Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 8., szerda 7:41

halamadrid írta:
p.csabi1 írta: Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
Lehet, hogy unalmas de jogos.
Majd szezon végén kiderül, mennyire volt jogos.
Szerintem Pintus még mindig jobban ért hozzá, mint mi.
És nyilván becsúszik egy-egy sérülés...de az ott is megvan, ahol két kezdőre való játékos van, és megy a csapat folyamatos forgatása.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 8., szerda 7:37

krisz24 írta:
flori írta: Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."

Ezt nekünk károgóknak. :lol:
Ez szép és jó december elején... Aztán ha január vagy februárban kiesik a fél kp... Majd nem így nyilatkozik az öreg.. Egyszer már belebukott igy a bajnokságba.. Nem hiszem el, hogy ismét elköveti ugyanazt, csak idősebb játékosokkal. Kroos, modric, casemiro hármasból egynek már minden meccsen pihennie kéne, mert valverde/camavinga is érdemelne sokkal több jatekidőt.
Van benne igazsag de az edzoi stabunk sem hulyekbol all. Latjak ki hogy van, es ha igy adodik es kell majd pihenni fognak a jatekosok. Szerintem nincs meg gond

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 8., szerda 6:40

De unalmas lehet. Én is a károgók között vagyok.

Mondjuk a tegnapi meccsnél direkt nem írtam semmit, ha kikapunk akkor bukjuk az első helyet, szóval jogos volt a lehető legjobb 11et felküldeni.

Grat a csapatnak :agree:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 8., szerda 0:05

Valószínűleg ha vernénk az Atletit is és vezetjük a tabellát és csoportelsők vagyunk a BL-ben, mindezt egy ilyen kerettel..

Akkor csak nem zavarná el egyből senki a fogalmatlan nem cserélő Carlot? :hmmm:

Akkor az a lemez fog előkerülni, hogy tavasszal mindent bukunk. Akkor előkerülnek az én megmondtam emberek. :kalapos:

Az nem baj, hogy a BL-ben később olyan csapatok jönnek szembe, ahol a takarítónő többe kerül, mint a mi keretünk és hogy nálunk kb csak a nyugdíjasok akik majd kifáradnak képviselnek igazi minőséget..

Szerintem a helyén kell kezelni a dolgokat. Kiélvezni ami most van. Legalább egy fél szezon eddig jól sikerült. Volt ez rosszabb is, sokkkal jobb kerettel. Én rosszabbra számítottam. Foci is volt sok meccsen.

Hogy mi lesz tavasszal, meglátjuk. Nem egyszerű tartani a lépést a pénzben úszó angol csapatokkal és az olajosokkal. Akiknek olyan bő keretük van, hogy a Bernabeut meg lehetne tölteni egy-két csapat szűkebb keretével. :lol:

Attól semmi nem lett volna jobb, ha focizni nem tudó/nem akaró emberekkel rotál ész nélkül és már ősz végére bukunk mindent. Most legalább remény van egy tisztességesebb BL szereplésre és egy esetleges bajnoki címre.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 8., szerda 0:03

Lehet, hogy unalmas de jogos.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 7., kedd 23:47

Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2021. december 7., kedd 23:35

flori írta: Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."

Ez szép és jó december elején... Aztán ha január vagy februárban kiesik a fél kp... Majd nem így nyilatkozik az öreg.. Egyszer már belebukott igy a bajnokságba.. Nem hiszem el, hogy ismét elköveti ugyanazt, csak idősebb játékosokkal. Kroos, modric, casemiro hármasból egynek már minden meccsen pihennie kéne, mert valverde/camavinga is érdemelne sokkal több jatekidőt.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 7., kedd 23:31

Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. december 5., vasárnap 13:07

kiserik írta: Jajj, van baj :lol:

Fede kb annyit játszott, mint Kroos eddig. Kb 1000 perc. Persze hülye Carlo, hogy sérülten nem küldte be.

Camavinga szépen kapja a perceket. 19 éves. Nagyon szétszórt még. Volt kezdő is és 45 perc után le kellett kapni. Nagyon jól kezeli az öreg.

LV-t és Asensiot is jól használja Carlo, ahogyan Nacho is kap perceket és néha Marcelot is bedobja. Más használható játékos nincs a padon. Ez nem a Don hibája.

Karim: Carlo is elmondta, hogy pihentetni kellene, de egy csatárt, aki minden meccsen gólt lő nem vágsz le a padra ilyen fontos meccseken. 2 meccs volt, ahol lehetett volna pihentetni, a válogatott szünet utáni kettő. Gondolom a stáb felmérte az állapotát és semmi nem indokolta a pihentetést akkor. Egyébként nekem fura volt most ez a sérülés, bár telefonon néztem, de nem láttam olyan nagy igénybevételt tőle előtte (hosszú sprint, stb), és nagyon a meccs elején történt. Mielőbbi gyógyulást Karim!
Egyetertek, annyi megjegyzessel hogy szerintem Casemiro tul sok percet kap, es vannak/lesznek olyan meccsek ahol Camavinga vagy Valverde helyettesithetne. Havonta/kethavonta legalabb van egy olyan meccs ahol casemiro nelkul is behuznank megis vegigjatsza. Tobb pihenot a brazilnak - ebben meg javulhatna Ancelotti. Benzemat megertem hogy kb semelyik meccsen nem lehet kivenni annyira meghatarozo, de azert Casemiro nem ez a kategoria es nincs is nagy formaban.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. december 5., vasárnap 12:08

kiserik írta: Jajj, van baj :lol:

Fede kb annyit játszott, mint Kroos eddig. Kb 1000 perc. Persze hülye Carlo, hogy sérülten nem küldte be.

Camavinga szépen kapja a perceket. 19 éves. Nagyon szétszórt még. Volt kezdő is és 45 perc után le kellett kapni. Nagyon jól kezeli az öreg.

LV-t és Asensiot is jól használja Carlo, ahogyan Nacho is kap perceket és néha Marcelot is bedobja. Más használható játékos nincs a padon. Ez nem a Don hibája.

Karim: Carlo is elmondta, hogy pihentetni kellene, de egy csatárt, aki minden meccsen gólt lő nem vágsz le a padra ilyen fontos meccseken. 2 meccs volt, ahol lehetett volna pihentetni, a válogatott szünet utáni kettő. Gondolom a stáb felmérte az állapotát és semmi nem indokolta a pihentetést akkor. Egyébként nekem fura volt most ez a sérülés, bár telefonon néztem, de nem láttam olyan nagy igénybevételt tőle előtte (hosszú sprint, stb), és nagyon a meccs elején történt. Mielőbbi gyógyulást Karim!
+1.

Ebben a keretben ennyi van. Benzema sérüléséről jó lenne tudni valami infót, de jól fog szerintem a pihenés is jönni neki. Jovicot és Marianot most kellene jól használni. Talán egymás váltogatásával, valami használhatót is ki tud hozni belőlük Carlo, amíg nincs Benzema. Igazolni szerintem felesleges emiatt télen. Mbappénak kell jönnie majd nyáron.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 5., vasárnap 10:53

Jajj, van baj :lol:

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 10:41

Ha kutyafasz csatarok vannak a piacon, akkor nincs ertelme hozni vkit csak ezert. Aztan alairja a sokeves szerzodest es viszi a penzt, cserebe nem ad semmit, megszabadulni meg nem lehet tole.
Bappet akartuk, ha o jon es bela meg hazard a ket brazillal normalis lenne, akkor nem beszelnenk itt az egy szal faradt benzemarol, hogy mikor esik ki par honapra.
Mindegy, benzema nelkul is be kell huzni a bajnoksagot, aztan a beellben lehet menni 1-2 kört tavasszal.
thereisonly1ronaldo

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 5., vasárnap 10:36

hehetheoriginal írta: Valverde serulekeny, es nem eleg stabil a jateka, szep lassan kell osszeraknia a jatekperceket, amig a masik harom jobb nala, es nincs serules vagy eltiltas, addig nem fog tobbet jatszani.

Camavinga meg tinedzser, rendszeresen jol all be, fejlodik, tanul, szokja, meg van ideje boven, a husz perc fel orakkal boven rendben van a jatekideje ennyi idosen.

Szoval mi a geci baj van akkor :lol:

Egyértelmű, hogy az jatszik, aki ugy teljesit, es ez jo. Latja ezt jol hazard isco es a tobbi lehuto is a padrol.
Sajnos jobb oldalra a szarbol kell osszelapatolnia edzobanak valamit mindig, de asensio lott ket golt, aztan megint vissza a szutyok semmi alibi szarba - bar nala ez nem alibi, mert az azt jelentene, hogy tobbet tud, kozben mezőnyben tenyleg ez a max -, ki is került egybol a padra nagyon helyesen.
Én is így látom.

Rohadtyl nincs könnyű dolga amúgy az öregnek amúgy, ebbe szerintem sokan belebuknának.

Itt van egy rakat ember, aki a neve miatt van itt, pl. Édenmester..Na azokat kitette a p.csába. Megnézte, látta hogy nem futnak kitette őket.

Aztán vannak azok akik fociták CKM,KAK,Körte és még páran..rájuk épít.

Vannak a fiatal ügyes arcok, azokat bobálgatja be a végén és nem pl a nagy zseni Édent.

Ha Blancora vagy Camavingára építene az eléggé oroszrulett lenne.Vagy bejön és akkor a fiatalítás+eredményesség is jön, vagy totál bukás és mindkettőt elszarta.

Szerintem ez így okos ahogy menedzselik.

Az egyetlen ténylegesen nagyon-nagy probléma az Benzema posztja..amit felfogni nem tudok, mert ZZ is elmondta, hogy nem jó ez így, Ancelotti is elmondta hogy kell egy csatár.

