p.csabi1 írta:
Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
Ezt már egyszer én is megpöccintettem egy félmondatban, túlértékelik/gondolják az emberek a rotációt. Nézzétek meg, 2000 környékén akár a real, menju, arsenal perceit. Az alapkezdők nem ritka, hogy simán 4000+ perces szezonokat toltak (az 45-47 meccs + a válogatottat nem szokás ilyenkor nézni), bírják "ezek"

, nyugi
Bár mondjuk kikerekedett a szemem, amikor 1az1-ben megláttam a gálakezdőt, én magamban úgy számoltam, hogy Carvát a sz@r formája/mostanában már nem életbiztosítás eü. állapota miatt, az atma előtt Nacho helyettesíthetné, de végülis... Most van 5 nap a meccsig, 1-2 lájtos edzés, átmozgatás, piszi-paszi, Pintusknows...
Szóval a meccs. Meglepett a gálakezdő, mert Lukaku+Hakimi nélkül a tavalyihoz képest egy tescos inter van a fejemben, ehhez képest meg szükség volt rájuk, bár szerintem kicsit úgy mentünk fel, hogy az x is jó, de aztán kellett dolgozni rendesen.
Csípem Barellát, de tudok neki gratulálni, hogy kivette a meccsből a csapatát, jó trade volt Edertől a sárga egy pirosért.
Ase hetek óta pislákol már, sose lesz olyan "idenekemazoroszlántis" hozzáállása, de 1-2 ilyen dugó, hasznos beindulás mostanában mindig benne van.. De vessen magára az inter, a bal lába félelmetes ennek a kölyöknek, de 3m-re volt tőle kb. a védelem és hagyták lőni a 16-os sarkán --> ÍJB.
Az utolsó 10 percre am. teljesen nem volt már szükség, a cserék miatt szétesett a csapat, mindenki volt mindenhol (Fede jobbszél, meg kkp; Ase kkp, jobb-balszélen is feltűnt).
Lehet több struktúra marad volna a csapatban, ha vált Carlo egy kicsit visszafogottabb 4231-be a végén, olyan tottenhamesen:
Fede-Cama
Ase-Haz-Modric
Mariano
A derbi is komoly lesz vasárnap. Ha 4 védővel kezd Csoló, szvsz Jovic nem lenne hülyeség, hogy ő is kezdjen, megeszi reggelire a 2 kh-jukat (erre jó), aztán a végén rájuk engedni Benzit ha tud játszani, hogy foci is legyen..
Kapzsi lettem, kéne a 3 pont azok ellen is

, aztán akkor nem zavar egy X bilbóban esetleg

, jó a csapat most, bár ez most egy visszafogottabb performansz volt, de igazából nem vészesen rossz szerintem..