Egy telefon legyen olyan mint a gazdája, drabális, büdös, férfias, szőrös.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 4., szombat 21:26
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 4., szombat 21:26
a hw app galleryRealista24 írta:A háromból melyik?Csabi írta:
tiktok, insta, messenger, spotify-ra tökéletes. de amint kicsit komolyabb dologra használod felejtős.![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 4., szombat 21:24
Fogásra az A52 valahogy bumfordi volt. Ez is döntő voltziro4vr írta: Köszkösz, valahogy döntök a kettő között. Akuidő meg hogy pöccre menjen aminek kell az lényeg nálam, kamera másodlagos de nem hátrány.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 4., szombat 21:24
A háromból melyik?Csabi írta:Realista24 írta:
Én is ezeket nézem. Ma eloben csekkoltam, A52 marha ronda és formátlan. Az tuti nem.
Nova9 szép, de nem tudom a Huawei App galéria mennyire jó.
tiktok, insta, messenger, spotify-ra tökéletes. de amint kicsit komolyabb dologra használod felejtős.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 4., szombat 21:23
Realista24 írta:Én is ezeket nézem. Ma eloben csekkoltam, A52 marha ronda és formátlan. Az tuti nem.Nika91127 írta:
1 hete használom, eddig tetszik. A selfie cam kissé fura, megszokás kérdése, nincs AF, de szabadban jók a selfiek. A sima kamera parádé. Nekem ismerkedős fázisban, 60% mobilnettel átlag 6 óra a képernyőidő, de 20% alá nem merítem sose.
Kellemes csalódásAz A52S 5G is sokáig dilemma téma volt, de a régi telóm meghalt, így azonnali döntés kellett
![]()
Nova9 szép, de nem tudom a Huawei App galéria mennyire jó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 4., szombat 21:21
Én is ezeket nézem. Ma eloben csekkoltam, A52 marha ronda és formátlan. Az tuti nem.Nika91127 írta:1 hete használom, eddig tetszik. A selfie cam kissé fura, megszokás kérdése, nincs AF, de szabadban jók a selfiek. A sima kamera parádé. Nekem ismerkedős fázisban, 60% mobilnettel átlag 6 óra a képernyőidő, de 20% alá nem merítem sose.ziro4vr írta: Valakinek biztos, de az nem én vagyok.
Nika kössz, én is ezt a kettőt nézem jelenleg. Bevált? Tükörsimán fut aminek úgy kell futnia?
Kellemes csalódásAz A52S 5G is sokáig dilemma téma volt, de a régi telóm meghalt, így azonnali döntés kellett
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 4., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 4., szombat 21:11
1 hete használom, eddig tetszik. A selfie cam kissé fura, megszokás kérdése, nincs AF, de szabadban jók a selfiek. A sima kamera parádé. Nekem ismerkedős fázisban, 60% mobilnettel átlag 6 óra a képernyőidő, de 20% alá nem merítem sose.ziro4vr írta: Valakinek biztos, de az nem én vagyok.
Nika kössz, én is ezt a kettőt nézem jelenleg. Bevált? Tükörsimán fut aminek úgy kell futnia?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 4., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 4., szombat 20:55
Ez a dilemmám volt ... S20 FE lett a vége, Snapdragonos. 160.000 voltziro4vr írta: Mindent tudó Urak!
130-150 környékén van jobb választás most mint a samsung a52 5g? Iphone kizárva.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. december 4., szombat 20:52
attól h ki van zárva, még jobb választásziro4vr írta: Mindent tudó Urak!
130-150 környékén van jobb választás most mint a samsung a52 5g? Iphone kizárva.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 4., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 3., péntek 21:14
Meg véletlen sem.Steve írta:Milyen jo oldal.kiserik írta: Robotporszívó ügyben ajánlom ezt a fórumot: https://prohardver.hu/tema/robotporsziv ... 1-100.html
Hozzáértők és tapasztalatból beszélük vannak ott, akik szívesen segítenek. Folyamatos akciókról is beszámolnak, például a Roborock termékek külföldről való olcsóbb beszerzéséhez. Én is úgy vettem az S5 maxot 100.000 Ft alatt.
Ez a robotporszivok Madridomja.![]()
![]()
Van nekik sajat Benojük, mint itt BBenö volt.
Azert az a nem semmi, hogy egy ilyen dologgal emberek ennyit foglalkoznak.
Elszabaditottad a poklot Kiserik. Most R24 két hétig munka helyett, gyerekkel való PlayStation helyett ezt fogja tanulmányozni. Majd visszatér közénk egy kockás ingbe, szódás szemüvegbe és igazi IT kockaként darálni fogja itt a robotporszívó adatokat.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 3., péntek 21:10
Milyen jo oldal.kiserik írta: Robotporszívó ügyben ajánlom ezt a fórumot: https://prohardver.hu/tema/robotporsziv ... 1-100.html
Hozzáértők és tapasztalatból beszélük vannak ott, akik szívesen segítenek. Folyamatos akciókról is beszámolnak, például a Roborock termékek külföldről való olcsóbb beszerzéséhez. Én is úgy vettem az S5 maxot 100.000 Ft alatt.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 3., péntek 21:05
1.itt nem euro van.h3x0r írta: Jo, de te egy 5 euros fel literes colara is azt mondod, hogy hmm, nem is draga.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 3., péntek 10:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. december 3., péntek 8:29
Egyik baratom vett 50k korul egyet, talan xiaomi mi robot volt. Ahol nem volt szonyeg, ott szepen felporszivozott, de a szonyegen mar keves volt a szivoereje. Vegul o visszakuldte es vett egy xiaomi s6 max-ot, (akciosan csak par ezerrel volt dragabb, mint az s5 max). De szerintem egy probat a mi robot is meger, ha meg nem jon be, visszakuldod.Süti írta: Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:
-43m2 albi, küszöbök nagyon nincsenek, szőnyeg 2. Porszívó nincs.
Gondoltam, porszívó helyett átlépek a 21. századba, és nézek inkább robotporszívót. De olyan sokat nem szeretnék rá költeni.
Szóval, van esetleg tapasztalat a belépő szintű (Mondjuk legyen 50k-ig) gépekkel kapcsolatban? A munkát ezek is elvégzik csak nem csilingelnek közben meg rendelik meg a vacsorát, vagy pénzkidobás, és ilyen árban egy sima kézi porszívóval előrébb vagyok?
Vegul ezt visszavittem (emag easyboxh3x0r írta: Valami jo akkus morzsaporszivot tudnatok ajanlani? Leginkabb a szaritogepnel hasznalnam a szöszgyűjtő tartalynal meg a konyhaban. 9k-ert vettem egy Star-Light APC-1340G kezi porszivot, az 5 ev garancia megfogott, de olyan gyengen sziv, hogy inkabb kuldom is vissza.
Jo, de te egy 5 euros fel literes colara is azt mondod, hogy hmm, nem is draga.Steve írta: Bevallom lövésem sincs mennyi a Roborock árazása Magyarországon. Itt az az olcsóbbak közé tartozik.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 3., péntek 8:20
Bevallom lövésem sincs mennyi a Roborock árazása Magyarországon. Itt az az olcsóbbak közé tartozik.Realista24 írta:Nyilván utánaolvasok, de mivel nálam csak 25 nm-ről van szó, totálisan kényelmi szempontból, mert a hétvégi házba kell, így 150ezret nem költök rá, takarítson az asszonySteve írta:
S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terén![]()
Nem tettem én semmi rosszat
![]()
![]()
Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és minden ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított.![]()
Roborocknak köze nincs az almás céghez sem, nem értem.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 3., péntek 8:12
Nyilván utánaolvasok, de mivel nálam csak 25 nm-ről van szó, totálisan kényelmi szempontból, mert a hétvégi házba kell, így 150ezret nem költök rá, takarítson az asszonySteve írta:S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terénRealista24 írta:
Adom a témátéppen venni készülök. Steve Roborock S3-as vonala nem kell, köszi
Amúgy Süti, én jófogáson nézek használtat, garival, olyanoknak, akik vagy megunták/nem jött be nekik, vagy mondjuk egy 180nm-es házra olyat vettek, ami 60nm-re jó![]()
![]()
Nem tettem én semmi rosszat
![]()
![]()
Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és minden ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított.![]()
Roborocknak köze nincs az almás céghez sem, nem értem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 3., péntek 8:09
S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terénRealista24 írta:Adom a témátSüti írta: Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:
-43m2 albi, küszöbök nagyon nincsenek, szőnyeg 2. Porszívó nincs.
Gondoltam, porszívó helyett átlépek a 21. századba, és nézek inkább robotporszívót. De olyan sokat nem szeretnék rá költeni.
Szóval, van esetleg tapasztalat a belépő szintű (Mondjuk legyen 50k-ig) gépekkel kapcsolatban? A munkát ezek is elvégzik csak nem csilingelnek közben meg rendelik meg a vacsorát, vagy pénzkidobás, és ilyen árban egy sima kézi porszívóval előrébb vagyok?éppen venni készülök. Steve Roborock S3-as vonala nem kell, köszi
Amúgy Süti, én jófogáson nézek használtat, garival, olyanoknak, akik vagy megunták/nem jött be nekik, vagy mondjuk egy 180nm-es házra olyat vettek, ami 60nm-re jó![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem