Pörög az Explorer? Már az előző körbenRealAsensio írta: Dortmund kiesett az EL-be![]()

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 7., kedd 22:57
Pörög az Explorer? Már az előző körbenRealAsensio írta: Dortmund kiesett az EL-be![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 7., kedd 22:55
Annyira szánalmas ez a bohóc, Modricra is kb utazott.dzsi91 írta: Vidalnak ez hanyadik szopója ellenünk?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. december 7., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 7., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 7., kedd 22:33
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 7., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 7., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. december 7., kedd 22:28
Remelem akkora verest kap a Barca, hogy meg az EL-bol is kiesnek egybol'shutterisland írta: szerintem nem lesz nagy zako vagy leiskolazas, de kikapunk.
lehet 2:1 vagy 3:2 is lewa duplaval.
ha EL lesz, jatszassuk a fiatalokat.
oh wait.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 7., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 7., kedd 22:01
Annyira rá van mindenki most pörögve arra, hogy a Bayern hint vagy 4-5 gólt és Lewa rúgja a gólokat, hogy holnap mindent kihagy és kikapnak.'shutterisland írta: csoro haller mar 10-et hintett de meg igy is tuti bedaralja majd lewa (foleg hogy holnap biztos rug vagy kettot) vagy akar salah.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 7., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 7., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. december 7., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 7., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 7., kedd 21:41
Csak nem értem az összefüggést.TheBull6 írta:
Nem hisztizett Remy, szimplán csak szánalmas hogy az ember egy Brugge ellen is duplanulla, hét aranylabdával. De legalább lőtt két gólt és láthatjuk hogy BL-ben a kis csapatok ellen még megy, ha már a bajnokságban azok ellen se![]()
Másik hogy Nektek meg szerintem nem itt kellene Messit védelmezni.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. december 7., kedd 21:27
Nem hisztizett Remy, szimplán csak szánalmas hogy az ember egy Brugge ellen is duplanulla, hét aranylabdával. De legalább lőtt két gólt és láthatjuk hogy BL-ben a kis csapatok ellen még megy, ha már a bajnokságban azok ellen secsababarca írta:Akkor nektek ez jó, mert elüldözik azzal, hogy csak minden második tizit lövi.Remy írta: Gondolom jó pont Bappénál, hogy generációjának egyik legnagyobb tehetsége a norvég mellett, de még a franciák sem bízzák rá a tiziket.
Örülnöd kéne nem hisztizni ezen is.
Pláne hogy nem tök mindegy egy Brugge ellen?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2021. december 7., kedd 21:16
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 7., kedd 21:08
Akkor nektek ez jó, mert elüldözik azzal, hogy csak minden második tizit lövi.Remy írta: Gondolom jó pont Bappénál, hogy generációjának egyik legnagyobb tehetsége a norvég mellett, de még a franciák sem bízzák rá a tiziket.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2021. december 7., kedd 21:06
Legutóbb is kihagyta, EB-n szintén.Remy írta:Gondolom jó pont Bappénál, hogy generációjának egyik legnagyobb tehetsége a norvég mellett, de még a franciák sem bízzák rá a tiziket.MVPP írta:
Nem értem én se, mégha Messi szarul rúgná, de messze jobban végzi Mbappenál.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 7., kedd 21:02
Gondolom jó pont Bappénál, hogy generációjának egyik legnagyobb tehetsége a norvég mellett, de még a franciák sem bízzák rá a tiziket.MVPP írta:Nem értem én se, mégha Messi szarul rúgná, de messze jobban végzi Mbappenál.csababarca írta:
Két-két tizit lőttek eddig a szezonban, meg egyet Neymar.
Mi ezen a nevetséges? Főleg hogy a csillag kihagyta a Lipcse ellen legutóbb.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem