Erti írta:Toky írta:Amúgy Lucasért nyugodtan be lehetne próbálkozni egy di Maria + 15-20 milliós ajánlattal. Szerintem több, mint gondolkozóba esnének Párizsban. Továbbá Pérez is letudhatná a galaktikus igazolását. Ancelotti is egy általa egyszer már kért játékost kapna.
Tegyük fel, hogy te felelsz a PSGnél az átigazolásokért. Elfogadnád? Nem hiszem
Lucas mennyiért ment oda? 40-ért? Nem tudom, hogy mennyi a fél éves fizetése. De mondjuk, hogy 45-be fájt cakompakk.
Di María piaci ára, olyan 30 millió körüli.
Ezen kívül a PSG legnagyobb bevétele %-ban (tudtommal) a Sejk kft., ami az UEFA FFP-vel nem jól vegyül. Ha játékosmozgás mellé komolyabb pénzmag is társul, akkor gazdaságilag és sportszakmailag is igen csak megéri nekik. Továbbá ha jól tudom Ancelotti pont azért lépne, mert nem Ő, de még csak nem is Leonardo igazol, hanem a sejk kéréseit teljesítik. Ha sejket meg tudja Pérez győzni (mert Isten tudja, hogy kivel nem ápol baráti viszonyt a mi elnökünk), hogy ez jó biznisz, akkor létrejöhet. Persze ehhez az is kell, hogy Pérez észrevegye, hogy hogyan játszik Lucas, és hogyan Özil/Kaká.
Ha én lennék a PSG sportigazgatója, akkor egy di María + 30-35-ös alkuba (jelen tudásom szerint, lásd RealMadridFanatic írását) már belemennék. De mivel én Real szurkoló vagyok, így nyilván lejjebbről indítok, hogy legyen még hely felfele alkudni.
Meg mert egyes családtagok szerint egy zsidó veszett el bennem.
Los Blancos írta:AMúgy meg a + 15-20 az nagyon sok. 40 vagy 45-ért vették nem emlékszem pontosan. Sztem DM 30ért simán eladható a mai árak mellett, ezért én max 10-15-t adnék mellé.
Di Maria árában egyetértünk. De nincs az a hülye, aki beszerzési áron elad egy játékost (most Lucast), lévén, hogy ennél jóval többe fájt a megszerzése. A 40 millió az, amit a volt klubja kap. Erre jön még egy jó adag "kenőpénz", illetve a fél éves fizetése.
Továbbá csak fél éve van ott, nagy potenciával bír, fiatal, és most is iszonyat jól játszik, nem is szólnak hírek, hogy távozni szeretne, pár év múlva akár Kaká ideigazolási árát is kérhetik érte, vagyis nekik nem létszükséglet eladniuk. Tudtommal nem is akarják. Mi (nem Pérez, hanem a fórum egy része) szeretnénk leigazolni. Persze, ha valóban szeretnék di Maríát, akkor valamivel jobb az alkupozíciónk, de nem lényegesen. Szóval ez a DM+10-15 irreális. Én is azért írtam a 15-öt, mert... nem írom le megint. Fent már írtam.