Realista24 írta: Nyárig. Mivel lejár a szerződése.
Mehetne előbb is, de egy klub sem akarja.
Nettó szégyen.. Nagyon gáz.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 3., péntek 14:23
Realista24 írta: Nyárig. Mivel lejár a szerződése.
Mehetne előbb is, de egy klub sem akarja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 3., péntek 13:35
Nyárig. Mivel lejár a szerződése.raul 4 ever írta: Arról nincs valami very reliable infó, hogy unottképű Isco pedig élvezi még a klub vendégszeretetét? Nagyon felkavart ez az utolsó hír róla, vehetné igazán a sátorfáját. Volt már olyanra példa, hogy lejáró szerződésű játékos ki sem töltötte a kontraktust, hanem már télen távozott? Nem bánnám..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 3., péntek 13:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 3., péntek 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 1., szerda 21:31
Jaja, nem bírt egy gólt sem lőniBerti írta:Kylian majd kialakítja a helyzeteketRealista24 írta:
Osztozni a perceken, ez jól hangzik, csak ha kiveszed Karimot, odarakod Lewát, akkor meghalt az eleje. Patent befejező, de fényévekre van szervezésben Karimtól.
Amúgy is, megírták a facebookon, hogy elég csak megnézni, hogy hány gólt rúgott a német válogatottban. Ne csodálkozzon, hogy nem nyert Aranylabdát.![]()
![]()
A német válogatottban?![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. december 1., szerda 21:30
Kylian majd kialakítja a helyzeteketRealista24 írta:Osztozni a perceken, ez jól hangzik, csak ha kiveszed Karimot, odarakod Lewát, akkor meghalt az eleje. Patent befejező, de fényévekre van szervezésben Karimtól.Berti írta: Lewarol beszélünk, akiben legalább 30/szezon benne van. Hogy a viharba ne kellene? Ha nem jön Haaland és osztozna a perceken Benzivel, simán jöhet.
Amúgy is, megírták a facebookon, hogy elég csak megnézni, hogy hány gólt rúgott a német válogatottban. Ne csodálkozzon, hogy nem nyert Aranylabdát.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 1., szerda 21:23
Osztozni a perceken, ez jól hangzik, csak ha kiveszed Karimot, odarakod Lewát, akkor meghalt az eleje. Patent befejező, de fényévekre van szervezésben Karimtól.Berti írta: Lewarol beszélünk, akiben legalább 30/szezon benne van. Hogy a viharba ne kellene? Ha nem jön Haaland és osztozna a perceken Benzivel, simán jöhet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 1., szerda 21:11
Vedd le a Bundesliga szorzót és kijön majd 5-6 gól. Lásd Jovic.Berti írta: Lewarol beszélünk, akiben legalább 30/szezon benne van. Hogy a viharba ne kellene? Ha nem jön Haaland és osztozna a perceken Benzivel, simán jöhet.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. december 1., szerda 20:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 1., szerda 19:56
Gondolom legalább két hosszabbítast alairt karrierje soránateeemadrid írta:Én úgy emlékszem, hogy jött volna, csak nem engedték. De már felesleges, padozna KAK mögött.Realista24 írta:
Azért elmondhato, hogy ő is maradt azért a komfort zonajaban karrierje során.
Amikor volt lehetősége lépni, többször is, mindig visszatancolt, a könnyebb utat választotta.
Jelenlegi formája ide vagy oda, én nem hoznám, jött volna amikor kellett.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. december 1., szerda 19:55
Én úgy emlékszem, hogy jött volna, csak nem engedték. De már felesleges, padozna KAK mögött.Realista24 írta:Azért elmondhato, hogy ő is maradt azért a komfort zonajaban karrierje során.KAG írta:
Kéne
Akar mbappevel egyutt is.
Egyértelműen a legveszelyesebb támadó jelenleg
Amikor volt lehetősége lépni, többször is, mindig visszatancolt, a könnyebb utat választotta.
Jelenlegi formája ide vagy oda, én nem hoznám, jött volna amikor kellett.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 1., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 1., szerda 19:28
Azért elmondhato, hogy ő is maradt azért a komfort zonajaban karrierje során.KAG írta:KéneKerlon írta:
Én a helyében 2 évre a Citybe tolnám be magam. Oda tökéletesen illene és kb. egy ilyen befejező kellene nekik szerintem egy BL címhez is. nem a henrik én.
Akar mbappevel egyutt is.
Egyértelműen a legveszelyesebb támadó jelenleg
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. december 1., szerda 19:21
KéneKerlon írta:Én a helyében 2 évre a Citybe tolnám be magam. Oda tökéletesen illene és kb. egy ilyen befejező kellene nekik szerintem egy BL címhez is. nem a henrik én.Pad'em írta: AS szerint Lewa ráállította Zahavit, hogy kalapoljon össze neki egy Realos szerződést a nyárra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 1., szerda 18:07
Én a helyében 2 évre a Citybe tolnám be magam. Oda tökéletesen illene és kb. egy ilyen befejező kellene nekik szerintem egy BL címhez is. nem a henrik én.Pad'em írta: AS szerint Lewa ráállította Zahavit, hogy kalapoljon össze neki egy Realos szerződést a nyárra.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 1., szerda 17:55
Lehet Silva elé megy San Sebastiánba levezetniRemy írta:Minek? Nem kell. Hova?Pad'em írta: AS szerint Lewa ráállította Zahavit, hogy kalapoljon össze neki egy Realos szerződést a nyárra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 1., szerda 17:46
Minek? Nem kell. Hova?Pad'em írta: AS szerint Lewa ráállította Zahavit, hogy kalapoljon össze neki egy Realos szerződést a nyárra.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. december 1., szerda 17:45
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 1., szerda 15:08
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 1., szerda 15:01
Én Carvát ültetném le inkább, a Soci még nagyobb falat lesz aztán hétvégén és ritka indiszponált volt vasárnap is.. Ase az első félidőben egész elfogadható volt, de a másodikban nemYazid írta: megmondta ha nem muszáj nem fog változtatni, picit meg is értem, mert a bilbao nagy falat lesz,
de asensio miért fog megint kezdeni?????![]()
szart se csinált megint
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem