, de szeretem az ilyen fifikás arcokat, akik mutatják a fukkot a sablontucat, elzárásleválás ziccer vagy tripla hajigaloligaban.
thereisonly1ronaldo

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. december 15., szerda 15:11

Láttam játszani ezt a gyereket élőben Madridban, már ott is jól tolta.
Másik argentín Laprovittola is komoly volt akkor, de ő most a barcaban játszik. :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 15., szerda 14:20

bolond hajigalas helyett ez egy fokkal jobb latvany, csapatsport leven:
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 15., szerda 9:25

Currynek meglett a rekord, kicsit már kínos volt, hogy 16 triplával és 4 meccsel ezelőtt elkezdték beharangozni, de legalább gecidrágán keltek el a jegyek az msg-ben :lol:

Btw Golden State

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 9., csütörtök 10:43

Tjacks írta: bazdki az a mozgás kultúra, úgy fut mint egy dagi kisgyerek a grundon.
Látod, hogy mikor keresi a passzt, mikor keresi a dobást, tudják a játékosok, hogy jön, mégsem tudják megállítani. 7+ assistot átlagol, úgy hogy Gordon és Barton a legjobb játékosok utána :lol: Advanced statok felében kb. az élen van.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 9., csütörtök 10:13

holott a big 3 legnagyobb csalódása ezidáig AD, gyalázatos dobószázalékkal.
errol beszeltem, erdemes megnezni ad mozgasat es testalkatat a 2010es evek kozeperol, inkabb hasonlitott kd-re, mint egy tohonya lassu centerre.
ellenben most, pfűkeci, megnőtt a segge, lassabb az egesz ember, nincs meg a mozgekonysag, robbanekonysag.
a pelicansos ad az all time top 5 kaliber, ez a mostani max egy atlagnal jobb jatekos.
nem tudom ki a gyász javasolta neki, hogy szedjen fel kilokat meg izmot, hogy az majd jobb lesz neki...serulesek ugyanugy megvannak.
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 9., csütörtök 9:59

nmate írta: Joker emberfeletti...
39 PTS 11 REB 11 AST 17-23 FG
One man army :lol:
Legérdekesebb figura, múltkor néztem egy darabig a Knicks elleni mészárlást( :( ) , bazdki az a mozgás kultúra, úgy fut mint egy dagi kisgyerek a grundon. :D

Közben meg oktat.

Más:

Ritkán adok a véleményére, de azt hiszem most van benne vmi amit Barkley lenyilatkozott a Lakers-el kapcsolatban:

- Nem érti a Vogel kritikát
- Mindenki csak Westbrook pocsék játékára koncentrál, holott a big 3 legnagyobb csalódása ezidáig AD, gyalázatos dobószázalékkal.

Van benne igazság hogy 27 évesen a legjobb korban van, még fiatal de már őrült sok tapasztalattal a háta mögött neki kéne monster game-eket hoznia. Egyértelműen prime éveiben kellene járnia, korábbi sérülések ide vagy oda.

Hehe írta is talán korábban hogy rettentő darabos lett a mozgása, túl sokat pakoltak rá, ebben egyetértek vele.

Ideje még mindig van a Lakersnek, nyugaton az első hármas után óriási a torlódás.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 9., csütörtök 7:19

Joker emberfeletti...
39 PTS 11 REB 11 AST 17-23 FG
One man army :lol:

Közben a Rockets 1-16-ról felugrott egy 7 meccses győzelmi sorozattal 8-16-ra. :mrgreen:

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 5., vasárnap 13:36

Továbbra is párhuzamos univerzumban beszélgetünk, mégegyszer: Egy csapatot hoztam példának a 80as évekből. Egy darabot.

Te továbbra is azt írod hogy lekutyáztuk a komplett mezőnyt abból a két évtizedből.

De nyilván mantrazod tovább. + a menetrend szerinti lófaszjóska/puhány maiak.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 5., vasárnap 13:24

hehetheoriginal írta: De itt le lett kutyazva a 80a 90es evek, hogy nem tudtak kosarlabdazni.
*dobni, és nem mindenkit írtam.
hehetheoriginal írta: Helyette van szimulalas, flopperkedes, lofasz faltok, egy rossz lehelletre mar repul flagrant 2, a birok ostobak es kritikan aluli nagyjabol minden meccsen, amit csinalnak.
Ennek nagy részével meg nem tudok vitatkozni, valóban így van.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 13:14

Ki mondta, hogy ma nem hajtanak egy helyert rengetegen? Pont az ellenkezojet allitom.

De itt le lett kutyazva a 80a 90es evek, hogy nem tudtak kosarlabdazni.

Es a maira azert mondom, hogy hajigaloparbaj, mert a gyenge vedekezes miatt, amit a szabalyrendszer is csak segit és táplál, nincs akkora kuzdelem a palyan, mint ami anno volt.
Helyette van szimulalas, flopperkedes, lofasz faltok, egy rossz lehelletre mar repul flagrant 2, a birok ostobak es kritikan aluli nagyjabol minden meccsen, amit csinalnak.

