HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 12., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. december 8., szerda 23:17
Ennyire egyszerű az egész történet, csak mindig kell valamiért panaszkodni. Most hogy nyerjuk a meccseket az a baj keveset rotal carlo. Kepzeld el mi lenne ha buknank egy meccset...Steve írta: Nem értek hozzá, nem vagyok ott és nincs infom a játékosok állapotáról..de…
Nem lehet, hogy Valverde a sérülése miatt nem játszott azonnal és lett leterhelve egész meccsekkel, vagy hosszabb percekkel?
Mindenki imádja és látja a tehetségét,talán nem akarják tönkre vágni a karrierjét?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 8., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 8., szerda 21:57
Így van, mivel fogalmam sincs a játékosok állapotáról.Halfkey írta: Odáig igazad van hogy valóban nem értesz hozzá![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 8., szerda 21:24
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 8., szerda 19:42
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 8., szerda 17:49
Nem is arra gondolok, hogy Nachotól lezdve Luninig mindenki játsszon, csak jó lett volna legalább a Valverdehez hasonlókat legalább egy félidőre vagy a kiállítás után egyből beküldeni. Nem feltétlenül az öregek pihentetésének érdekében, csupán a tapasztalatszerzés miatt is jobb lett volna. Ráadásul egy ilyen dinamikus Inter középpály ellen nem hiszem, hogy nagy kárt okozott volna ha több játékidőt kap (legalább Valverde) és biztos, hogy a CKM-nek sem tett volna rosszat. Persze Pintus és Carlo jobban tudják én meg nem károgni akarok csak aggódok a fiainkértRealista24 írta:Majd szezon végén kiderül, mennyire volt jogos.halamadrid írta:
Lehet, hogy unalmas de jogos.
Szerintem Pintus még mindig jobban ért hozzá, mint mi.
És nyilván becsúszik egy-egy sérülés...de az ott is megvan, ahol két kezdőre való játékos van, és megy a csapat folyamatos forgatása.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 8., szerda 9:11
Azért lesz még egy Bilbao az ünnepek előtt, aminél én érzem a pontvesztést erősen.Anthony írta: Nagyon kemény sorsolásunk van, muszáj volt játszatni a legerősebb kezdőt.
A BL-ben is kulcsfontosságú a csoportelsőség, ellenkező esetben már akár az első fordulóban is ki lehet esni, mert a legerősebb ellenfelek jöhetnek szembe.
Az Atleti ellen nekem egy döntetlen is megfelelne, utána jöhetne egy kis szusszanás. Aztán január elején megint Valencia, Barcelona, nem lesz egyszerű menet.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. december 8., szerda 8:58
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 8., szerda 8:43
Ezt már egyszer én is megpöccintettem egy félmondatban, túlértékelik/gondolják az emberek a rotációt. Nézzétek meg, 2000 környékén akár a real, menju, arsenal perceit. Az alapkezdők nem ritka, hogy simán 4000+ perces szezonokat toltak (az 45-47 meccs + a válogatottat nem szokás ilyenkor nézni), bírják "ezek"p.csabi1 írta: Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 8., szerda 8:28
Ezt felejtik el sokan: Pintus az erőnléti edző. Ő mondja meg Carlonak, hogy ki mit bír, a Don ez alapján használja a játékosokat.Realista24 írta:Majd szezon végén kiderül, mennyire volt jogos.halamadrid írta:
Lehet, hogy unalmas de jogos.
Szerintem Pintus még mindig jobban ért hozzá, mint mi.
És nyilván becsúszik egy-egy sérülés...de az ott is megvan, ahol két kezdőre való játékos van, és megy a csapat folyamatos forgatása.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 8., szerda 7:41
Majd szezon végén kiderül, mennyire volt jogos.halamadrid írta:Lehet, hogy unalmas de jogos.p.csabi1 írta: Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 8., szerda 7:37
Van benne igazsag de az edzoi stabunk sem hulyekbol all. Latjak ki hogy van, es ha igy adodik es kell majd pihenni fognak a jatekosok. Szerintem nincs meg gondkrisz24 írta:Ez szép és jó december elején... Aztán ha január vagy februárban kiesik a fél kp... Majd nem így nyilatkozik az öreg.. Egyszer már belebukott igy a bajnokságba.. Nem hiszem el, hogy ismét elköveti ugyanazt, csak idősebb játékosokkal. Kroos, modric, casemiro hármasból egynek már minden meccsen pihennie kéne, mert valverde/camavinga is érdemelne sokkal több jatekidőt.flori írta: Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."
Ezt nekünk károgóknak.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 8., szerda 6:40
De unalmas lehet. Én is a károgók között vagyok.p.csabi1 írta: Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 8., szerda 0:05
Valószínűleg ha vernénk az Atletit is és vezetjük a tabellát és csoportelsők vagyunk a BL-ben, mindezt egy ilyen kerettel..p.csabi1 írta: Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 8., szerda 0:03
Lehet, hogy unalmas de jogos.p.csabi1 írta: Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 7., kedd 23:47
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2021. december 7., kedd 23:35
Ez szép és jó december elején... Aztán ha január vagy februárban kiesik a fél kp... Majd nem így nyilatkozik az öreg.. Egyszer már belebukott igy a bajnokságba.. Nem hiszem el, hogy ismét elköveti ugyanazt, csak idősebb játékosokkal. Kroos, modric, casemiro hármasból egynek már minden meccsen pihennie kéne, mert valverde/camavinga is érdemelne sokkal több jatekidőt.flori írta: Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."
Ezt nekünk károgóknak.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 7., kedd 23:31
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. december 5., vasárnap 13:07
Egyetertek, annyi megjegyzessel hogy szerintem Casemiro tul sok percet kap, es vannak/lesznek olyan meccsek ahol Camavinga vagy Valverde helyettesithetne. Havonta/kethavonta legalabb van egy olyan meccs ahol casemiro nelkul is behuznank megis vegigjatsza. Tobb pihenot a brazilnak - ebben meg javulhatna Ancelotti. Benzemat megertem hogy kb semelyik meccsen nem lehet kivenni annyira meghatarozo, de azert Casemiro nem ez a kategoria es nincs is nagy formaban.kiserik írta: Jajj, van baj![]()
Fede kb annyit játszott, mint Kroos eddig. Kb 1000 perc. Persze hülye Carlo, hogy sérülten nem küldte be.
Camavinga szépen kapja a perceket. 19 éves. Nagyon szétszórt még. Volt kezdő is és 45 perc után le kellett kapni. Nagyon jól kezeli az öreg.
LV-t és Asensiot is jól használja Carlo, ahogyan Nacho is kap perceket és néha Marcelot is bedobja. Más használható játékos nincs a padon. Ez nem a Don hibája.
Karim: Carlo is elmondta, hogy pihentetni kellene, de egy csatárt, aki minden meccsen gólt lő nem vágsz le a padra ilyen fontos meccseken. 2 meccs volt, ahol lehetett volna pihentetni, a válogatott szünet utáni kettő. Gondolom a stáb felmérte az állapotát és semmi nem indokolta a pihentetést akkor. Egyébként nekem fura volt most ez a sérülés, bár telefonon néztem, de nem láttam olyan nagy igénybevételt tőle előtte (hosszú sprint, stb), és nagyon a meccs elején történt. Mielőbbi gyógyulást Karim!
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem