Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Halfkey

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 8., szerda 22:59

Én vállalom hogy olyan egyszerű vagyok hogy egy poént nem hagyok ki :mrgreen:

Magához a felvetésedhez ha hozzászólok akkor az bizonyos szinten lehet igaz, de akkor a mester nyugodtan mondhatná ezt. Mivel nem teszi, én arra következtetek nem emiatt nem játszatja. A téma maga szerintem viszonylag érdektelen egyébként, ráhatásunk nincs, és nem is fogjuk látni az ok-okozatot. Mint egy jó összeesküvéselmélet, úgysem lehet megcáfolni egyik oldalt sem.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 8., szerda 21:57

Halfkey írta: Odáig igazad van hogy valóban nem értesz hozzá :)
Így van, mivel fogalmam sincs a játékosok állapotáról.

De legalább nem vagyok annyira egyszerű, hogy azt gondoljam magamról, hogy mindent jobban tudok egy elég sokat elért edzői stábnál. :)

Annyira meg biztosan nem vagyok egyszerű, hogy azért járjak egy fórumra, hogy beszólogassak érv nélkül. :-*

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 8., szerda 21:24

Odáig igazad van hogy valóban nem értesz hozzá :)

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 8., szerda 19:42

Nem értek hozzá, nem vagyok ott és nincs infom a játékosok állapotáról..de…

Nem lehet, hogy Valverde a sérülése miatt nem játszott azonnal és lett leterhelve egész meccsekkel, vagy hosszabb percekkel?

Mindenki imádja és látja a tehetségét,talán nem akarják tönkre vágni a karrierjét?

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 8., szerda 17:49

Realista24 írta:
halamadrid írta:

Lehet, hogy unalmas de jogos.
Majd szezon végén kiderül, mennyire volt jogos.
Szerintem Pintus még mindig jobban ért hozzá, mint mi.
És nyilván becsúszik egy-egy sérülés...de az ott is megvan, ahol két kezdőre való játékos van, és megy a csapat folyamatos forgatása.
Nem is arra gondolok, hogy Nachotól lezdve Luninig mindenki játsszon, csak jó lett volna legalább a Valverdehez hasonlókat legalább egy félidőre vagy a kiállítás után egyből beküldeni. Nem feltétlenül az öregek pihentetésének érdekében, csupán a tapasztalatszerzés miatt is jobb lett volna. Ráadásul egy ilyen dinamikus Inter középpály ellen nem hiszem, hogy nagy kárt okozott volna ha több játékidőt kap (legalább Valverde) és biztos, hogy a CKM-nek sem tett volna rosszat. Persze Pintus és Carlo jobban tudják én meg nem károgni akarok csak aggódok a fiainkért :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 8., szerda 9:11

Anthony írta: Nagyon kemény sorsolásunk van, muszáj volt játszatni a legerősebb kezdőt.

A BL-ben is kulcsfontosságú a csoportelsőség, ellenkező esetben már akár az első fordulóban is ki lehet esni, mert a legerősebb ellenfelek jöhetnek szembe.

Az Atleti ellen nekem egy döntetlen is megfelelne, utána jöhetne egy kis szusszanás. Aztán január elején megint Valencia, Barcelona, nem lesz egyszerű menet.
Azért lesz még egy Bilbao az ünnepek előtt, aminél én érzem a pontvesztést erősen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. december 8., szerda 8:58

Nagyon kemény sorsolásunk van, muszáj volt játszatni a legerősebb kezdőt.

A BL-ben is kulcsfontosságú a csoportelsőség, ellenkező esetben már akár az első fordulóban is ki lehet esni, mert a legerősebb ellenfelek jöhetnek szembe.

Az Atleti ellen nekem egy döntetlen is megfelelne, utána jöhetne egy kis szusszanás. Aztán január elején megint Valencia, Barcelona, nem lesz egyszerű menet.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 8., szerda 8:43

p.csabi1 írta: Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
Ezt már egyszer én is megpöccintettem egy félmondatban, túlértékelik/gondolják az emberek a rotációt. Nézzétek meg, 2000 környékén akár a real, menju, arsenal perceit. Az alapkezdők nem ritka, hogy simán 4000+ perces szezonokat toltak (az 45-47 meccs + a válogatottat nem szokás ilyenkor nézni), bírják "ezek" :D, nyugi :D

Bár mondjuk kikerekedett a szemem, amikor 1az1-ben megláttam a gálakezdőt, én magamban úgy számoltam, hogy Carvát a sz@r formája/mostanában már nem életbiztosítás eü. állapota miatt, az atma előtt Nacho helyettesíthetné, de végülis... Most van 5 nap a meccsig, 1-2 lájtos edzés, átmozgatás, piszi-paszi, Pintusknows...