En is latom, hogy a maiak atlagban atletikusabbak, jobban dobnak, tobb megoldas van a repertoarban, de a korulmenyek, a puha korszak, szabalyok es az über pc vilag miatt nem johet ki beloluk az, ami lehetne.
Garantalt, hogy az egeket verdesne a nezettseg, ha engednek a trashtalkot pl, meg visszajonne a handcheck, aztan nem kifutopalya szelessegu sztrada lenne nulla ellenallassal a gyuruig minden betoresnel.
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 5., vasárnap 13:05

Véletlen elküldtem, a szerkesztésből meg kicsúsztam, de pluszba:

...Verőlegények is természetesen az, de teljesen más korszak a kettő. Rodman közelébe nem lehetne ma egy bajnokesélyes csapatnak, mivel az óceánba nem tud beledobni egy követ (lásd Gobert mennyire lehúzza a Jazzt), míg anno egy Porzingis nem lehetett volna, mivel zéró izommal meghalna a palánk alatt. Teljesen más a kettő korszak, kár összehasonlítani.
Én a mostanit személy szerint jobban élvezem, pörgősebb (idén főleg az új szabályok miatt), több látványosság van, több pont, a kosarak változatosabbak, a védekezés eltolódott jobban abba az irányba, hogy mennyire jól olvasod a játékot. Régen is kellett persze, nem azt mondom, de most a mérleg nyelve másképp áll.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 5., vasárnap 12:58

Helyette vedekezes nelkuli meg lofaszjoska faltok hajigaloparbaj az kell
Erre reflektáltam igazából a Jordan-rule kapcsán, hogy
Ja, az mennyire jó volt, amikor egy egész csapat verőlegény volt, ahol 1-2 játékos tudott rendesen kosarazni, a többi verte a világ legjobbját ököllel
Túlzásra túlzással. Mert amit írtál az, sőt faszság. Faltok tavaly még ok, de idén már nagyon nem igaz.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 5., vasárnap 12:34

hehetheoriginal írta: a frissen igazolt arcrol se feledkezz meg, aki elso meccsen rogton 3/3 tripla es 24 perc.
szoval pont errol beszeltem, hogy az nba ilyen, hogy elet-halal harc megy azert a 10-envalahany helyert minden csapatnal, es ha nem megasztar vagy, akkor barmikor talalnak helyetted hasonlo teljesitmenyt, mert szazezrek versenyeznek 1-1 helyert.
szoval azt mondani, hogy a 80as 90es evekben a liga nagy resze verolegeny volt es nem tudtak kosarlabdazni....
De ezt mi nem mondtuk. Azt írtam hogy 80as detroit meccset csapassad+jordan rulet. Laimbeer és a Mahorn hogy két nevet mondjak. Favágás mesterfokon.

De újra visszakérdezek: a mai pozicíókért nem hajtanak milliók? :roll:

Érdekes hogy te mindig megfogalmazhatsz kritikát a maiakkal, én + nmate felhoztunk egy példát a 80as Pistonsról és szerinted már kukáztuk a 80/90 es évek csapatait. Érdekes.

Én is Jordanen nőttem fel, tiszteltem barkley-t,patrick ewingot, reggel millert, stocktont, postást, kesztyűt, mindenkit. Fasza korszak volt.

Nekem a mostani is bejön :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 12:24

a frissen igazolt arcrol se feledkezz meg, aki elso meccsen rogton 3/3 tripla es 24 perc.
szoval pont errol beszeltem, hogy az nba ilyen, hogy elet-halal harc megy azert a 10-envalahany helyert minden csapatnal, es ha nem megasztar vagy, akkor barmikor talalnak helyetted hasonlo teljesitmenyt, mert szazezrek versenyeznek 1-1 helyert.
szoval azt mondani, hogy a 80as 90es evekben a liga nagy resze verolegeny volt es nem tudtak kosarlabdazni....
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 5., vasárnap 11:15

Most néztem vissza a Bulls - Netset, wow. Elég jó meccs volt. DeRozan élete formájában kb, Ball védekezése parádés.
Knicks ismét .500 alatt, valószínűleg most már tényleg elszállt az a bizonyos Thibs turbó. Jokic rommá szopatta egyedül az egész csapatot, Nnajival a tavalyi tripláinak harmadát bedobatta kb. :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 8:55

Amugy nezem lebron öcskösét, jön westbrook 2.0 a ligaba ugy nez ki, remelhetoleg magasabb jatekintelligenciaval
Ha jol nezem most 17 eves, ha meg nőni fog, akkor akár sokkal tobb is lehet. Triplakat mar most jobban dobja, mint fater anno ennyi idosen.
thereisonly1ronaldo

Vissza: