Ezzel szemben a nyugati szomszedainknal azert kellett Kurznak eltavoznia a politikabol, mert rendelt harom hamisitott kozvelemenykutatast.

HozzászólásSzerző: géza » 2021. december 7., kedd 15:11
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 7., kedd 14:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 7., kedd 14:17
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. december 7., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: sámat » 2021. december 3., péntek 17:44
Cannabis olaj, irtó nagy dózisban. 3 vagy 5 ezer mg-os.k!ll3rcsöcs írta:Köszi szépen, rajta vagyunk. Nyilván sokan szkeptikusak ezzel, mert mindennél jobban bízunk az orvosokban és tudósokban, miközben ők sem tudnak mindent. És amúgy sok hülyeséget is összehordanak az emberek, van akinek a kutyája is azért döglik meg, mert a szomszéd barátjának a barátja beoltatta magát. De ezeken túl a probléma valós.kiserik írta: Én örülök hogy megosztottad, és jobbulást a párodnak. Átérzem a helyzetet, mert az egyik munkásom felesége is így járt. Sajnos mikor itt megosztottam, akkor abban nem sok köszönet volt. Urban legend, amúgy is beteg volt és társai, de kellenek ezek a megosztások, mert a hírekben és a kutatásokban ezekről nagyon nincs sok szó. Mégegyszer jobbulást kívánok a párodnak és kitartást mindkettőtöknek.
Apropó, nem tud valaki valami nagyon tuti reumatológust pesten, vagy környékén. Már a harmadikat fogyasztjuk, de nincs meg az elvárt javulás.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 3., péntek 16:05
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2021. december 3., péntek 15:05
Mindketten 2 sputnyik-ot kaptunk.davi10 írta: Én is sajnálom. Ismerőseim közül senkit nem tudok, akinek az oltástól lett valami komolyabb baja, csak olyat, akinek a koronától, úgyhogy érdekelnek ezek a sztorik.
Meg szabad kérdeznem, hogy milyen oltást kaptatok és hányat?
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. december 3., péntek 14:19
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. december 3., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 3., péntek 13:31
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2021. december 3., péntek 13:12
Köszi szépen, rajta vagyunk. Nyilván sokan szkeptikusak ezzel, mert mindennél jobban bízunk az orvosokban és tudósokban, miközben ők sem tudnak mindent. És amúgy sok hülyeséget is összehordanak az emberek, van akinek a kutyája is azért döglik meg, mert a szomszéd barátjának a barátja beoltatta magát. De ezeken túl a probléma valós.kiserik írta: Én örülök hogy megosztottad, és jobbulást a párodnak. Átérzem a helyzetet, mert az egyik munkásom felesége is így járt. Sajnos mikor itt megosztottam, akkor abban nem sok köszönet volt. Urban legend, amúgy is beteg volt és társai, de kellenek ezek a megosztások, mert a hírekben és a kutatásokban ezekről nagyon nincs sok szó. Mégegyszer jobbulást kívánok a párodnak és kitartást mindkettőtöknek.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2021. december 3., péntek 13:08
Jelenleg egy orvos sem írta le papírra, de szóban mind elmondták, hogy ez indította el. Azt is elmondták, hogy az oltás kezdete óta megsokszorozódott az ízületi panaszokkal érkezők száma. De fontos, hogy nem közvetlenül az oltás a hibás, hanem eleve van már valami gubanc a szervezetében, egy másik gyulladás, egy góc, vagy a tök tudja mi. Valszeg nálunk is ez volt. Szokásos mantra, sose volt semmi bajunk, fiatalok vagyunk, napi rendszerességgel sportol(t)unk, egészséges táplálkozás stb. majd oltás, és bumm, álmunkban sem gondoltuk volna. Tényleg nem lebeszélni akarok senkit, de körültekintőnek kell lenni, és biztosra menni.'shutterisland írta: en is jobbulast kivanok.
sok esetben viszont (meg ha mondjuk a tietekben nincs is igy) siman el tudom kepzelni, hogy konnyen rafogjak az oltasra az adott dolgot, ha mas nem, csak konnyelmusegbol is.
pl valakinek fejfajasai jelentkeznek vagy faj a laba, es akkor mikor elmegy az orvoshoz, es elmondja, hogy masfel hete oltottak, akkor biztos azert van es ugy lezarva.
vagy ezeknek az "urban legendeknel" egytol egyig papirral/vizsgalattal bizonyitott, hogy az oltas kovetkezmenye ?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. december 3., péntek 12:48
Igen, ilyenből is rengeteg van, sokszor már a barackfa is az oltás miatt nem hozott annyi termést idén. Rohadtul nem egyszerűek ezek a dolgok.pl valakinek fejfajasai jelentkeznek vagy faj a laba, es akkor mikor elmegy az orvoshoz, es elmondja, hogy masfel hete oltottak, akkor biztos azert van es ugy lezarva.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. december 3., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 3., péntek 12:40
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 3., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: géza » 2021. december 3., péntek 12:19
Wilkommen in der Schweiz!nmate írta: Nem tudom mi lenne pl. egy világháború esetén a mai puha társadalmunkkal, köztük velem is persze. Ott baszhatná mindenki a jogait, meg az egyéni érdekeket.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. december 3., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. december 3., péntek 12:13
Azért van itt némi különbség. Nem lebecsülve a mérnöki szakmát, összetettségében, közérthetőségében nincs egy szinten a víruskutatással, gyógyszerfejlesztéssel. Egy hétköznapi ember ne akarja már részleteiben megérteni ezt, és levonni ő a következtetéseket, hogy hogy működik ez, pláne, ha az szembemegy a szakmai vélemények nagy részével.Ha meg általános informálódásról van szó, mond már el nekem, hogy abból hogy jött ki, hogy két oltás kell és kész. Mert én most nem látom, hogy nagy számban erről beszélnének a szakértők, szervezetek. És a mérnökös példára visszatérve, a másik nagy különbség, hogy ott egy ember véleményével kapcsolatban kell fenntartásokkal lenni. Ha a mérnöki szakma nagyjából egységesen áll ahhoz, hogy hogy kell felépíteni azt a házat, nem hinném hogy a köznapi ember majd megmagyarázza, hogy márpedig nem úgy kell, és még neki is lesz igaza végén. És újra, azért az mégiscsak egy ház...Egyébként egy általános tanács: érdemes tájékozódni, tanulni mindennel kapcsolatban a világban. Úgy az építkezéssel kapcsolatban, mint az egészségüggyel. És itt most nem a netes marhaságokról beszélek. Hidd el Süti, elég sok mérnök rontott már el elég sok házat, a gazda meg élete végéig bosszankodik miatta, ahelyett, hogy informálódott, tanult volna időben és a mérnökkel együtt, mindent figyelembe véve tervezték volna meg a házat.
Pont ez a lényeg, hogy mivel nem tudod, és nem is fogod kitalálni, mi lenne, ha elhinnéd azoknak, akiknek tudniuk kéne a legnagyobb valószínűséggel?Én speciel nem tudom, hogy a szervezetben folyamatosan fentartott antitesttek hada nem terheli e meg a szervezetemet. Ezeknek az antitesteknek akkor kell termelődni, mikor támadás éri a szervezetet, béke időben nincs rájuk szükség, illetve minden oltás egy mini támadás, ami bizony rosszul is elsülhet.
Nekem szerencsére nem kell ilyesmivel foglalkoznom, de a feleségem fogorvos, ott is jönnek a szakértők, akik megmagyarázzák neki hogy mi hogy működik a fogak kapcsán, mert ő otthon megnéztem a tükörben, meg nem fáj, szóval biztos nem szuvas...Az a baj hogy mindenki mindenben szakértő 2 cikk után, ha még tényleg értenék is hozzá, és kutató lennék, tuti kitépném az összes hajam, hogy ha jobban tudod paraszt, akkor csináld te.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2021. december 3., péntek 11:54
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem