Az megvan, hogy ma rettenetesen drukkolni kell egy Chelsea győzelemnek?
Csoportelsőként ugye csoportmásodik ellenfelet sorsolnak majd nekünk a következő körben. Az Intert bem kaphatjuk az azonos csoport miatt, a 'Ticot pedig mivel spanyol csapat. Marad a PSG és a Sporting. Ez még oké, a Párizs ellen sem félteném a továbbjutást, pláne a Liszabon ellen.
DE! Ma még 4 potenciális ellenféljelölt, csoportmásodik kilétére derül fény. És én nagyon azt érzem, h ebből 3 spanyol lesz.

Nem hiszek a Benfica győzelmében, ergo továbbmegy a Barca, és a Villarreal, valamint a Sevillanak is a saját kezében a sorsa. Mégha nem is a legegyszerűbb feladatot kapták.
A Chelsea és a Juve 12-12 ponttal áll, a pontegyenlőség az angoloknak kedvez. Tehát ha a Juve az utolsó körben kiénekelnék a sajtot a londoniak szájából, akkor (feltételezve a mai 3 spanyol másodikat) a Chelsea-Párizs-Sporting zsákból húznának. Az nem tetszene, Chelseat nem akarok a következő körben...

Sokkal inkább Juve-PSG-Sporting tálkát szeretnék.
Szóval én úgy látom, hogy ma a Chelsea.nek kell leginkább drukkolnunk. Aztán minél több a nem-spanyol második annál jobb eséllyel kerüljük el a Chelseat a sorsolásnál, ha esetleg a végén elbarmolnák az első helyüket.
Bonyolult a képlet, sok a változó, nekem most reggel ilyen pesszimistább megérzéseim vannak. Na de majd este kiderül!