Szóval a meccs. Meglepett a gálakezdő, mert Lukaku+Hakimi nélkül a tavalyihoz képest egy tescos inter van a fejemben, ehhez képest meg szükség volt rájuk, bár szerintem kicsit úgy mentünk fel, hogy az x is jó, de aztán kellett dolgozni rendesen.
Csípem Barellát, de tudok neki gratulálni, hogy kivette a meccsből a csapatát, jó trade volt Edertől a sárga egy pirosért.

Ase hetek óta pislákol már, sose lesz olyan "idenekemazoroszlántis" hozzáállása, de 1-2 ilyen dugó, hasznos beindulás mostanában mindig benne van.. De vessen magára az inter, a bal lába félelmetes ennek a kölyöknek, de 3m-re volt tőle kb. a védelem és hagyták lőni a 16-os sarkán --> ÍJB.

Az utolsó 10 percre am. teljesen nem volt már szükség, a cserék miatt szétesett a csapat, mindenki volt mindenhol (Fede jobbszél, meg kkp; Ase kkp, jobb-balszélen is feltűnt).

Lehet több struktúra marad volna a csapatban, ha vált Carlo egy kicsit visszafogottabb 4231-be a végén, olyan tottenhamesen:

Fede-Cama
Ase-Haz-Modric
Mariano

A derbi is komoly lesz vasárnap. Ha 4 védővel kezd Csoló, szvsz Jovic nem lenne hülyeség, hogy ő is kezdjen, megeszi reggelire a 2 kh-jukat (erre jó), aztán a végén rájuk engedni Benzit ha tud játszani, hogy foci is legyen..
Kapzsi lettem, kéne a 3 pont azok ellen is :D, aztán akkor nem zavar egy X bilbóban esetleg :D, jó a csapat most, bár ez most egy visszafogottabb performansz volt, de igazából nem vészesen rossz szerintem..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 8., szerda 8:28

Realista24 írta:
halamadrid írta:

És nyilván becsúszik egy-egy sérülés...de az ott is megvan, ahol két kezdőre való játékos van, és megy a csapat folyamatos forgatása.
Ezt felejtik el sokan: Pintus az erőnléti edző. Ő mondja meg Carlonak, hogy ki mit bír, a Don ez alapján használja a játékosokat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 8., szerda 7:41

halamadrid írta:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 8., szerda 7:37

krisz24 írta:
flori írta: Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."

Ezt nekünk károgóknak. :lol:
Ez szép és jó december elején... Aztán ha január vagy februárban kiesik a fél kp... Majd nem így nyilatkozik az öreg.. Egyszer már belebukott igy a bajnokságba.. Nem hiszem el, hogy ismét elköveti ugyanazt, csak idősebb játékosokkal. Kroos, modric, casemiro hármasból egynek már minden meccsen pihennie kéne, mert valverde/camavinga is érdemelne sokkal több jatekidőt.
Van benne igazsag de az edzoi stabunk sem hulyekbol all. Latjak ki hogy van, es ha igy adodik es kell majd pihenni fognak a jatekosok. Szerintem nincs meg gond

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 8., szerda 6:40

De unalmas lehet. Én is a károgók között vagyok.

Mondjuk a tegnapi meccsnél direkt nem írtam semmit, ha kikapunk akkor bukjuk az első helyet, szóval jogos volt a lehető legjobb 11et felküldeni.

Grat a csapatnak :agree:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 8., szerda 0:05

Valószínűleg ha vernénk az Atletit is és vezetjük a tabellát és csoportelsők vagyunk a BL-ben, mindezt egy ilyen kerettel..

Akkor csak nem zavarná el egyből senki a fogalmatlan nem cserélő Carlot? :hmmm:

Akkor az a lemez fog előkerülni, hogy tavasszal mindent bukunk. Akkor előkerülnek az én megmondtam emberek. :kalapos:

Az nem baj, hogy a BL-ben később olyan csapatok jönnek szembe, ahol a takarítónő többe kerül, mint a mi keretünk és hogy nálunk kb csak a nyugdíjasok akik majd kifáradnak képviselnek igazi minőséget..

Szerintem a helyén kell kezelni a dolgokat. Kiélvezni ami most van. Legalább egy fél szezon eddig jól sikerült. Volt ez rosszabb is, sokkkal jobb kerettel. Én rosszabbra számítottam. Foci is volt sok meccsen.

Hogy mi lesz tavasszal, meglátjuk. Nem egyszerű tartani a lépést a pénzben úszó angol csapatokkal és az olajosokkal. Akiknek olyan bő keretük van, hogy a Bernabeut meg lehetne tölteni egy-két csapat szűkebb keretével. :lol:

Attól semmi nem lett volna jobb, ha focizni nem tudó/nem akaró emberekkel rotál ész nélkül és már ősz végére bukunk mindent. Most legalább remény van egy tisztességesebb BL szereplésre és egy esetleges bajnoki címre.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 8., szerda 0:03

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 7., kedd 23:47

Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2021. december 7., kedd 23:35

flori írta: Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."

Ez szép és jó december elején... Aztán ha január vagy februárban kiesik a fél kp... Majd nem így nyilatkozik az öreg.. Egyszer már belebukott igy a bajnokságba.. Nem hiszem el, hogy ismét elköveti ugyanazt, csak idősebb játékosokkal. Kroos, modric, casemiro hármasból egynek már minden meccsen pihennie kéne, mert valverde/camavinga is érdemelne sokkal több jatekidőt.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 7., kedd 23:31

Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. december 5., vasárnap 13:07

kiserik írta: Jajj, van baj :lol:

Fede kb annyit játszott, mint Kroos eddig. Kb 1000 perc. Persze hülye Carlo, hogy sérülten nem küldte be.

Camavinga szépen kapja a perceket. 19 éves. Nagyon szétszórt még. Volt kezdő is és 45 perc után le kellett kapni. Nagyon jól kezeli az öreg.

LV-t és Asensiot is jól használja Carlo, ahogyan Nacho is kap perceket és néha Marcelot is bedobja. Más használható játékos nincs a padon. Ez nem a Don hibája.

Karim: Carlo is elmondta, hogy pihentetni kellene, de egy csatárt, aki minden meccsen gólt lő nem vágsz le a padra ilyen fontos meccseken. 2 meccs volt, ahol lehetett volna pihentetni, a válogatott szünet utáni kettő. Gondolom a stáb felmérte az állapotát és semmi nem indokolta a pihentetést akkor. Egyébként nekem fura volt most ez a sérülés, bár telefonon néztem, de nem láttam olyan nagy igénybevételt tőle előtte (hosszú sprint, stb), és nagyon a meccs elején történt. Mielőbbi gyógyulást Karim!
Egyetertek, annyi megjegyzessel hogy szerintem Casemiro tul sok percet kap, es vannak/lesznek olyan meccsek ahol Camavinga vagy Valverde helyettesithetne. Havonta/kethavonta legalabb van egy olyan meccs ahol casemiro nelkul is behuznank megis vegigjatsza. Tobb pihenot a brazilnak - ebben meg javulhatna Ancelotti. Benzemat megertem hogy kb semelyik meccsen nem lehet kivenni annyira meghatarozo, de azert Casemiro nem ez a kategoria es nincs is nagy formaban.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. december 5., vasárnap 12:08

kiserik írta: Jajj, van baj :lol:

Fede kb annyit játszott, mint Kroos eddig. Kb 1000 perc. Persze hülye Carlo, hogy sérülten nem küldte be.

Camavinga szépen kapja a perceket. 19 éves. Nagyon szétszórt még. Volt kezdő is és 45 perc után le kellett kapni. Nagyon jól kezeli az öreg.

LV-t és Asensiot is jól használja Carlo, ahogyan Nacho is kap perceket és néha Marcelot is bedobja. Más használható játékos nincs a padon. Ez nem a Don hibája.

Karim: Carlo is elmondta, hogy pihentetni kellene, de egy csatárt, aki minden meccsen gólt lő nem vágsz le a padra ilyen fontos meccseken. 2 meccs volt, ahol lehetett volna pihentetni, a válogatott szünet utáni kettő. Gondolom a stáb felmérte az állapotát és semmi nem indokolta a pihentetést akkor. Egyébként nekem fura volt most ez a sérülés, bár telefonon néztem, de nem láttam olyan nagy igénybevételt tőle előtte (hosszú sprint, stb), és nagyon a meccs elején történt. Mielőbbi gyógyulást Karim!
+1.

Ebben a keretben ennyi van. Benzema sérüléséről jó lenne tudni valami infót, de jól fog szerintem a pihenés is jönni neki. Jovicot és Marianot most kellene jól használni. Talán egymás váltogatásával, valami használhatót is ki tud hozni belőlük Carlo, amíg nincs Benzema. Igazolni szerintem felesleges emiatt télen. Mbappénak kell jönnie majd nyáron.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 5., vasárnap 10:53

Jajj, van baj :lol:

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vissza: