Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Én párizst akarok,de jöhet a Chelsea is. Vagyunk olyan jók,hogy üssünk bárkit és nem vagyunk olyan jók,hogy döntővel számoljunk már januárban és ezért könnyű meccseket próbáljunk kiszurkolni,hogy több kakaó maradjon a végére.
Nyilván amikor mindenidők legjobb csapata voltunk én is azt akartam ,hogy sétáljunk be az elődöntőbe ott meg verjük össze a bayernt vagy bárkit akit dob a gép.Most inkább 1-1 nagyvad elejtésében gondolkozok mint a bl megnyerésén.
Tavalyi menetelésünkkel bőven kiegyeznék.
Nyilván amikor mindenidők legjobb csapata voltunk én is azt akartam ,hogy sétáljunk be az elődöntőbe ott meg verjük össze a bayernt vagy bárkit akit dob a gép.Most inkább 1-1 nagyvad elejtésében gondolkozok mint a bl megnyerésén.
Tavalyi menetelésünkkel bőven kiegyeznék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, hogy az atalanta meccset mikor potoljak, es igy mikor lesz vegul a sorsolas, de lesznek pofas meccsek.
a psg eleg nehez szituban, mert a lille-t nem kaphatjak, marad a bayern, real, pool, mu, juve, ajax hatos, amibol hat talan a juve ellen mernem rajuk tenni a hazat, a tobbi kiegyenlitett lehet vagy inkabb az ellenfel az eselyesebb.
a chelsea pedig ha jol latom, a bayern, real, ajax, lille negyest kaphatja csak, mert az osszes tobbi angol csoportgyoztes.
a psg eleg nehez szituban, mert a lille-t nem kaphatjak, marad a bayern, real, pool, mu, juve, ajax hatos, amibol hat talan a juve ellen mernem rajuk tenni a hazat, a tobbi kiegyenlitett lehet vagy inkabb az ellenfel az eselyesebb.
a chelsea pedig ha jol latom, a bayern, real, ajax, lille negyest kaphatja csak, mert az osszes tobbi angol csoportgyoztes.
- flori
Jézuom... ki talál ki ilyeneket?Realista24 írta: Barcelona without Messi goes to the Europa League. Juventus without Cristiano Ronaldo finished top of the group against the current UCL winners. #Factos

Kínos ez a barcának, de annyira mélyen vannak, hogy tényleg nem az igazi a káröröm. Messivel még az lehetett volna.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Salzburg nem mondhatni, hogy összeroppant Szoboszlai távozása után.

Szoval messi a gót, ceer meg csak visszahuzta a juvet. Egyszerű ez fel kene ébredni emberek!!4!Realista24 írta: Barcelona without Messi goes to the Europa League. Juventus without Cristiano Ronaldo finished top of the group against the current UCL winners. #Factos
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barcelona without Messi goes to the Europa League. Juventus without Cristiano Ronaldo finished top of the group against the current UCL winners. #Factos
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Fejlődött a Barca játéka, az első meccs 0:3 volt, ezt tudták hozni idegenben is! Meg a labdabirtoklás...oh wait, az egyre rosszabb! De Xavi a falábú arabokba is beültette a Barca DNS-t...

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Steve
HahaBabinho írta: Már csak dzsi kommentjét kell megvárnunk és mehetünk aludni![]()
![]()

Dzsi, meg a mérgesdzsi alias Realbeckham helyetértékelő mélyelemzését még elolvasom elalvás előtt, hogy vigyorogva aludjak el.

- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nem tudjátok jól lehet venni Gavi meg Mingueza mezt? Az sem baj, ha spanyol válogatott?

Már csak dzsi kommentjét kell megvárnunk és mehetünk aludni

- Steve
Szép volt!Realista24 írta:KösziRealista24 írta: Akkor lennék nyugodt, ha jönne a harmadik...még nem vagyok az.![]()

Na akkor copy-paste és írj egy hasonlót csak a Benfica meccshez. Utána hátra is lehet dőlni végleg.

Biztos magas a fű.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ámen

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Megnyugodhatsu akkor. En mar 0-0nal nyugodt voltam. Annyira gyengek hogy 0 esely van nekik.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
KösziRealista24 írta: Akkor lennék nyugodt, ha jönne a harmadik...még nem vagyok az.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A barca is csak tvben fog bl himnuszt hallgatni majdnem két évig legalább, az mennyire durva. Mondjuk ha összeszedik magukat es jövőre a blt elérik akkor 2023 őszén újra csoportmeccset játszhatnak...
De ahhoz ki kell dobni ezt a sok tescos játékost...ezt bartemou rendesen felégette....
De ahhoz ki kell dobni ezt a sok tescos játékost...ezt bartemou rendesen felégette....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor lennék nyugodt, ha jönne a harmadik...még nem vagyok az.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Azért van igazság a világon ebből is látszik.
Es imádom nézni ahogy nico, Gavi csodatinik be vannak árazva
spanyol BL nélküli középcsapatba kezdők.
Mondjuk ettől jövőre aranylabda top 10be a helyük Pedrivel együtt
Es imádom nézni ahogy nico, Gavi csodatinik be vannak árazva
Mondjuk ettől jövőre aranylabda top 10be a helyük Pedrivel együtt
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ha a Barca veszít, a foci veszít.