Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Nem mondom és nem is várom, hogy megnyerjük.
De a tavalyi Chelseat ki várta győztesnek?
A tavalyi Realt ki várta elődöntőbe?
De a tavalyi Chelseat ki várta győztesnek?
A tavalyi Realt ki várta elődöntőbe?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Megnyerni nem tudjuk idén, nem látom azt a minőséget, ahhoz csoda kellene.
Viszont minél tovább megyünk annál több pénz lesz Pereznek shoppingolni a nyáron. Lejárnak szerződések, jó ideje nem vettünk játékost, covid..Szóval most nyáron, ha minden jól alakul, akkor szerintem megint lesz költekezés.
A költekezéshez pénz kell. Minden BL kör sokat ér. Szóval kapjunk csak minél egyszerűbb ellenfeleket, menjünk minél tovább és jöjjön a pénz!
Viszont minél tovább megyünk annál több pénz lesz Pereznek shoppingolni a nyáron. Lejárnak szerződések, jó ideje nem vettünk játékost, covid..Szóval most nyáron, ha minden jól alakul, akkor szerintem megint lesz költekezés.
A költekezéshez pénz kell. Minden BL kör sokat ér. Szóval kapjunk csak minél egyszerűbb ellenfeleket, menjünk minél tovább és jöjjön a pénz!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
PSG, Sporting, Benfica, Salzburg, Chelsea, végül ez az 5 maradt "kapható" csoportmásodiknak. Én továbbra is csak a Chelsea-t kerülném el. A PSG kapja csak megint a BM-entSorrentino írta: Nah úgy fest, hogy a Villarreal is jön a 16 közé.![]()

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Sorrentino
Nah úgy fest, hogy a Villarreal is jön a 16 közé.

ACLt ami 5 hónap alatt begyógyult én még nem láttam, NFLben rendszeresen 9 hónap a felépülés, ha nincs mūtét akkor is. Azt elfogadom hogy elképzelhetõ a visszatérése, vannak csodával határos orvosi esetek, de hogy nem ‘sima’ az hótziher.
Attól függ, hogy műteni kell-e. Még nem döntötték el, hogy kell-e, január elején vizsgálják meg majd. Ha nem kell műteni, február-márciusra simán újra játékra alkalmas.Halfkey írta: Chilwellnek amúgy erre a szezonra reszeltek, miatta nem kell aggódni.
Chilwellnek amúgy erre a szezonra reszeltek, miatta nem kell aggódni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
realistahuni írta: Nyolcaddöntőre egy Salzburg, negyeddöntőre egy Ajax-Juve szintű csapat tökéletes.
Elődöntőre meg talán akkor jobban felpörögnénk mint tavaly.
Addigra szerintem már inkább csak kijött, hogy ZZ-nek volt 11 mezőnyjátékosa egész évre. A meccseket látva nem volt csoda, hogy az elődöntőig mentünk, de úgy a kereteket nézve de

Amúgy ha választanom kéne én is egy "könnyű" ágra szavaznék..
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nyolcaddöntőre egy Salzburg, negyeddöntőre egy Ajax-Juve szintű csapat tökéletes.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Minél könnyebb ellenfelek ellen, minél tovább menetelni. Kell a lóvé. Meg valószínűleg kevesebbet venne ki a srácokból erőnlétileg egy Benfica/Sporting, mint egy Chelsea/PSG.
Aztán majd, ha lesz Mbappé és Haaland, akkor felőlem jöhet akárki
Aztán majd, ha lesz Mbappé és Haaland, akkor felőlem jöhet akárki

Minél könnyebb annál jobb.Kell a lóvé.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Leo Messi records broken today:
Broke Pele's official goal scoring record of 757 goals[758].
Broke his own record of most outside the box goals in a single calendar year of 15 goals[16].
Scored vs Club Brugge for the first time in his career.
Scored vs the most opponents in the history of the UEFA Champions League[38;joint with Cristiano].
Scored a brace for PSG for the second time in his career.
Micsoda rekord. Másodszor rúgott 2 gólt psg mezben. balondoor

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Muszi05
Pontosan. Visszavágó végén ha nincs döntés, akkor 2x15 perc majd tizik.Sorrentino írta: Amúgy, most a 16 között màr nem számít az idegenben rúgott gól, ugye?
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" 

- Sorrentino
Amúgy, most a 16 között màr nem számít az idegenben rúgott gól, ugye?
- raul 4 ever
dzsi91 írta: Én párizst akarok,de jöhet a Chelsea is. Vagyunk olyan jók,hogy üssünk bárkit és nem vagyunk olyan jók,hogy döntővel számoljunk már januárban és ezért könnyű meccseket próbáljunk kiszurkolni,hogy több kakaó maradjon a végére.
Nyilván amikor mindenidők legjobb csapata voltunk én is azt akartam ,hogy sétáljunk be az elődöntőbe ott meg verjük össze a bayernt vagy bárkit akit dob a gép.Most inkább 1-1 nagyvad elejtésében gondolkozok mint a bl megnyerésén.
Tavalyi menetelésünkkel bőven kiegyeznék.
A Chelsea-t kerüljük el a döntőig, ott lehet 0-0-ra játszani

A Vinyó-James párharc X lenne, mert a fizikumon múlna kb., Chilwell még a primeBale-t is megizzasztaná, ezt a mostani lófütty formát meg simán levenné a pályáról, de nem érzem a csít Rodry/LV/Ase-ben sem, hogy oktatnának.. Döntőig kerüljük el őket..
Kapják egymást meg a cityvel mondjuk, aztán jól elrendeznék Pepék valagát megint

Mondjuk a psg érdekes lenne, visszavágó után lezárni a Barajast, aztán Bappe itt marad nyárig

Amúgy érdekes párosítások lehetnek a fullunalomtól a körömrágós meccsekig sok minden lehet..
- Sorrentino
Én is a Chelsea-re számítok, de a PSG meccs is igazán pikáns lenne a sok mellékszál (Ramos, Messi, Navas, Hakimi, Mbappé-Perez-Aladdin szerelmi háromszög, Di Maria...) miatt. A firkászoknak igazi kánaán lenne ez a párosítás. Főleg, ha még behúzzák valahogy Zidane-t is a padra a télen.

nekem ez a 3-0 annyira nem vicces, örülök, hogy kiestek nagyon gáz, de egy esetleges negyeddöntőben a bayern minket is be árazhat így könnyedén. legnagyobb esélyesek a chelsea, city mellett.
szerintem chelseat kapunk hetfőn
szerintem chelseat kapunk hetfőn

What about egy jó:
bayern-chelsea
Pool-psg
Atletico-city
Juve-sporting
Real-salzburg
Mu-inter
Lille-benfica
Atalanta/villarreal-ajax
bayern-chelsea
Pool-psg
Atletico-city
Juve-sporting
Real-salzburg
Mu-inter
Lille-benfica
Atalanta/villarreal-ajax

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Persze jó ez így, csak az öreg már a sörösüvegeket viszi vissza fedett Bernabeu-ért és jó lenne nem a szertárosokkal, 1-2 fiatallal, meg nyuggerekkel kiállni.dzsi91 írta: Én párizst akarok,de jöhet a Chelsea is. Vagyunk olyan jók,hogy üssünk bárkit és nem vagyunk olyan jók,hogy döntővel számoljunk már januárban és ezért könnyű meccseket próbáljunk kiszurkolni,hogy több kakaó maradjon a végére.
Nyilván amikor mindenidők legjobb csapata voltunk én is azt akartam ,hogy sétáljunk be az elődöntőbe ott meg verjük össze a bayernt vagy bárkit akit dob a gép.Most inkább 1-1 nagyvad elejtésében gondolkozok mint a bl megnyerésén.
Tavalyi menetelésünkkel bőven kiegyeznék.

Kell a pénz játékosokra. Minden kör extra zseton minőségi játékosokhoz.
En nagyon psgt akarok.