Van benne igazsag de az edzoi stabunk sem hulyekbol all. Latjak ki hogy van, es ha igy adodik es kell majd pihenni fognak a jatekosok. Szerintem nincs meg gondkrisz24 írta:Ez szép és jó december elején... Aztán ha január vagy februárban kiesik a fél kp... Majd nem így nyilatkozik az öreg.. Egyszer már belebukott igy a bajnokságba.. Nem hiszem el, hogy ismét elköveti ugyanazt, csak idősebb játékosokkal. Kroos, modric, casemiro hármasból egynek már minden meccsen pihennie kéne, mert valverde/camavinga is érdemelne sokkal több jatekidőt.flori írta: Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."
Ezt nekünk károgóknak.![]()

Értékeld a legutóbbi meccset
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De unalmas lehet. Én is a károgók között vagyok.p.csabi1 írta: Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
Mondjuk a tegnapi meccsnél direkt nem írtam semmit, ha kikapunk akkor bukjuk az első helyet, szóval jogos volt a lehető legjobb 11et felküldeni.
Grat a csapatnak

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Valószínűleg ha vernénk az Atletit is és vezetjük a tabellát és csoportelsők vagyunk a BL-ben, mindezt egy ilyen kerettel..p.csabi1 írta: Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
Akkor csak nem zavarná el egyből senki a fogalmatlan nem cserélő Carlot?

Akkor az a lemez fog előkerülni, hogy tavasszal mindent bukunk. Akkor előkerülnek az én megmondtam emberek.

Az nem baj, hogy a BL-ben később olyan csapatok jönnek szembe, ahol a takarítónő többe kerül, mint a mi keretünk és hogy nálunk kb csak a nyugdíjasok akik majd kifáradnak képviselnek igazi minőséget..
Szerintem a helyén kell kezelni a dolgokat. Kiélvezni ami most van. Legalább egy fél szezon eddig jól sikerült. Volt ez rosszabb is, sokkkal jobb kerettel. Én rosszabbra számítottam. Foci is volt sok meccsen.
Hogy mi lesz tavasszal, meglátjuk. Nem egyszerű tartani a lépést a pénzben úszó angol csapatokkal és az olajosokkal. Akiknek olyan bő keretük van, hogy a Bernabeut meg lehetne tölteni egy-két csapat szűkebb keretével.

Attól semmi nem lett volna jobb, ha focizni nem tudó/nem akaró emberekkel rotál ész nélkül és már ősz végére bukunk mindent. Most legalább remény van egy tisztességesebb BL szereplésre és egy esetleges bajnoki címre.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Lehet, hogy unalmas de jogos.p.csabi1 írta: Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Amúgy nem unalmas ez a pihenés szöveg?Ez megy hetek óta.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Ez szép és jó december elején... Aztán ha január vagy februárban kiesik a fél kp... Majd nem így nyilatkozik az öreg.. Egyszer már belebukott igy a bajnokságba.. Nem hiszem el, hogy ismét elköveti ugyanazt, csak idősebb játékosokkal. Kroos, modric, casemiro hármasból egynek már minden meccsen pihennie kéne, mert valverde/camavinga is érdemelne sokkal több jatekidőt.flori írta: Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."
Ezt nekünk károgóknak.![]()
- flori
Ancelotti: "No rest for Modrić? He rested after Real Sociedad, he rested for 3 days. It's obvious Modrić has to rest. Now he has 5 days to rest before the Derby. He's special."
Ezt nekünk károgóknak.
Ezt nekünk károgóknak.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egyetertek, annyi megjegyzessel hogy szerintem Casemiro tul sok percet kap, es vannak/lesznek olyan meccsek ahol Camavinga vagy Valverde helyettesithetne. Havonta/kethavonta legalabb van egy olyan meccs ahol casemiro nelkul is behuznank megis vegigjatsza. Tobb pihenot a brazilnak - ebben meg javulhatna Ancelotti. Benzemat megertem hogy kb semelyik meccsen nem lehet kivenni annyira meghatarozo, de azert Casemiro nem ez a kategoria es nincs is nagy formaban.kiserik írta: Jajj, van baj![]()
Fede kb annyit játszott, mint Kroos eddig. Kb 1000 perc. Persze hülye Carlo, hogy sérülten nem küldte be.
Camavinga szépen kapja a perceket. 19 éves. Nagyon szétszórt még. Volt kezdő is és 45 perc után le kellett kapni. Nagyon jól kezeli az öreg.
LV-t és Asensiot is jól használja Carlo, ahogyan Nacho is kap perceket és néha Marcelot is bedobja. Más használható játékos nincs a padon. Ez nem a Don hibája.
Karim: Carlo is elmondta, hogy pihentetni kellene, de egy csatárt, aki minden meccsen gólt lő nem vágsz le a padra ilyen fontos meccseken. 2 meccs volt, ahol lehetett volna pihentetni, a válogatott szünet utáni kettő. Gondolom a stáb felmérte az állapotát és semmi nem indokolta a pihentetést akkor. Egyébként nekem fura volt most ez a sérülés, bár telefonon néztem, de nem láttam olyan nagy igénybevételt tőle előtte (hosszú sprint, stb), és nagyon a meccs elején történt. Mielőbbi gyógyulást Karim!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
+1.kiserik írta: Jajj, van baj![]()
Fede kb annyit játszott, mint Kroos eddig. Kb 1000 perc. Persze hülye Carlo, hogy sérülten nem küldte be.
Camavinga szépen kapja a perceket. 19 éves. Nagyon szétszórt még. Volt kezdő is és 45 perc után le kellett kapni. Nagyon jól kezeli az öreg.
LV-t és Asensiot is jól használja Carlo, ahogyan Nacho is kap perceket és néha Marcelot is bedobja. Más használható játékos nincs a padon. Ez nem a Don hibája.
Karim: Carlo is elmondta, hogy pihentetni kellene, de egy csatárt, aki minden meccsen gólt lő nem vágsz le a padra ilyen fontos meccseken. 2 meccs volt, ahol lehetett volna pihentetni, a válogatott szünet utáni kettő. Gondolom a stáb felmérte az állapotát és semmi nem indokolta a pihentetést akkor. Egyébként nekem fura volt most ez a sérülés, bár telefonon néztem, de nem láttam olyan nagy igénybevételt tőle előtte (hosszú sprint, stb), és nagyon a meccs elején történt. Mielőbbi gyógyulást Karim!
Ebben a keretben ennyi van. Benzema sérüléséről jó lenne tudni valami infót, de jól fog szerintem a pihenés is jönni neki. Jovicot és Marianot most kellene jól használni. Talán egymás váltogatásával, valami használhatót is ki tud hozni belőlük Carlo, amíg nincs Benzema. Igazolni szerintem felesleges emiatt télen. Mbappénak kell jönnie majd nyáron.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Jajj, van baj

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha kutyafasz csatarok vannak a piacon, akkor nincs ertelme hozni vkit csak ezert. Aztan alairja a sokeves szerzodest es viszi a penzt, cserebe nem ad semmit, megszabadulni meg nem lehet tole.
Bappet akartuk, ha o jon es bela meg hazard a ket brazillal normalis lenne, akkor nem beszelnenk itt az egy szal faradt benzemarol, hogy mikor esik ki par honapra.
Mindegy, benzema nelkul is be kell huzni a bajnoksagot, aztan a beellben lehet menni 1-2 kört tavasszal.
Bappet akartuk, ha o jon es bela meg hazard a ket brazillal normalis lenne, akkor nem beszelnenk itt az egy szal faradt benzemarol, hogy mikor esik ki par honapra.
Mindegy, benzema nelkul is be kell huzni a bajnoksagot, aztan a beellben lehet menni 1-2 kört tavasszal.
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én is így látom.hehetheoriginal írta: Valverde serulekeny, es nem eleg stabil a jateka, szep lassan kell osszeraknia a jatekperceket, amig a masik harom jobb nala, es nincs serules vagy eltiltas, addig nem fog tobbet jatszani.
Camavinga meg tinedzser, rendszeresen jol all be, fejlodik, tanul, szokja, meg van ideje boven, a husz perc fel orakkal boven rendben van a jatekideje ennyi idosen.
Szoval mi a geci baj van akkor![]()
Egyértelmű, hogy az jatszik, aki ugy teljesit, es ez jo. Latja ezt jol hazard isco es a tobbi lehuto is a padrol.
Sajnos jobb oldalra a szarbol kell osszelapatolnia edzobanak valamit mindig, de asensio lott ket golt, aztan megint vissza a szutyok semmi alibi szarba - bar nala ez nem alibi, mert az azt jelentene, hogy tobbet tud, kozben mezőnyben tenyleg ez a max -, ki is került egybol a padra nagyon helyesen.
Rohadtyl nincs könnyű dolga amúgy az öregnek amúgy, ebbe szerintem sokan belebuknának.
Itt van egy rakat ember, aki a neve miatt van itt, pl. Édenmester..Na azokat kitette a p.csába. Megnézte, látta hogy nem futnak kitette őket.
Aztán vannak azok akik fociták CKM,KAK,Körte és még páran..rájuk épít.
Vannak a fiatal ügyes arcok, azokat bobálgatja be a végén és nem pl a nagy zseni Édent.
Ha Blancora vagy Camavingára építene az eléggé oroszrulett lenne.Vagy bejön és akkor a fiatalítás+eredményesség is jön, vagy totál bukás és mindkettőt elszarta.
Szerintem ez így okos ahogy menedzselik.
Az egyetlen ténylegesen nagyon-nagy probléma az Benzema posztja..amit felfogni nem tudok, mert ZZ is elmondta, hogy nem jó ez így, Ancelotti is elmondta hogy kell egy csatár.
Csak nem jött senki.Lassan KAK szakálla megőszül, a meglévő cserecsatárokat úgy tűnik senki nem akarja használni(meg lehet az oka ennek??). De akkor miért nem hoztak egy B-opciót akiben bíznak?
Vagy valami fiatal csatárt?
Most a kényszer eldönti, hogy mi lesz azon a poszton.Máshol amúgy jól variálnak szerintem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Valverde serulekeny, es nem eleg stabil a jateka, szep lassan kell osszeraknia a jatekperceket, amig a masik harom jobb nala, es nincs serules vagy eltiltas, addig nem fog tobbet jatszani.
Camavinga meg tinedzser, rendszeresen jol all be, fejlodik, tanul, szokja, meg van ideje boven, a husz perc fel orakkal boven rendben van a jatekideje ennyi idosen.
Szoval mi a geci baj van akkor
Egyértelmű, hogy az jatszik, aki ugy teljesit, es ez jo. Latja ezt jol hazard isco es a tobbi lehuto is a padrol.
Sajnos jobb oldalra a szarbol kell osszelapatolnia edzobanak valamit mindig, de asensio lott ket golt, aztan megint vissza a szutyok semmi alibi szarba - bar nala ez nem alibi, mert az azt jelentene, hogy tobbet tud, kozben mezőnyben tenyleg ez a max -, ki is került egybol a padra nagyon helyesen.
Szoval mi a geci baj van akkor

thereisonly1ronaldo
Semennyire. Fedet es Camat se dobja be a 10-20perceknel tobbre, pedig ok komoly alternativak.Sorrentino írta:Azért kíváncsi lennék, ha lenne igazán minőségi padunk, akkor mennyire használná...Professore írta: Érti az öreg a szakmát na. Meglátjuk tavasszal ez mire lesz elég.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jobb padunk van mint a csapatok 90% anak... Ha ironiabol irtad akkor oke.Sorrentino írta:Azért kíváncsi lennék, ha lenne igazán minőségi padunk, akkor mennyire használná...Professore írta: Érti az öreg a szakmát na. Meglátjuk tavasszal ez mire lesz elég.
- Sorrentino
Azért kíváncsi lennék, ha lenne igazán minőségi padunk, akkor mennyire használná...Professore írta: Érti az öreg a szakmát na. Meglátjuk tavasszal ez mire lesz elég.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nézőpont kérdése nyilván a dolog de a magam részéről megvagyok elégedve eddig azzal ahogy alakultak a dolgok. Biztos lesz még hullámvölgy de egyelőre sirankozni nem nagyon van okunk. Persze madridom fórum így adja magát. Nekem se tetszik hogy a mester kevesebbet rotálja az embereket de másfelől valahol meg is értem. Nyáron lépett a két középső védő így érthető hogy egy stabil kp-t akar, legalább addig míg az Alaba-Militao páros össze csiszolódik. Másrészt masszív rotálás nem is tudom mikor volt utoljára, akkor viszont sokkal bővebb és minőségibb is volt a keret. Most mégis kit tegyen be? Van egy Fede aki viszont sérült is volt és van egy prodigy és azzal kifújt. Ahol lehet értetlenkedni az Benz túlterhelése ott tény hogy lehetett volna pihentetni.
Másfelől évek óta nem élveztem ennyire a csapat játékát. Vannak necces meccsek de az összkép az nálam abszolút pozitív. Érti az öreg a szakmát na. Meglátjuk tavasszal ez mire lesz elég.
Másfelől évek óta nem élveztem ennyire a csapat játékát. Vannak necces meccsek de az összkép az nálam abszolút pozitív. Érti az öreg a szakmát na. Meglátjuk tavasszal ez mire lesz elég.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
2 oldalas posztot is tudnék írni, nekem annyira tetszett egy csomó minden tegnap:
Eder, Alaba --> 2 beast
Cama mint vkp: kejfeljancsi, odaér mindenhova, melózik
Kroos,Modric: 2 zseni, akiket élmény nézni, amíg lehet
Modric nálam amugy mom: végigdolgozta a 90 percet.. A 2. gól után felszedte valaki ütőjét a 16os bal oldalán, aztán 3 mp-cel később már a másik oldalon kevert..
Rodry: nekem elég ez a "tisztességes iparosmunka" stílus. Nem is ügyetlen, de melózik.. (baletakarodj!)
Jovic: ahogy kapta a pofonokat a többiektől.. Látszik, hogy van összetartás.. Bl-ben még verekszik egy kicsit, aztán az atma ellen is, a többiek meg fociznak (bar a gólpassza se volt semmi, de a gólja előtt se féltette magát)
Hét közbe gondolom Carva, Modric, a faradtabb kh pihennek, s kb ugyanez a kezdő megy a matrac ellen. Hét közbe jó lesz az X, atmát kapjuk el, akkor a bilbaoban se kell minden áron nyerni
Ui.: Vinyó: továbbra se értem mi ez a hype. A gól előtti szituból egy jó játékos 2-t lő, ő csak egyet..
Ez egy őrült... Zseniálisan szerethető lett
Eder, Alaba --> 2 beast

Cama mint vkp: kejfeljancsi, odaér mindenhova, melózik

Kroos,Modric: 2 zseni, akiket élmény nézni, amíg lehet
Modric nálam amugy mom: végigdolgozta a 90 percet.. A 2. gól után felszedte valaki ütőjét a 16os bal oldalán, aztán 3 mp-cel később már a másik oldalon kevert..

Rodry: nekem elég ez a "tisztességes iparosmunka" stílus. Nem is ügyetlen, de melózik.. (baletakarodj!)
Jovic: ahogy kapta a pofonokat a többiektől.. Látszik, hogy van összetartás.. Bl-ben még verekszik egy kicsit, aztán az atma ellen is, a többiek meg fociznak (bar a gólpassza se volt semmi, de a gólja előtt se féltette magát)
Hét közbe gondolom Carva, Modric, a faradtabb kh pihennek, s kb ugyanez a kezdő megy a matrac ellen. Hét közbe jó lesz az X, atmát kapjuk el, akkor a bilbaoban se kell minden áron nyerni

Ui.: Vinyó: továbbra se értem mi ez a hype. A gól előtti szituból egy jó játékos 2-t lő, ő csak egyet..

Ez egy őrült... Zseniálisan szerethető lett
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ateeemadrid
Amúgy Jovic meglepő jó teljesítménye ellenére, én szerintem buzis 4kps felállást raknék ki. Így, hogy az X is elég az Inter és az Atleti ellen is. Kontrabol meg mehetnek a brazil kolykeink.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most, hogy 10(+) az előnyünk a két elvileg legnagyobb riválissal szemben, Látom a sok fikahuszár szépen lapít
Gondolom ilyenkor azért jó, hogy fostalicska, semmitérő, mákos, kiszenvedett győzelmeink is vannak.
Jovic is beállt, egyből ment a fuera, meg a röhögés.
Sosem tanuljátok meg, hogy legalább a meccs végét várjátok meg
Az Inter elleni meccs is fontos lesz, lévén jó lenne csopportelsőként továbbmenni a könnyebb ellenfelek reményében, de az Atma, Cadiz, Bilbao hármas 10 nap alatt keményebb és fontosabb lesz.
Bár tudom, világvége hangulat lesz urrá a madridomon, de a Bilbao idegenben durvább lesz, mint otthon volt...ott érzem a pontvesztést. Döntetlent már elfogadnék náluk, de akkor sem lesz világvége, ha az Atma ellen is csak döntetlent érünk el. Lényeg, hogy ne csökkenjen a difi velük szemben.
Kíváncsi vagyok, hogyan oldja meg a Míster.

Gondolom ilyenkor azért jó, hogy fostalicska, semmitérő, mákos, kiszenvedett győzelmeink is vannak.
Jovic is beállt, egyből ment a fuera, meg a röhögés.
Sosem tanuljátok meg, hogy legalább a meccs végét várjátok meg

Az Inter elleni meccs is fontos lesz, lévén jó lenne csopportelsőként továbbmenni a könnyebb ellenfelek reményében, de az Atma, Cadiz, Bilbao hármas 10 nap alatt keményebb és fontosabb lesz.
Bár tudom, világvége hangulat lesz urrá a madridomon, de a Bilbao idegenben durvább lesz, mint otthon volt...ott érzem a pontvesztést. Döntetlent már elfogadnék náluk, de akkor sem lesz világvége, ha az Atma ellen is csak döntetlent érünk el. Lényeg, hogy ne csökkenjen a difi velük szemben.
Kíváncsi vagyok, hogyan oldja meg a Míster.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema