Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Miota az ujjan porgette a labdat a szetlovesnel 2016-ban nálam itt is legenda.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
[/quote]SzB írta: Es is rohadt nagy túlzás, a szeleburdisága miatt nem nagyon veszitek észre hogy amúgy LV jól teszi a dolgát. Egy Sevillaban Jesus Navas ugyan ilyen szinten van és betonkezdő legenda.
Az a Sevilla. Ott Lukas Vazkez is beton kezdő lenne. Meg legenda is. Elszúrta, hogy erre magától nem jött rá.
[/quote]
Vagy talán örüljünk neki, hogy egy alárendelt szerepben maradt a szeretett klubjában/klubbunkban, legtöbbször értékelhető teljesítményt nyújt és mindent belead

Szerk: baszki, rosszul "qouetoltál" és nem tudok úgy írni, hogy normálisan nézzen ki
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Itt meg 3x BL győztes és 2x liga bajnok. Biztos hogy elszúrta?

- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Es is rohadt nagy túlzás, a szeleburdisága miatt nem nagyon veszitek észre hogy amúgy LV jól teszi a dolgát. Egy Sevillaban Jesus Navas ugyan ilyen szinten van és betonkezdő legenda.
[/quote]
Az a Sevilla. Ott Lukas Vazkez is beton kezdő lenne. Meg legenda is. Elszúrta, hogy erre magától nem jött rá.
[/quote]
Ne túlozzunk. Idén amikor kezdett kb csak azokon a meccseken nem nyertünk.ikarus93 írta:Kicsit sajnálom Nachitot, kb rajtunk meg a City Bayernen kivül mindenhol betonkezdő lenne.ziro4vr írta: Militao nálam alap, képességekre a legjobb plusz a legfiatalabb, nem kérdés. Mellé nem árt egy vezér alkat, szerintem arra Alaba jobb fit plusz jobban passzol és látja a játékot, Rüdiger viszont jobb 1v1 védő és erősebb fejjel. Lehet őket rotálni, Nachonak mondjuk ott lapot nem osztanának.
Legmagasabb polcon sehol sem lehetne betonkezdő.
Es is rohadt nagy túlzás, a szeleburdisága miatt nem nagyon veszitek észre hogy amúgy LV jól teszi a dolgát. Egy Sevillaban Jesus Navas ugyan ilyen szinten van és betonkezdő legenda.wZoLee7 írta: Csak egy baj van LV vel, azon kivul h csendben van es odateszi magat amikor oda kerul, kb semmi haszna a jatekanak. Nacho szerintem ha kell jobban megoldja a vedekezest
- ikarus93
Kicsit sajnálom Nachitot, kb rajtunk meg a City Bayernen kivül mindenhol betonkezdő lenne.ziro4vr írta: Militao nálam alap, képességekre a legjobb plusz a legfiatalabb, nem kérdés. Mellé nem árt egy vezér alkat, szerintem arra Alaba jobb fit plusz jobban passzol és látja a játékot, Rüdiger viszont jobb 1v1 védő és erősebb fejjel. Lehet őket rotálni, Nachonak mondjuk ott lapot nem osztanának.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csak egy baj van LV vel, azon kivul h csendben van es odateszi magat amikor oda kerul, kb semmi haszna a jatekanak. Nacho szerintem ha kell jobban megoldja a vedekezest
LV-nél jobb cserejobbekkünk nem nagyon lehetne, aki csendben van a beugró szerep ellenére.
Őt tartanám mindenképp, a kezdő szereplőt kell cserélni.
Az más kérdés, hogy nincs sok játékos, akire cserélném Danit. TAA, Hakimi és Reece akire bármikor, de ők nem fognak váltani.
Castagne, Klostermann, Mukiele vagy Mazraoui aki talán, de ilyen Pedro Porro féle közepes spanyolokat nem akarok látni, akkor inkább LV.
Rüdit mindenképp hoznám ingyen, nem lenne váratlan ha szezon folyamán valamelyik középvédő kiesne, plusz bármikor lenne minőségi ember egy 3 védős rendszerre.
Őt tartanám mindenképp, a kezdő szereplőt kell cserélni.
Az más kérdés, hogy nincs sok játékos, akire cserélném Danit. TAA, Hakimi és Reece akire bármikor, de ők nem fognak váltani.
Castagne, Klostermann, Mukiele vagy Mazraoui aki talán, de ilyen Pedro Porro féle közepes spanyolokat nem akarok látni, akkor inkább LV.
Rüdit mindenképp hoznám ingyen, nem lenne váratlan ha szezon folyamán valamelyik középvédő kiesne, plusz bármikor lenne minőségi ember egy 3 védős rendszerre.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ingyen nagy húzás lenne, viszont ha van poszt ahol nem hiszek a rotálásban az a KHV. Mondjuk Alaba több poszton is bevethető.ziro4vr írta: Na a hírek szerint közeledünk Rüdigerhez. Ingyé nagy biznisz mert remek védővé nőtte ki magát, de a jobbosra is nagyon kellene valaki.

Jobbra tényleg kell vki, Carvajal rengeteget sérült+ egyre több homály meccse van. LV meg cukker ahogy küzd de nah....
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Militao nálam alap, képességekre a legjobb plusz a legfiatalabb, nem kérdés. Mellé nem árt egy vezér alkat, szerintem arra Alaba jobb fit plusz jobban passzol és látja a játékot, Rüdiger viszont jobb 1v1 védő és erősebb fejjel. Lehet őket rotálni, Nachonak mondjuk ott lapot nem osztanának.
Nem illik.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Viszont akkor megbontod az Alababa-Militao párost??, kezd elég jól összeállni.ziro4vr írta: Na a hírek szerint közeledünk Rüdigerhez. Ingyé nagy biznisz mert remek védővé nőtte ki magát, de a jobbosra is nagyon kellene valaki.

Amúgy Rüdiger játszott korábban jobb hátvédet is, szóval Dani kiesése esetén, lehetne ő a b opció oda.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na a hírek szerint közeledünk Rüdigerhez. Ingyé nagy biznisz mert remek védővé nőtte ki magát, de a jobbosra is nagyon kellene valaki.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerintem mar az csodaszamba meno lesz, ha az egyiket sikerul leigazolni, mert van legalabb 4 klub, amelyik sokkal tobb penzt tud adni. A jelenlegi keretbe az egyik mindenkepp elferne, viszont mindkettot nem ere meg leigazolni, mert a kozeppalyas sorbol ki fog esni a zseni es Casemiro sem fiatalodik.flori írta: Mindkettő kell, most. Évekre letarolhatjuk a világot ezekkel az igazolásokkal, meg kell lépnie Pereznek.
Fasza sracok Camavinga es Valverde, de mar a darabszammal is gondok lesznek, az pedig most mar nyilvanvalo, hogy Fede nem fog serules nelkul lenyomni 50 meccset szezononkent. En Casemiro cserejenek igazolnek egy hasonlo profilu kozeppalyast, hogy ne ismetlodjon meg ujra a Makelele bukta.
A jobboldali szelsovedo poszt is nagyon lyukas, ha Carvajal serult vagy nincs formaban, akkor csak valami felmegoldas johet szoba, ami miatt taktikailag megint szukulnek a lehetosegek az egyik legfontosabb poszton.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem sem taktikailag sem pénzügyileg nem megoldhatatlan. Karim sem fog már sokáig nálunk játszani, de főleg nem ezen a szinten. Bőven ellenének Haalanddal. Mbappe-Vini-Rodrygo-Hazard szél meg több mint elég. Sérülések esetén ahogy MBappe mehet be középre úgy Benzema is bármikor kihúzódhat akár a meccsek végére is stb stb..
Pénzügyileg nyilván nem segít h szélső védőkkel annyira nem állunk jól, konkrétan egyedül Mendy a biztos pont és ennyi. A pálya más részére nem is kell igazolnunk
Pénzügyileg nyilván nem segít h szélső védőkkel annyira nem állunk jól, konkrétan egyedül Mendy a biztos pont és ennyi. A pálya más részére nem is kell igazolnunk
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Minden szóval egyetértek. (A legvégére még annyit, hogy nekem inkább a Bérgyilkos a szomszédom 2 ugrott be, amikor magyarázza a széttépett dollárnál, hogy együtt erősebbek vagytok, mint 50-50..)flori írta:Sorrentino írta:
Ha jön Mbappé, akkor Haaland nem reális sztem most.![]()
Megy a PL-be. Pár év City majd Pep-el a Barcába.
Vagy Rangnick-hoz a MU-ba, majd utána ha már nincs itt KAK, akkor hozzánk.
Ha viszont valamiért nem jönne Mbappé, akkor all-in kell Haaland-ra.
Mindkettő kell, most. Évekre letarolhatjuk a világot ezekkel az igazolásokkal, meg kell lépnie Pereznek. Helyük a felállásban nem tudom hogy lesz, de ez legyen már Ancelotti gondja. Jönnek a jelek is, hogy kell Benzema mellé valaki, ez a sérülés is a túlhajszolás eredménye. Plusz szerintem olyan szinten csúcson van most a pali, hogy ezután lesz egy komolyabb beszakadás, nem lehet rá építeni. Két hét múlva 34, hiába legenda, egy ilyen lehetőséget nem szabad elszalasztani. Benz-Haaland-Mbappé-Vini-Rodrygo, mehet a rotálás, a szemetet meg ki kell dobni. Tizen vannak a keretben, akik tényleg csak azért vannak, hogy növeljék a létszámot.
ui: Maximum a rivalizálás lehet itt a kérdés, mindkettő kiskakas akar lenni a szemétdombon, de annyira meg nem erős karakterek mint a két kecske. Ha van eszük, akkor összeáll a helyi Miami Heat, megnyernek mindent, osztoznak a gólokon és az aranylabdákon, és örökre beírják a nagykönyvbe őket.
Azt abszolút nem érzem, hogy Bappe vagy Haaland taktikailag ne férne meg egymás mellett, nem oltanák ki egymást (vö. Gerrard-Lampard, Raul-Ronaldo, stb..). Hogy ki lenne közülük a No1, azt meg döntsék el a pályán. Mondjuk ebben a norvégot érzem erősebbnek, valahogy az jön át róla, hogy egy beteg állat

Fél órás a hír, hogy Benzi sérülése nem súlyos, de az atma ellen kérdéses. Ha mondjuk jövőre jönne ez a hír, úgy, hogy keretben a fenti 5-ös, szemem se rebbenne.. Most azért kicsit necces. Jól szállt be Jovic, meg biztos el tudna bírkózni azokkal a matracos majmokkal, de azért nem ugyanaz, mint ha B9 tutifix játszani tudna..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- flori
Sorrentino írta:Ha jön Mbappé, akkor Haaland nem reális sztem most.cart írta: Olyat láttam hogy mivel Vini berobbant idenre inkább Haaland lesz a prioritás Bappe helyett
![]()
![]()
Mindkettő kell, most. Évekre letarolhatjuk a világot ezekkel az igazolásokkal, meg kell lépnie Pereznek. Helyük a felállásban nem tudom hogy lesz, de ez legyen már Ancelotti gondja. Jönnek a jelek is, hogy kell Benzema mellé valaki, ez a sérülés is a túlhajszolás eredménye. Plusz szerintem olyan szinten csúcson van most a pali, hogy ezután lesz egy komolyabb beszakadás, nem lehet rá építeni. Két hét múlva 34, hiába legenda, egy ilyen lehetőséget nem szabad elszalasztani. Benz-Haaland-Mbappé-Vini-Rodrygo, mehet a rotálás, a szemetet meg ki kell dobni. Tizen vannak a keretben, akik tényleg csak azért vannak, hogy növeljék a létszámot.
ui: Maximum a rivalizálás lehet itt a kérdés, mindkettő kiskakas akar lenni a szemétdombon, de annyira meg nem erős karakterek mint a két kecske. Ha van eszük, akkor összeáll a helyi Miami Heat, megnyernek mindent, osztoznak a gólokon és az aranylabdákon, és örökre beírják a nagykönyvbe őket.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tehát a barcaba megyHenryval is összeröhög az interjú végén egy "hasta luego" után... jelek, jelek..

thereisonly1ronaldo
- Sorrentino
Ha jön Mbappé, akkor Haaland nem reális sztem most.cart írta: Olyat láttam hogy mivel Vini berobbant idenre inkább Haaland lesz a prioritás Bappe helyett
![]()

- flori
Júniusig a PSG játékosa, mégis mit vártok?
Nem fog nyíltan beleállni a szituációba, előszerződés sem lesz kommunikálva, mégha lesz is bármi papír aláírva. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy itt lesz a következő szezonban. Okosan lavírozik a kérdéseknél, profi hozzáállás. Mondjuk ennél a képregényes történetnél az életben nem láttam nagyobb vallomást, és felhívást keringőre, de ez legyen a párizsiak baja. 
Henryval is összeröhög az interjú végén egy "hasta luego" után... jelek, jelek..

Henryval is összeröhög az interjú végén egy "hasta luego" után... jelek, jelek..
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Olyat láttam hogy mivel Vini berobbant idenre inkább Haaland lesz a prioritás Bappe helyett