Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Neked mi nem nézeti magát?

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Miről beszélsz? Tökre nézeti magát.hehetheoriginal írta:Ez a bitcher a konyvek meg a jatek soran is ennyire keciunalmas?hehetheoriginal írta: witcher s02 érkezik
igy karacsony elott rengeteg brutalis gyilkossagot es ordenare aberraciot varok az evadtol![]()
Vagy nem volt péz?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez a bitcher a konyvek meg a jatek soran is ennyire keciunalmas?hehetheoriginal írta: witcher s02 érkezik
igy karacsony elott rengeteg brutalis gyilkossagot es ordenare aberraciot varok az evadtol![]()
Vagy nem volt péz?
thereisonly1ronaldo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
köszi, meg is tudom erősíteni, pont most láttam az hbo fb oldalántibi18 írta:Azt hiszem január 5.. mintha azt írta volna a HBO Go ;)El Sie7e írta: vkinek esetleg van infója, hogy az utódlás 3. évada kap-e szinkront?![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt hiszem január 5.. mintha azt írta volna a HBO Go ;)El Sie7e írta: vkinek esetleg van infója, hogy az utódlás 3. évada kap-e szinkront?![]()
- hehetheoriginal
witcher s02 érkezik 
igy karacsony elott rengeteg brutalis gyilkossagot es ordenare aberraciot varok az evadtol

igy karacsony elott rengeteg brutalis gyilkossagot es ordenare aberraciot varok az evadtol

thereisonly1ronaldo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
vkinek esetleg van infója, hogy az utódlás 3. évada kap-e szinkront?

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Dexter
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abban viszont megallapodhatunk, hogy Harrison tette el lab alol Hannaht? Meglepodnek ha tenyleg rakban halt volna meg.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Abban viszont megallapodhatunk, hogy Harrison tette el lab alol Hannaht? Meglepodnek ha tenyleg rakban halt volna meg.
- hehetheoriginal
tekintve, hogy cenzuraztak es fel vannak haborodva a testiseg abrazolasaert, asszem az elso evadot is megnyirbaltak, vajon milyen duplanulla lofasz gyerekmese lesz a 2.P. Krisz írta: Pénteken Witcher season 2
Várja valaki ?
Az első évadot nagyon vártam, de most nem érzem azt hogy azonnal le akarom darálni.
thereisonly1ronaldo
- P. Krisz
Pénteken Witcher season 2
Várja valaki ?
Az első évadot nagyon vártam, de most nem érzem azt hogy azonnal le akarom darálni.
Várja valaki ?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Dexter
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nincs meg egy sorozat amelyikben ennyire jok a cliffhangerek. Most is razott a hideg a resz vegen. Mondjuk a zene is hozzajarul, meg mindig a legjobb theme song szerintem. Kar, hogy mar csak 4 resz van, remelem jol lezarjak. Tippre azt mondanam, hogy Harrison fogja megolni Kurtot es igy eleg nyitott marad a vege, hogy tudjak folytatni, ha akarjak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nincs meg egy sorozat amelyikben ennyire jok a cliffhangerek. Most is razott a hideg a resz vegen. Mondjuk a zene is hozzajarul, meg mindig a legjobb theme song szerintem. Kar, hogy mar csak 4 resz van, remelem jol lezarjak. Tippre azt mondanam, hogy Harrison fogja megolni Kurtot es igy eleg nyitott marad a vege, hogy tudjak folytatni, ha akarjak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jo hat a tini vonal az borzalmas, foleg Harrison utnivalo, de minden mas a reszben top volt. Visszahozta az elso evadok feelingjet. Kurt meg egyik legjobb ellenfel, Trinity nyilvan top1, de mellette szoros kozte meg Ice truck killer kozott.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát azért na...géza írta: Uj Dexter a sorozat egyik legjobb resze volt.
a 2 kölök kurvára idegesít. de amúgy jó rész volt.

Uj Dexter a sorozat egyik legjobb resze volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
The Beauty Of Arcaneferni írta: Arcane
Év sorozata nálam
Fantasztikus, egyedülálló látványvilág és animáció, zene 10/10, kidolgozott jó karakterek, kidolgozott mély sztori, a részek végén lévő cliffhangerek, imádom![]()
Trónok Harca óta nem éreztem ennyire egyben lévő és jó sorozatot (ugye ott még mindig várjuk az utolsó évadot khm, mert az nem történt meg), tényleg érezhető volt a Trónok Harcás szerkezet felépítés és imádtam, ahogy kaptam ugyanazokat az impulzusokat, mint anno a GoTban![]()
Egyszerűen csak nézzétek, 9 rész, 40 perc részenként, vétek kihagyni, én se ismerem a játékot, ez senkit ne tántorítson el.![]()
Elképesztően jó volt.

Kaptunk egy elég szépen kinéző sorozatot.
Jo resz volt, kivancsi vagyok hova vezetnek a szalak, jelenleg sok ajto nyitva van.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Dexter új része elég faszántos volt. Az évad második fele szerintem oda fog pörkölni

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
La casa de papel...senki nem nézte vagy senkit nem érdekel?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ideje, hogy vége, mert a végére kicsit leeresztett. Végig az volt az érzésem az utolsó évad közben, hogy nem halad sehová sem a sorozat. A karakterek meg aztán tényleg nem fejlődtek sehová. A befejezés is mese szerű lett, az elkapott tolvajokat elengedik az ország 4 milliárdot érő aranyával együtt.
A prof az utolsó részben jön rá, hogy Ő nem is egy jó, kormányt buktató a rendszeren javítani akaró ember hanem egy közönséges tolvaj és mindig az is marad. Denver rájön, hogy jó ideje olyan életet él amit nem is élvez, másnak teteti magát, majd visszamegy ugyan abba az életbe inkább mintha mi sem történt volna. Tokio megölése nagyon kellett, mert egy agyatlan sosem nyugvó személység volt. Egyedül talán Helsinki karakterében éreztem azt, hogy valahonnan ment valahová. ELveszíti a barátját, rájön hogy Palermo sem lesz soha az övé. A végén el is mondja, hogy egész életében háborúzott, neki már elég volt ebből és nyugodt életre vágyik. Berlin többet szerepelt és többet megtudtunk róla a halála után, mint az "aktív" szereplőkről. Összességében egy jó sorozat volt, de szerintem az utolsó évadot jobban is megtudták volna oldani.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ideje, hogy vége, mert a végére kicsit leeresztett. Végig az volt az érzésem az utolsó évad közben, hogy nem halad sehová sem a sorozat. A karakterek meg aztán tényleg nem fejlődtek sehová. A befejezés is mese szerű lett, az elkapott tolvajokat elengedik az ország 4 milliárdot érő aranyával együtt.

A prof az utolsó részben jön rá, hogy Ő nem is egy jó, kormányt buktató a rendszeren javítani akaró ember hanem egy közönséges tolvaj és mindig az is marad. Denver rájön, hogy jó ideje olyan életet él amit nem is élvez, másnak teteti magát, majd visszamegy ugyan abba az életbe inkább mintha mi sem történt volna. Tokio megölése nagyon kellett, mert egy agyatlan sosem nyugvó személység volt. Egyedül talán Helsinki karakterében éreztem azt, hogy valahonnan ment valahová. ELveszíti a barátját, rájön hogy Palermo sem lesz soha az övé. A végén el is mondja, hogy egész életében háborúzott, neki már elég volt ebből és nyugodt életre vágyik. Berlin többet szerepelt és többet megtudtunk róla a halála után, mint az "aktív" szereplőkről. Összességében egy jó sorozat volt, de szerintem az utolsó évadot jobban is megtudták volna oldani.
Arcane
Év sorozata nálam
Fantasztikus, egyedülálló látványvilág és animáció, zene 10/10, kidolgozott jó karakterek, kidolgozott mély sztori, a részek végén lévő cliffhangerek, imádom
Trónok Harca óta nem éreztem ennyire egyben lévő és jó sorozatot (ugye ott még mindig várjuk az utolsó évadot khm, mert az nem történt meg), tényleg érezhető volt a Trónok Harcás szerkezet felépítés és imádtam, ahogy kaptam ugyanazokat az impulzusokat, mint anno a GoTban
Egyszerűen csak nézzétek, 9 rész, 40 perc részenként, vétek kihagyni, én se ismerem a játékot, ez senkit ne tántorítson el.
Elképesztően jó volt.
Év sorozata nálam
Fantasztikus, egyedülálló látványvilág és animáció, zene 10/10, kidolgozott jó karakterek, kidolgozott mély sztori, a részek végén lévő cliffhangerek, imádom

Trónok Harca óta nem éreztem ennyire egyben lévő és jó sorozatot (ugye ott még mindig várjuk az utolsó évadot khm, mert az nem történt meg), tényleg érezhető volt a Trónok Harcás szerkezet felépítés és imádtam, ahogy kaptam ugyanazokat az impulzusokat, mint anno a GoTban

Egyszerűen csak nézzétek, 9 rész, 40 perc részenként, vétek kihagyni, én se ismerem a játékot, ez senkit ne tántorítson el.

Elképesztően jó volt.
- P. Krisz
Pam and Tommy.
Lily James, baszki, alig maradt felismerhető része.
Sminkesek/ maszkosok kitettek magukért.
Lily James, baszki, alig maradt felismerhető része.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.