OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
galla-gollam, egy gyuru mind felett.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem csak siman elment a vonat, asszem pont a humor topikban emlitettuk korabban.
a mostani munkassagat nem lehet mashogy megindokolni.
a mostani munkassagat nem lehet mashogy megindokolni.

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valaki legyen szíves segítsen ki. 
Nem tartom viccesnek és ebből kifolyólag nem is szeretem az abszurd humort. De érteni vélem. Véltem.
Most hogy végül Laár kapta meg azt a Karinthy-gyűrűt, ugye Gallával el kezdtek nyivánosan levelezni,és ezen a ponton ott tart a dolog, hogy Laár megosztaná Gallával és a színtársulat többi tagjával a gyűrűt, de Galla kizárólag magának akarja.
És itt jön a számomra már bizonytalan rész. Galla még mindig az abszurd humor bérceiről tekint le ránk, és e célból próbálja ezt a témát fenntartani, vagy tényleg ennyire rákattant arra a gyűrűre? Rég nem követem, nevetni sose tudtam rajta, de az elmúlt években amilyen fotók kijöttek róla, és amilyen gondolatok kijöttek a fejéből, hát ott valamit újra kéne kalibrálni, mert elég kicsinyes és hát kuplungos is a művész úr. De sietve hozzá teszem, végül is el tudom képzelni hogy ez valójában nem kicsinyesség, hanem a "humorának" a része.

Nem tartom viccesnek és ebből kifolyólag nem is szeretem az abszurd humort. De érteni vélem. Véltem.

Most hogy végül Laár kapta meg azt a Karinthy-gyűrűt, ugye Gallával el kezdtek nyivánosan levelezni,és ezen a ponton ott tart a dolog, hogy Laár megosztaná Gallával és a színtársulat többi tagjával a gyűrűt, de Galla kizárólag magának akarja.
És itt jön a számomra már bizonytalan rész. Galla még mindig az abszurd humor bérceiről tekint le ránk, és e célból próbálja ezt a témát fenntartani, vagy tényleg ennyire rákattant arra a gyűrűre? Rég nem követem, nevetni sose tudtam rajta, de az elmúlt években amilyen fotók kijöttek róla, és amilyen gondolatok kijöttek a fejéből, hát ott valamit újra kéne kalibrálni, mert elég kicsinyes és hát kuplungos is a művész úr. De sietve hozzá teszem, végül is el tudom képzelni hogy ez valójában nem kicsinyesség, hanem a "humorának" a része.

https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 500v3.full
Interpretation A third vaccine dose could substantially reduce transmission of SARS-CoV-2 and prevent future surges, with the impact increasing with vaccine coverage and contact rates among individuals. Reducing transmission would reduce infection in both unvaccinated individuals and breakthrough infections in vaccinated individuals.
2022-től pedig 12 ezer lesz a támogatás, ha minden igaz.
Az infláció+3% állami garancia nem rossz ajánlat. Nem kell mindenkinek nagyobb kockázatú befektetésbe beszállni, de persze aki otthonosan mozog a témában, ott vannak alternatívák.
Egyszer használatos biszbaszok helyett meg naná, hogy jobb.
Az infláció+3% állami garancia nem rossz ajánlat. Nem kell mindenkinek nagyobb kockázatú befektetésbe beszállni, de persze aki otthonosan mozog a témában, ott vannak alternatívák.
Egyszer használatos biszbaszok helyett meg naná, hogy jobb.

Ne keverjük a szezont a fazonnal, babakötvényen nem 6000 forint a kamat, hanem infláció + 3%. Tavaly 3,4% volt az infláció, vagyis 6,4% volt a vonatkozó kamat. Ha attól tartasz hogy a forint szart se fog érni, akkor ez pont egy kiváló befektetés számodra, hisz mindig követni fogja a forint értéktelenedését. A maximum 6000 forint az egy 10%os állami támogatás, amit a maximum évente betett 60.000 forintod mellé még tesz az államkincstár. Vagyis ebben az alacsony éves összeghatárban ez egy még jobb befektetés mint a kamat egyébként mutatná.
Persze a probléma az egésszel hogy egy most született gyereknek pont kurva sok ideje van. Számára vonzóak lennének a kockázatosabb konstrukciók, hiszen 20 éves távlatban azok várhatóan jobban teljesítenek. Sajnos én nem találtam a magyar piacon olyan lehetőséget hogy a gyerek nevére vegyek értékpapírokat, lényegében azt tanácsolták a vonatkozó cégek hogy nyissak egy plusz számlát magamnak, és majd ajándékozással átadom ha felnő a gyerek.
Persze a probléma az egésszel hogy egy most született gyereknek pont kurva sok ideje van. Számára vonzóak lennének a kockázatosabb konstrukciók, hiszen 20 éves távlatban azok várhatóan jobban teljesítenek. Sajnos én nem találtam a magyar piacon olyan lehetőséget hogy a gyerek nevére vegyek értékpapírokat, lényegében azt tanácsolták a vonatkozó cégek hogy nyissak egy plusz számlát magamnak, és majd ajándékozással átadom ha felnő a gyerek.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nincs értelme, de a parnánál nyilván jobb.Faust írta:.
Van ennek bármennyi értelme, pláne ha azt nézzük hogy 18 év múlva már forint sem lesz,vagy van más lehetőség, vagy csak utalják nekem és én dugom a párnahuzatba/váltom valutára?
Szívesen

Viszont én is kérdeznék a Madridom Mindentudó Népétől, azon belül is a Befektetési Osztálytól.
Szeretnék a gyereknek valami számlát nyitni, ahová utalhat a család pénzt a sok felesleges faszság megvétele helyett, hajlandóság van (még) rá. Én havi fix összeget szándékozom felpattintani rá. Nézegettem ezt az Államkincstári lehetőséget (pusztán azért, mert az életkezdési """"támogatást"""" oda utalják ki, és át lehet konvertálni egy, a gyerek 18. születésnapjáig hozzá nem férhető számlára, ahová bárki bármennyit utalhat, nincs rejtett költség, kőkemény évi max 6000 huf kamatozással, és elméleti állami garanciával.
Van ennek bármennyi értelme, pláne ha azt nézzük hogy 18 év múlva már forint sem lesz
,vagy van más lehetőség, vagy csak utalják nekem és én dugom a párnahuzatba/váltom valutára?
Szeretnék a gyereknek valami számlát nyitni, ahová utalhat a család pénzt a sok felesleges faszság megvétele helyett, hajlandóság van (még) rá. Én havi fix összeget szándékozom felpattintani rá. Nézegettem ezt az Államkincstári lehetőséget (pusztán azért, mert az életkezdési """"támogatást"""" oda utalják ki, és át lehet konvertálni egy, a gyerek 18. születésnapjáig hozzá nem férhető számlára, ahová bárki bármennyit utalhat, nincs rejtett költség, kőkemény évi max 6000 huf kamatozással, és elméleti állami garanciával.
Van ennek bármennyi értelme, pláne ha azt nézzük hogy 18 év múlva már forint sem lesz

A legtöbb most regelt a péessgém.hu-ra.Remélem nem téved át senki a túloldalról sem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem az...teljesen jogos. De most alvás, aztán takarítás. Remélem nem téved át senki a túloldalról sem.nmate írta: Ahogy olvasom mindenki barcaval van elfoglalva![]()
kicsit le is süllyedtek páran arra az egészen szánalmas szintre amit azok a bizonyos szurkoloik képviselnek, de ez már off itt![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Why always me?Halfkey írta: Miutan megmondtám a tuti, hova írjanak mások
Amúgy ez a kérdés úgy tűnik legyőzte a Madridom off topikot. Remélem örülsz![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miutan megmondtám a tuti, hova írjanak mások 
Amúgy ez a kérdés úgy tűnik legyőzte a Madridom off topikot. Remélem örülsz

Amúgy ez a kérdés úgy tűnik legyőzte a Madridom off topikot. Remélem örülsz

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezen kívül, senki többet?Halfkey írta: Fogd a bringát, tekerj le Carraraba vavy Thassossba, és szedj kavicsot. Pár kör alatt megvan![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fogd a bringát, tekerj le Carraraba vavy Thassossba, és szedj kavicsot. Pár kör alatt megvan

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carrarai fehér vagy thassosi görög fehér diszkavicsra van valakinek ötlete/jó forrása?
Egy jó másfél tonnára lenne szükségem.
Netet végigbogarásztam, van is alternatíva, de gondoltam itt mindig van valakinél egy jobb ajánlat.
Egy jó másfél tonnára lenne szükségem.
Netet végigbogarásztam, van is alternatíva, de gondoltam itt mindig van valakinél egy jobb ajánlat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Adom.Faust írta:Nem vagyok az, de aki nem latja be hogy a kelletenel sokkalta jobban nyomasztjak az embereket mar honapokkal elore uj variansokkal es hullamokkal es minden fasszal, az szimplan szemellenzos. Nagyon sokan szedik ezen a szaron meg magukat, es a virussajto a legalja csak sajnos.Tjacks írta:
Te oltásellenes khöcsög![]()
![]()
Nem vagyok az, de aki nem latja be hogy a kelletenel sokkalta jobban nyomasztjak az embereket mar honapokkal elore uj variansokkal es hullamokkal es minden fasszal, az szimplan szemellenzos. Nagyon sokan szedik ezen a szaron meg magukat, es a virussajto a legalja csak sajnos.Tjacks írta:Te oltásellenes khöcsögFaust írta: Vagy csak paraztatni kell a nepet ujra es ujra.![]()
![]()
Vagy csak paraztatni kell a nepet ujra es ujra.