Sajnos annyira a mindennapok részévé vált a mai magyar politika milyensége, hogy itt is egyértelműen megfigylehető. Ez valami szörnyű dolog.
Realista24 írta:
Ez már megint más, mint azt, hogy beállítod, hogy mindenki egy barom, aki harmadikat adat be, mert a who honlapján az van, hogy csak kettő kell.
Aztán hozom az EMA dokumentációját, ami úgy fest naprakészebb, ott van benne a harmadik, és akkor kiserik homokba dugja a fejét, és mantrázza, két oltás, két oltás, két oltás.
Pro tipp: a moderna EMA leírásában is ott van a harmadik oltás javaslata.
Hol is törént ez? Kérlek idézd, amikor én ""beállítom, hogy mindenki egy BAROM, aki harmadikat adat be""!
A WHO a legnagyobb eü szervezet a világon. Lehet, hogy érdemes velük foglalkozni. Természetesen az EMA sem piskóta és elfogadom, a leírásban ott van, hogy ""adható"" 3. vakcina. Miért is ne lenne adható? Volt, akinek belőttek 6-ot egyszerre... Sőt, van olyan szituáció, amikor szerintem is indokolt az antitestek számának folyamatos fenntartása: a veszélyeztetetteknél, akiknél minden perc számít fertőzés esetén és esetleg az olyan munkakörben dolgozóknál, akik nagy fertőzés veszélynek vannak kitéve minden nap.
Pro tipp: ha almáról beszélgetünk, nem érdekel a körte.
Realista24 írta:
Süti írta:
Azért az még mindig sokkoló tud lenni nekem néha, hogy a nagybetűs interneten néha emberek, akik egy sóoldatot nem tudnának szerintem bekeverni eldöntik hogy egy új vírusra kell e oltás, vagy nem, és ha igen, akkor hány, ha nem, akkor miért nem.
Mintha 2 cikk után megmondanám a mérnöknek hogy az eddigi tapasztalataim alapján szerintem azt a házat nem úgy kell megtervezni.
Nem tudom, hogy ez nekem (is) szól-e, de én CS0kival vagyok a témában, meg azokkal, akik azt vallják, hogy lövésük nincs hozzá.
Az én célom a madridom kisgazdájának a két oltás elég mert a betegtájékoztató ezt mondja állítását kívántam az EMA javaslatával cáfolni, amik ezek szerint nem érnek semmit nála.
Egyértelműen nekem szólt.
Egyébként egy általános tanács: érdemes tájékozódni, tanulni mindennel kapcsolatban a világban. Úgy az építkezéssel kapcsolatban, mint az egészségüggyel. És itt most nem a netes marhaságokról beszélek. Hidd el Süti, elég sok mérnök rontott már el elég sok házat, a gazda meg élete végéig bosszankodik miatta, ahelyett, hogy informálódott, tanult volna időben és a mérnökkel együtt, mindent figyelembe véve tervezték volna meg a házat.
Egy valamit felejt el mindenki, a gyúgyszergyártás az egyik legnagyobb üzlet a világon. Most csak elmélkedek és senki ne vegye komolyan, de ott van a rengeteg legyártott és megvett oltás. Lassan ott tartunk, hogy aki ""csak"" 2 adagot adatott be, az rosszabb, mint aki egyet sem. Büdös paraszt az összes, ugyan olyan oltás ellenes, megbélyegzendő, sőt. Miért is? Talán mert őket hamarabb rá lehet venni a 3. 4. 5. oltásra (amíg a készlet tart), mint az oltáselleneseket az első kettőre?
Marky írta:
Tovabbra sem ertem, hogy miert ellenzi valaki a 3. es a tovabbi emlekezteto oltasokat. Milyen hatranya szarmazik belole? Most azokat az urban legendeket engedjuk el, hogy eleteros emberek oltas utan meghalnak, mert valoszinuleg oket a covid is ugyanugy elvinne.
Én speciel nem tudom, hogy a szervezetben folyamatosan fentartott antitesttek hada nem terheli e meg a szervezetemet. Ezeknek az antitesteknek akkor kell termelődni, mikor támadás éri a szervezetet, béke időben nincs rájuk szükség, illetve minden oltás egy mini támadás, ami bizony rosszul is elsülhet.
Az urban legendeket meg azoknak emlegesd, akik a hónapok óta orvoshoz vagy a temetőbe járnak covid fertőzés nélkül oltás után!