Csak nem jött senki.Lassan KAK szakálla megőszül, a meglévő cserecsatárokat úgy tűnik senki nem akarja használni(meg lehet az oka ennek??). De akkor miért nem hoztak egy B-opciót akiben bíznak?
Vagy valami fiatal csatárt?

Most a kényszer eldönti, hogy mi lesz azon a poszton.Máshol amúgy jól variálnak szerintem.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 10:26

Valverde serulekeny, es nem eleg stabil a jateka, szep lassan kell osszeraknia a jatekperceket, amig a masik harom jobb nala, es nincs serules vagy eltiltas, addig nem fog tobbet jatszani.

Camavinga meg tinedzser, rendszeresen jol all be, fejlodik, tanul, szokja, meg van ideje boven, a husz perc fel orakkal boven rendben van a jatekideje ennyi idosen.

Szoval mi a geci baj van akkor :lol:

Egyértelmű, hogy az jatszik, aki ugy teljesit, es ez jo. Latja ezt jol hazard isco es a tobbi lehuto is a padrol.
Sajnos jobb oldalra a szarbol kell osszelapatolnia edzobanak valamit mindig, de asensio lott ket golt, aztan megint vissza a szutyok semmi alibi szarba - bar nala ez nem alibi, mert az azt jelentene, hogy tobbet tud, kozben mezőnyben tenyleg ez a max -, ki is került egybol a padra nagyon helyesen.
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 5., vasárnap 9:43

Sorrentino írta:
Professore írta: Érti az öreg a szakmát na. Meglátjuk tavasszal ez mire lesz elég.
Azért kíváncsi lennék, ha lenne igazán minőségi padunk, akkor mennyire használná...
Semennyire. Fedet es Camat se dobja be a 10-20perceknel tobbre, pedig ok komoly alternativak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 5., vasárnap 9:39

Sorrentino írta:
Professore írta: Érti az öreg a szakmát na. Meglátjuk tavasszal ez mire lesz elég.
Azért kíváncsi lennék, ha lenne igazán minőségi padunk, akkor mennyire használná...
Jobb padunk van mint a csapatok 90% anak... Ha ironiabol irtad akkor oke.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. december 5., vasárnap 9:37

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2021. december 5., vasárnap 8:27

Nézőpont kérdése nyilván a dolog de a magam részéről megvagyok elégedve eddig azzal ahogy alakultak a dolgok. Biztos lesz még hullámvölgy de egyelőre sirankozni nem nagyon van okunk. Persze madridom fórum így adja magát. Nekem se tetszik hogy a mester kevesebbet rotálja az embereket de másfelől valahol meg is értem. Nyáron lépett a két középső védő így érthető hogy egy stabil kp-t akar, legalább addig míg az Alaba-Militao páros össze csiszolódik. Másrészt masszív rotálás nem is tudom mikor volt utoljára, akkor viszont sokkal bővebb és minőségibb is volt a keret. Most mégis kit tegyen be? Van egy Fede aki viszont sérült is volt és van egy prodigy és azzal kifújt. Ahol lehet értetlenkedni az Benz túlterhelése ott tény hogy lehetett volna pihentetni.

Másfelől évek óta nem élveztem ennyire a csapat játékát. Vannak necces meccsek de az összkép az nálam abszolút pozitív. Érti az öreg a szakmát na. Meglátjuk tavasszal ez mire lesz elég.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 5., vasárnap 8:25

2 oldalas posztot is tudnék írni, nekem annyira tetszett egy csomó minden tegnap:
Eder, Alaba --> 2 beast :sziv:
Cama mint vkp: kejfeljancsi, odaér mindenhova, melózik :agree:
Kroos,Modric: 2 zseni, akiket élmény nézni, amíg lehet
Modric nálam amugy mom: végigdolgozta a 90 percet.. A 2. gól után felszedte valaki ütőjét a 16os bal oldalán, aztán 3 mp-cel később már a másik oldalon kevert.. :salute:
Rodry: nekem elég ez a "tisztességes iparosmunka" stílus. Nem is ügyetlen, de melózik.. (baletakarodj!)
Jovic: ahogy kapta a pofonokat a többiektől.. Látszik, hogy van összetartás.. Bl-ben még verekszik egy kicsit, aztán az atma ellen is, a többiek meg fociznak (bar a gólpassza se volt semmi, de a gólja előtt se féltette magát)

Hét közbe gondolom Carva, Modric, a faradtabb kh pihennek, s kb ugyanez a kezdő megy a matrac ellen. Hét közbe jó lesz az X, atmát kapjuk el, akkor a bilbaoban se kell minden áron nyerni :lol:

Ui.: Vinyó: továbbra se értem mi ez a hype. A gól előtti szituból egy jó játékos 2-t lő, ő csak egyet..

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ez egy őrült... Zseniálisan szerethető lett
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. december 5., vasárnap 8:22

Amúgy Jovic meglepő jó teljesítménye ellenére, én szerintem buzis 4kps felállást raknék ki. Így, hogy az X is elég az Inter és az Atleti ellen is. Kontrabol meg mehetnek a brazil kolykeink.

Vissza: