Kikapunk egynullraRealista24 írta: Rival watch: Giménez, Savić, Trippier, Vrsaljko and Luis Suarez are all injured and won't play against Real Madrid

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 8., szerda 15:57
Kikapunk egynullraRealista24 írta: Rival watch: Giménez, Savić, Trippier, Vrsaljko and Luis Suarez are all injured and won't play against Real Madrid
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 8., szerda 15:15
HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 7., kedd 23:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 7., kedd 1:32
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 5., vasárnap 16:17
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. december 5., vasárnap 13:27
sonic írta:Curtois nem illik bele abba a sorba. O mar nem epul sehova mar beepult. Evek ota sima top3 a posztjan, es a csapat egyik alappillere.petiamadridista írta: Hát nem űr galaktikus foci a mostani, de nem is rossz.
Vannak nehéz rakkolós meccsek, mint a Bilbao vagy a Sevilla elleni, de azért akadt pár gála is idén mind a BLben mind a Ligában.
A tegnap matracot verő Mallorcát egy laza hatossal küldtük haza.
A védelem is kezd összeállni, végig kell verni a mezőnyt. Kellenek a bajnoki címek hogy nyugalom legyen,.hogy az új generáció épülni tudjon, és megfelelő igazolásokkal 2 éven belül fel lehet építeni a BL győztes galaktikus Realt.
Ez egy ámenet ami akkor a legjobb ha simaliba címekkel párosul.
Jelenleg elégedett vagyok. Az új titánok, mint Curtois, Militao, Vini, Valverde, Cama, Rodrygo szépen épülnek, fejlődnek. Még pár igazolás Mbappé és társai, aztán megyünk is a 14.ért.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. december 5., vasárnap 13:13
Curtois nem illik bele abba a sorba. O mar nem epul sehova mar beepult. Evek ota sima top3 a posztjan, es a csapat egyik alappillere.petiamadridista írta: Hát nem űr galaktikus foci a mostani, de nem is rossz.
Vannak nehéz rakkolós meccsek, mint a Bilbao vagy a Sevilla elleni, de azért akadt pár gála is idén mind a BLben mind a Ligában.
A tegnap matracot verő Mallorcát egy laza hatossal küldtük haza.
A védelem is kezd összeállni, végig kell verni a mezőnyt. Kellenek a bajnoki címek hogy nyugalom legyen,.hogy az új generáció épülni tudjon, és megfelelő igazolásokkal 2 éven belül fel lehet építeni a BL győztes galaktikus Realt.
Ez egy ámenet ami akkor a legjobb ha simaliba címekkel párosul.
Jelenleg elégedett vagyok. Az új titánok, mint Curtois, Militao, Vini, Valverde, Cama, Rodrygo szépen épülnek, fejlődnek. Még pár igazolás Mbappé és társai, aztán megyünk is a 14.ért.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. december 5., vasárnap 13:08
Volt egy aranykorszak..most leépülőben a liga és az sem segít, hogy minden drágul de a bevétel nem lett több csak kevesebb. Ebből csak a pl csapatok tudnak jól kijönni.hehetheoriginal írta: A spanyol ligat amugy ez bearazza, egy rakkolos munkascsapat jellegu realnak a legjobb a góldifije, nagyon gyengek, szurkek, sablonok a tobbiek.
Mindegy, menni kell, nyerni a bajnoksagot, nincs megtiltva elpicsazni mindenkit.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. december 5., vasárnap 12:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 5., vasárnap 11:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 10:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 5., vasárnap 10:22
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 5., vasárnap 9:51
Rendesen látszik rajtuk amúgy hogy féltékenyek vagy én nem is tudom hogy mik.Szoktam nézni az összefoglaló műsorukat meg a Viva Laligát elég sokszor.Kerlon írta: A barom Cvitkovicz volt nem a buzi Léderer.![]()
Nem tudom mit néz, vannak gyengébb meccseink, de sokszor elég szórakoztatóak is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 5., vasárnap 9:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 5., vasárnap 9:40
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 5., vasárnap 9:20
Én is csak találtam.Nemtudom,hogy melyik okos mondta.raul 4 ever írta:Ezt jóedbédhezbuziléderer mondta, vagy a szertárossegéd a bazmegye4tartalékból?p.csabi1 írta:
Köszönjük szépen!![]()
![]()
![]()
Komoly szakértés![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Buitre » 2021. december 5., vasárnap 8:19
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 5., vasárnap 8:02
Ezt jóedbédhezbuziléderer mondta, vagy a szertárossegéd a bazmegye4tartalékból?p.csabi1 írta:Köszönjük szépen!(Spíler stúdió:
"Színtelen, szagtalan ez a Real, de nyernek 1-2 góllal.")![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 5., vasárnap 0:49
Köszönjük szépen!(Spíler stúdió:
"Színtelen, szagtalan ez a Real, de nyernek 1-2 góllal.")
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. december 4., szombat 23:42
Ahogy nezem a tabellat, nektek meg azert is izzadni kell majd, hogy bl helyet elerjetek.'shutterisland írta: a kizsigerelt mag ellenere is a mezony elott jartok egy lepessel stabilitasban is, ha csak nem szaladtok bele egy kifejezetten gyenge szeriaba vagy serules hullamba, akkor egyelore nem latom, ki az aki majd tartja a lepest es az utolso korokben elet-halal harcot viv veletek.
atleti nagyon nyogvenyelos, a socinal nem eleg bo a keret, a sevilla is tobbet hibazik bele, mi meg a dobogonak mar orulhetunk.
ugy nez ki, ez a ti evetek lesz, vagyis feltavnal ugy tunik.
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem