+1.kiserik írta: Jajj, van baj![]()
Fede kb annyit játszott, mint Kroos eddig. Kb 1000 perc. Persze hülye Carlo, hogy sérülten nem küldte be.
Camavinga szépen kapja a perceket. 19 éves. Nagyon szétszórt még. Volt kezdő is és 45 perc után le kellett kapni. Nagyon jól kezeli az öreg.
LV-t és Asensiot is jól használja Carlo, ahogyan Nacho is kap perceket és néha Marcelot is bedobja. Más használható játékos nincs a padon. Ez nem a Don hibája.
Karim: Carlo is elmondta, hogy pihentetni kellene, de egy csatárt, aki minden meccsen gólt lő nem vágsz le a padra ilyen fontos meccseken. 2 meccs volt, ahol lehetett volna pihentetni, a válogatott szünet utáni kettő. Gondolom a stáb felmérte az állapotát és semmi nem indokolta a pihentetést akkor. Egyébként nekem fura volt most ez a sérülés, bár telefonon néztem, de nem láttam olyan nagy igénybevételt tőle előtte (hosszú sprint, stb), és nagyon a meccs elején történt. Mielőbbi gyógyulást Karim!
Ebben a keretben ennyi van. Benzema sérüléséről jó lenne tudni valami infót, de jól fog szerintem a pihenés is jönni neki. Jovicot és Marianot most kellene jól használni. Talán egymás váltogatásával, valami használhatót is ki tud hozni belőlük Carlo, amíg nincs Benzema. Igazolni szerintem felesleges emiatt télen. Mbappénak kell jönnie majd nyáron.