Helyes, 16 között jöhetnek is, vissza adhatjuk még melegében a tavaszi elődöntőt.Sorrentino írta:Chelsea nem akar csoportelső lenni...

Bajnokok Ligája
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Bajnokok Ligája
- Sorrentino
Chelsea nem akar csoportelső lenni...

- ateeemadrid
Szerintem csak a Benficán múlik a dolog, a Bayern nem fog kikapni.
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy Lewa mester négyessel búcsúzik a BL-ből egy pár évre a Barca.
Imádnám ezt a forgatókönyvet.
Imádnám ezt a forgatókönyvet.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barça 0-3 Bayern
Barça 2-8 Bayern
Bayern 3-2 Barça
Barça 3-0 Bayern
Barça 0-3 Bayern
Bayern 4-0 Barça
Bayern have put 21 goals past Barça in their last six Champions League meetings.
Tehát ma nyernek.
Barça 2-8 Bayern
Bayern 3-2 Barça
Barça 3-0 Bayern
Barça 0-3 Bayern
Bayern 4-0 Barça
Bayern have put 21 goals past Barça in their last six Champions League meetings.
Tehát ma nyernek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
dzsi91 írta: Vidalnak ez hanyadik szopója ellenünk?
Now 8 defeats for Vidal against Real Madrid with 4 different teams, The most ever in his career.

Imádom.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mi elhozzuk a 34 éves Lewát, ő meg megy a Citybeziro4vr írta: Azért a csúf vikingtől a 19 meccsen 23 gól nem fos a bl-ben.
Biztos vagyok benne hogy nyáron dobbant.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért a csúf vikingtől a 19 meccsen 23 gól nem fos a bl-ben.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
(már ben tudom szerkeszteni)Donát írta: Az megvan, hogy ma rettenetesen drukkolni kell egy Chelsea győzelemnek?![]()
Csoportelsőként ugye csoportmásodik ellenfelet sorsolnak majd nekünk a következő körben. Az Intert bem kaphatjuk az azonos csoport miatt, a 'Ticot pedig mivel spanyol csapat. Marad a PSG és a Sporting. Ez még oké, a Párizs ellen sem félteném a továbbjutást, pláne a Liszabon ellen.
DE! Ma még 4 potenciális ellenféljelölt, csoportmásodik kilétére derül fény. És én nagyon azt érzem, h ebből 3 spanyol lesz.Nem hiszek a Benfica győzelmében, ergo továbbmegy a Barca, és a Villarreal, valamint a Sevillanak is a saját kezében a sorsa. Mégha nem is a legegyszerűbb feladatot kapták.
A Chelsea és a Juve 12-12 ponttal áll, a pontegyenlőség az angoloknak kedvez. Tehát ha a Juve az utolsó körben kiénekelnék a sajtot a londoniak szájából, akkor (feltételezve a mai 3 spanyol másodikat) a Chelsea-Párizs-Sporting zsákból húznának. Az nem tetszene, Chelseat nem akarok a következő körben...Sokkal inkább Juve-PSG-Sporting tálkát szeretnék.
Szóval én úgy látom, hogy ma a Chelsea.nek kell leginkább drukkolnunk. Aztán minél több a nem-spanyol második annál jobb eséllyel kerüljük el a Chelseat a sorsolásnál, ha esetleg a végén elbarmolnák az első helyüket.
Bonyolult a képlet, sok a változó, nekem most reggel ilyen pesszimistább megérzéseim vannak. Na de majd este kiderül!![]()
Tehát összegezve a mai kívánságom, ami szerintem a Madrid érdekeit szolgálja; Chelsea győzelem (idegenben a Zenit ellen), Atalanta győzelem (otthon Villarreal), Sevilla ne nyerjen (i Salzburg), és természetesen a Barca EL-t érő harmadik helye.

Ezen kattogtam reggel, és ki akartam írni magamból. Sorry

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az megvan, hogy ma rettenetesen drukkolni kell egy Chelsea győzelemnek?
Csoportelsőként ugye csoportmásodik ellenfelet sorsolnak majd nekünk a következő körben. Az Intert bem kaphatjuk az azonos csoport miatt, a 'Ticot pedig mivel spanyol csapat. Marad a PSG és a Sporting. Ez még oké, a Párizs ellen sem félteném a továbbjutást, pláne a Liszabon ellen.
DE! Ma még 4 potenciális ellenféljelölt, csoportmásodik kilétére derül fény. És én nagyon azt érzem, h ebből 3 spanyol lesz.
Nem hiszek a Benfica győzelmében, ergo továbbmegy a Barca, és a Villarreal, valamint a Sevillanak is a saját kezében a sorsa. Mégha nem is a legegyszerűbb feladatot kapták.
A Chelsea és a Juve 12-12 ponttal áll, a pontegyenlőség az angoloknak kedvez. Tehát ha a Juve az utolsó körben kiénekelnék a sajtot a londoniak szájából, akkor (feltételezve a mai 3 spanyol másodikat) a Chelsea-Párizs-Sporting zsákból húznának. Az nem tetszene, Chelseat nem akarok a következő körben...
Sokkal inkább Juve-PSG-Sporting tálkát szeretnék.
Szóval én úgy látom, hogy ma a Chelsea.nek kell leginkább drukkolnunk. Aztán minél több a nem-spanyol második annál jobb eséllyel kerüljük el a Chelseat a sorsolásnál, ha esetleg a végén elbarmolnák az első helyüket.
Bonyolult a képlet, sok a változó, nekem most reggel ilyen pesszimistább megérzéseim vannak. Na de majd este kiderül!

DE! Ma még 4 potenciális ellenféljelölt, csoportmásodik kilétére derül fény. És én nagyon azt érzem, h ebből 3 spanyol lesz.

A Chelsea és a Juve 12-12 ponttal áll, a pontegyenlőség az angoloknak kedvez. Tehát ha a Juve az utolsó körben kiénekelnék a sajtot a londoniak szájából, akkor (feltételezve a mai 3 spanyol másodikat) a Chelsea-Párizs-Sporting zsákból húznának. Az nem tetszene, Chelseat nem akarok a következő körben...

Bonyolult a képlet, sok a változó, nekem most reggel ilyen pesszimistább megérzéseim vannak. Na de majd este kiderül!

2015-ben az elődöntőben jutott tovább ellenünk, többi csak szopás. Más nem ugrik be.___Samy___ írta:Mert, volt mar neki mas is a szopason kivul?dzsi91 írta: Vidalnak ez hanyadik szopója ellenünk?
- Sorrentino
Angol kommentátor mondta a stream alatt, hogy Vidal régen nagy madridista volt és a Real volt álmai klubja, legalább is ilyet írt(ak) az önéletrajzi könyvében.___Samy___ írta:Mert, volt mar neki mas is a szopason kivul?dzsi91 írta: Vidalnak ez hanyadik szopója ellenünk?

Aztán elpicsáztuk párszor az aktuális csapatait és minden megváltozott.

Hát ez az Atletico egy igazi csürhe.Simán kikaphattak volna amúgy.Nagy szerencséjük volt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
+ benfica (sanszosabb, mint hogy nem) akar lille vagy wolfsburg is kikothet a masodik helyen, az atalanta (ha utik a villarrealt) es chelsea (ha belehibaznak) is ott van meg papiron.Berti írta: Tehát amit kaphatunk: PSG, Sporting, Salzburg vagy Juve.![]()
- ___Samy___
Mert, volt mar neki mas is a szopason kivul?dzsi91 írta: Vidalnak ez hanyadik szopója ellenünk?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Párizst akarok.Berti írta: Tehát amit kaphatunk: PSG, Sporting, Salzburg vagy Juve.![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Meg a Benficat.Berti írta: Tehát amit kaphatunk: PSG, Sporting, Salzburg vagy Juve.![]()

Tehát amit kaphatunk: PSG, Sporting, Salzburg vagy Juve.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Lefagyott, most indult ujrasebydani írta:Pörög az Explorer? Már az előző körbenRealAsensio írta: Dortmund kiesett az EL-be![]()
![]()

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pörög az Explorer? Már az előző körbenRealAsensio írta: Dortmund kiesett az EL-be![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa