Premier League
Re: Premier League
Mondjuk ez nagyon nem igaz.ziro4vr írta: Na de ezt ki nem látta előre?![]()
Forgolódás megy neki, semmi direkt játék vagy kapura veszélyes törekvés.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem a Citybe való. ahogy a Liverpoolba se illene. egy United-Chelseaben kijönne a stilusa.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na de ezt ki nem látta előre?

Nem illik.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Talán mert ezen a szinten ő egy erőst közepes játékos?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Grealish gyerek kezdi kapni a savat lassan.
1 gól 2 assziszt eddig a cityben, 100 millióért.
1 gól 2 assziszt eddig a cityben, 100 millióért.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hehetheoriginal írta:dehogynem, az interneten, mint mindenflori írta: United meccs tényleg sehol nem megy?

ZIDANE
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Richarlison 3. Gólját már megadták

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
dehogynem, az interneten, mint mindenflori írta: United meccs tényleg sehol nem megy?
thereisonly1ronaldo
Érdemes például itt megnézni amit a Villareal és Leicester elleni meccsekről írnak.
https://thebusbybabe.sbnation.com/2021/ ... ldo-brings
https://thebusbybabe.sbnation.com/2021/ ... ldo-brings
- ziro4vr
Jajj megint szar van itt a palacsintában.
Nulla taktikai koncepció, nulla labdakihozatal, nulla csapat szintű mozgás. Ótvar középpályások, lusta tkp-k és passzív szélsők, ezek mellé jön CR, aki amúgy még többet is lép vissza mint egy Rashford/Martian/Sancho.
De a MUs kolléga majd megmondja, ahány mu meccset láttam én ezt vettem észre. A top3mal teljesen felesleges az összevetés mert ott olyan rendszert alakít ki a 3 edző, ami működőképes, és az ő kérésük szerint lett összeállítva a csapat. A MUnál Fergie óta zéró koncepció plusz sok pénz, látjuk mire mentek vele.

Nulla taktikai koncepció, nulla labdakihozatal, nulla csapat szintű mozgás. Ótvar középpályások, lusta tkp-k és passzív szélsők, ezek mellé jön CR, aki amúgy még többet is lép vissza mint egy Rashford/Martian/Sancho.
De a MUs kolléga majd megmondja, ahány mu meccset láttam én ezt vettem észre. A top3mal teljesen felesleges az összevetés mert ott olyan rendszert alakít ki a 3 edző, ami működőképes, és az ő kérésük szerint lett összeállítva a csapat. A MUnál Fergie óta zéró koncepció plusz sok pénz, látjuk mire mentek vele.
Nem illik.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
atesz írta: Hát ahogy olvasom az írásokat róluk, nem sok meccsüket láttam idén, lehet többet vesz el a csapatszinten, mint ami pluszt ad azzal, hogy ő rúgja a gólokat. Mezőnyben semmit nem tesz hozzá, borult miatta a csapatjáték.
Ja, a rohadék.. Takarodjon Benzema is, mert Körtének kell védenie helyette, ő meg csak a gólokat lövi

1/ Nézz bele a meccseikbe.
2/ Majd csodálkozz, hogy nem ő a fék..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ez a két középpályás tehet róla, hogy Ronaldo nem lép be a csapatjátékba, ha az ellenfélnél van a labda?
A Liverpool, City, Chelsea hármasnál ilyen nem megengedett a játékosoknak.
A Liverpool, City, Chelsea hármasnál ilyen nem megengedett a játékosoknak.
A micsoda borult miatta?atesz írta: Hát ahogy olvasom az írásokat róluk, nem sok meccsüket láttam idén, lehet többet vesz el a csapatszinten, mint ami pluszt ad azzal, hogy ő rúgja a gólokat. Mezőnyben semmit nem tesz hozzá, borult miatta a csapatjáték.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amíg ilyen Mctominay és Fred van mögötte a középpályán, addig nekem senki ne mondja, hogy CR a fék, könyörgöm.
Nézzük már meg, hogy a Pool, Chelsea, Citynél kik vannak középen. De még az Arsenalnál is nagyobb szintet képviselnek az emberek.
Egyszerűen hulladék.
Nézzük már meg, hogy a Pool, Chelsea, Citynél kik vannak középen. De még az Arsenalnál is nagyobb szintet képviselnek az emberek.
Egyszerűen hulladék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Hát ahogy olvasom az írásokat róluk, nem sok meccsüket láttam idén, lehet többet vesz el a csapatszinten, mint ami pluszt ad azzal, hogy ő rúgja a gólokat. Mezőnyben semmit nem tesz hozzá, borult miatta a csapatjáték.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Először örültem, hogy a unitedba ment a city helyett, a közös történetük miatt is, meg azért is, mert így tisztább maradt, messivel ellentétben nem adta el magát kilóra az olajosoknak.ziro4vr írta: Kicsit roncsderbi jelleg volt, Ronaldo aztán rendet tett. A góljai nélkül bl kiesés meg 8-10. hely lenne.
Cityben nem is tudom hány gónál tartana olyan kiszolgáló személyzet mellett.
De látva, hogy milyen hígfos a MU, és hogy a juvéhoz hasonlóan a sok okos itt is meg fogja találni minden problémáért, megnéztem volna a cityben. Ahogy mondod, tömték volna labdákkal, és ha egy harmadik csapattal is behúzza a bl-t, és még egy aranylabdát, gyönyörű befejezése lett volna a pályafutásának. A szart így is, úgy is kapja, legalább sportszakmailag hozzáillő csapat lett volna mögötte újból.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan a "hosszu meg a szezon" kozhely el, de a pool-city-chelsea harmas nagyjabol egy szinten all es egy jo nagy lepessel az uldozok elott.Kíváncsi vagyok Rangnick a "kötelező" 4. helyen túl, kihoz-e esetleg egy dobogót is a bandából..
nem csak pontokban.
oriasi meglepetes lenne, ha nem ez a harmas alkotna a dobogot, de hogy milyen sorrendben, arra mind a 6 verzio teljesen elkepzelheto.
- ziro4vr
Kicsit roncsderbi jelleg volt, Ronaldo aztán rendet tett. A góljai nélkül bl kiesés meg 8-10. hely lenne.
Nem illik.