Engem igazából az érdekelne, hogy azzal miért nem lassult, mikor minden mm számít ebben a sportban. Erre egy rongyos szárnnyal semmit nem vesztett a tempóból.Tjacks írta: Javaslom nézd vissza hamilton szárnyát mikor leparkolt. Ikúfájter![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 5., vasárnap 20:59
Engem igazából az érdekelne, hogy azzal miért nem lassult, mikor minden mm számít ebben a sportban. Erre egy rongyos szárnnyal semmit nem vesztett a tempóból.Tjacks írta: Javaslom nézd vissza hamilton szárnyát mikor leparkolt. Ikúfájter![]()
HozzászólásSzerző: maestrito46 » 2021. december 5., vasárnap 20:58
Nem kell, Mexikóban pl Bottas 15.-ik volt és ő kaptaDupla D írta:Tudom teoretikus, de legjobb 10-ben kell lenni a bónuszponthoz.ferni írta: Max és Lewis összeütköznek, de Lewisnak még pont meg tudják menteni a kocsiját, kijön az utolsó körben és a leggyorsabb körrel 1 ponttal megnyeri majd a VBt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. december 5., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 5., vasárnap 20:57
Kéne még egy ötödik smile, nekem ez így kevés.hehetheoriginal írta:hat sztem ahhoz túl keso, ha nem szerepeltel fizikaorakon, es leegyszerusited meg kisarkitod a serulesre meg a gumikopasra, biztos a tobbi valtozo nem jatszik szerepet.Taníts
De az is lehet elcsaltak vagy a stopper romlott el, ugye?![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 5., vasárnap 20:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 20:53
hat sztem ahhoz túl keso, ha nem szerepeltel fizikaorakon, es leegyszerusited meg kisarkitod a serulesre meg a gumikopasra, biztos a tobbi valtozo nem jatszik szerepet.Taníts
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. december 5., vasárnap 20:52
Tudom teoretikus, de legjobb 10-ben kell lenni a bónuszponthoz.ferni írta: Max és Lewis összeütköznek, de Lewisnak még pont meg tudják menteni a kocsiját, kijön az utolsó körben és a leggyorsabb körrel 1 ponttal megnyeri majd a VBt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. december 5., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 5., vasárnap 20:49
Bárhogy is ütköznének, ha Hamilton full egyértelműen nekimenne, vagy kiszórna elé szögeket is Lewist hoznák ki ártatlannak.ferni írta: Max és Lewis összeütköznek, de Lewisnak még pont meg tudják menteni a kocsiját, kijön az utolsó körben és a leggyorsabb körrel 1 ponttal megnyeri majd a VBt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 5., vasárnap 20:48
Szerintem tegyél még pár smile-t, attól hehésebb vagy. Az egész pálya egyenesekből áll. Igaz akkor nem tudom hogy érnek körbe, de kíváncsian várom válaszod. Taníts.hehetheoriginal írta:fullgazon meg egyenesben szamit is a gumi allapotaleszoritoero
Akkor ehhez a leereszkedő szarfos stílusodhoz csak annyit hogy a gumik gondolom nem koptak egyáltalán. Logika meg fizika![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 5., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 5., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 5., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 5., vasárnap 20:46
Hozzá szótlam érdembe, te sírod a szarságoddal tele a topikot, nem tűnt még fel?Remy írta: Hamilton egész hétvégén, kezdve a szabadedzésektől ostoba manővereket csinált, nem kapott semmi büntetést.
És nyeri a futamot.![]()
Maxot megbüntetik.
A böfögésen kívül tudsz érdemben is hozzászólni a topichoz? Ilyenkor mindig megjelensz, idetolsz pár röhögő fejet és lelépsz.Kerlon írta:
![]()
![]()
![]()
Szerintem te nem tudod a különbséget a gyenge sofőr és a világbajnok között. A világbajnok kétszer inkább elengedte az autót és nem esett ki, míg a holland inkább belemegy aztán kiesik. Ugye az egyiknél a faszért büntetik a hollandot, a másiknál meg miért nem büntették a brittet. Na itt a különbség, a holland belemegy, a britt meg elrántja a kormányt.alexoxladjackoxi írta:El is engedhetné, az mennyivel jobb lenne. Mondjuk akkor Bottasnak hívnák, nem Verstappennek. Közben vicc, hogy a Merci megint mennyivel gyorsabb volt, mint a Red Bull. Sérült autóval 7 másodpercet adott Maxnak, és a holland a fasz, hogy védekezik, nem?Kerlon írta: Én csak annyit szólok hozzá, hogy Verstappen ugyanaz a hülye gyerek, amiért sokan megutálták a kezdetekkor. Egy barom.![]()
HozzászólásSzerző: BH710 » 2021. december 5., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 20:42
fullgazon meg egyenesben szamit is a gumi allapotaleszoritoero
Akkor ehhez a leereszkedő szarfos stílusodhoz csak annyit hogy a gumik gondolom nem koptak egyáltalán. Logika meg fizika
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 5., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. december 5., vasárnap 20:40
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 5., vasárnap 20:40
Akkor ehhez a leereszkedő szarfos stílusodhoz csak annyit hogy a gumik gondolom nem koptak egyáltalán. Logika meg fizikahehetheoriginal írta:Nem nehez dolog a logika meg a fizika, ha fogy a benzin egy gyors palyan, ahol csak az elso harmadban kell a leszoritoeroTjacks írta:
+ amit többször írtál, a csávónak hogy van szárny a kocsiján? És csapatja a leggyorsabb köröket....![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 5., vasárnap 20:40
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem