Elektronika
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Köszkösz, valahogy döntök a kettő között. Akuidő meg hogy pöccre menjen aminek kell az lényeg nálam, kamera másodlagos de nem hátrány.
Nem illik.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
1 hete használom, eddig tetszik. A selfie cam kissé fura, megszokás kérdése, nincs AF, de szabadban jók a selfiek. A sima kamera parádé. Nekem ismerkedős fázisban, 60% mobilnettel átlag 6 óra a képernyőidő, de 20% alá nem merítem sose.ziro4vr írta: Valakinek biztos, de az nem én vagyok.
Nika kössz, én is ezt a kettőt nézem jelenleg. Bevált? Tükörsimán fut aminek úgy kell futnia?
Kellemes csalódás

- ziro4vr
Valakinek biztos, de az nem én vagyok. 
Nika kössz, én is ezt a kettőt nézem jelenleg. Bevált? Tükörsimán fut aminek úgy kell futnia?

Nem illik.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ez a dilemmám volt ... S20 FE lett a vége, Snapdragonos. 160.000 voltziro4vr írta: Mindent tudó Urak!
130-150 környékén van jobb választás most mint a samsung a52 5g? Iphone kizárva.![]()

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
attól h ki van zárva, még jobb választásziro4vr írta: Mindent tudó Urak!
130-150 környékén van jobb választás most mint a samsung a52 5g? Iphone kizárva.![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ziro4vr
Mindent tudó Urak!
130-150 környékén van jobb választás most mint a samsung a52 5g? Iphone kizárva.
130-150 környékén van jobb választás most mint a samsung a52 5g? Iphone kizárva.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg véletlen sem.Steve írta:Milyen jo oldal.kiserik írta: Robotporszívó ügyben ajánlom ezt a fórumot: https://prohardver.hu/tema/robotporsziv ... 1-100.html
Hozzáértők és tapasztalatból beszélük vannak ott, akik szívesen segítenek. Folyamatos akciókról is beszámolnak, például a Roborock termékek külföldről való olcsóbb beszerzéséhez. Én is úgy vettem az S5 maxot 100.000 Ft alatt.
Ez a robotporszivok Madridomja.![]()
![]()
Van nekik sajat Benojük, mint itt BBenö volt.
Azert az a nem semmi, hogy egy ilyen dologgal emberek ennyit foglalkoznak.
Elszabaditottad a poklot Kiserik. Most R24 két hétig munka helyett, gyerekkel való PlayStation helyett ezt fogja tanulmányozni. Majd visszatér közénk egy kockás ingbe, szódás szemüvegbe és igazi IT kockaként darálni fogja itt a robotporszívó adatokat.![]()
Túl sok az infó, túl sok opció, amire oda kéne figyelni. Csak veszek egyet, aztán cső.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Milyen jo oldal.kiserik írta: Robotporszívó ügyben ajánlom ezt a fórumot: https://prohardver.hu/tema/robotporsziv ... 1-100.html
Hozzáértők és tapasztalatból beszélük vannak ott, akik szívesen segítenek. Folyamatos akciókról is beszámolnak, például a Roborock termékek külföldről való olcsóbb beszerzéséhez. Én is úgy vettem az S5 maxot 100.000 Ft alatt.
Ez a robotporszivok Madridomja.

Van nekik sajat Benojük, mint itt BBenö volt.
Azert az a nem semmi, hogy egy ilyen dologgal emberek ennyit foglalkoznak.
Elszabaditottad a poklot Kiserik. Most R24 két hétig munka helyett, gyerekkel való PlayStation helyett ezt fogja tanulmányozni. Majd visszatér közénk egy kockás ingbe, szódás szemüvegbe és igazi IT kockaként darálni fogja itt a robotporszívó adatokat.

- Steve
1.itt nem euro van.h3x0r írta: Jo, de te egy 5 euros fel literes colara is azt mondod, hogy hmm, nem is draga.![]()

2.Jo lenne ha igy lenne es ezt mondhatnam, sajnos nem igy allok anyagilag
3.Nem iszok colat
4.Rosszul ismertek akkor
5.Azert en szeretlek es puszillak Titeket.

Robotporszívó ügyben ajánlom ezt a fórumot: https://prohardver.hu/tema/robotporsziv ... 1-100.html
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- h3x0r
Egyik baratom vett 50k korul egyet, talan xiaomi mi robot volt. Ahol nem volt szonyeg, ott szepen felporszivozott, de a szonyegen mar keves volt a szivoereje. Vegul o visszakuldte es vett egy xiaomi s6 max-ot, (akciosan csak par ezerrel volt dragabb, mint az s5 max). De szerintem egy probat a mi robot is meger, ha meg nem jon be, visszakuldod.Süti írta: Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:
-43m2 albi, küszöbök nagyon nincsenek, szőnyeg 2. Porszívó nincs.
Gondoltam, porszívó helyett átlépek a 21. századba, és nézek inkább robotporszívót. De olyan sokat nem szeretnék rá költeni.
Szóval, van esetleg tapasztalat a belépő szintű (Mondjuk legyen 50k-ig) gépekkel kapcsolatban? A munkát ezek is elvégzik csak nem csilingelnek közben meg rendelik meg a vacsorát, vagy pénzkidobás, és ilyen árban egy sima kézi porszívóval előrébb vagyok?
Vegul ezt visszavittem (emag easyboxh3x0r írta: Valami jo akkus morzsaporszivot tudnatok ajanlani? Leginkabb a szaritogepnel hasznalnam a szöszgyűjtő tartalynal meg a konyhaban. 9k-ert vettem egy Star-Light APC-1340G kezi porszivot, az 5 ev garancia megfogott, de olyan gyengen sziv, hogy inkabb kuldom is vissza.

Jo, de te egy 5 euros fel literes colara is azt mondod, hogy hmm, nem is draga.Steve írta: Bevallom lövésem sincs mennyi a Roborock árazása Magyarországon. Itt az az olcsóbbak közé tartozik.

- Steve
Bevallom lövésem sincs mennyi a Roborock árazása Magyarországon. Itt az az olcsóbbak közé tartozik.Realista24 írta:Nyilván utánaolvasok, de mivel nálam csak 25 nm-ről van szó, totálisan kényelmi szempontból, mert a hétvégi házba kell, így 150ezret nem költök rá, takarítson az asszonySteve írta:
S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terén![]()
Nem tettem én semmi rosszat
![]()
![]()
Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és minden ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított.![]()
Roborocknak köze nincs az almás céghez sem, nem értem.![]()
![]()
![]()
Ha nem egy nagy házat/lakást akarsz folyamatosan tisztán tartani, akkor valóban mindegy. Biztos akkor van olcsóbb és akkor a szívás/akku idő sem fontos annyira mert így is egy plusz segítség lesz.
Reméljük akkor valaki mond egy másikat, Magyarországon van mindig mindenből ezer fajta. Próbálj akkor a szívás erősség, vagy zajszint, vagy akku idő nézése helyett simán csak az elégedettségre menni, olvasni a nép mit ír. Vannak tényleg nagyon rosszak is, ami csak felidegeli az embert, de ha többen elégedettek valamivel akkor olyan rossz nem lehet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyilván utánaolvasok, de mivel nálam csak 25 nm-ről van szó, totálisan kényelmi szempontból, mert a hétvégi házba kell, így 150ezret nem költök rá, takarítson az asszonySteve írta:S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terénRealista24 írta:
Adom a témátéppen venni készülök. Steve Roborock S3-as vonala nem kell, köszi
Amúgy Süti, én jófogáson nézek használtat, garival, olyanoknak, akik vagy megunták/nem jött be nekik, vagy mondjuk egy 180nm-es házra olyat vettek, ami 60nm-re jó![]()
![]()
Nem tettem én semmi rosszat
![]()
![]()
Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és minden ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított.![]()
Roborocknak köze nincs az almás céghez sem, nem értem.![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terénRealista24 írta:Adom a témátSüti írta: Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:
Gondoltam, porszívó helyett átlépek a 21. századba, és nézek inkább robotporszívót. De olyan sokat nem szeretnék rá költeni.
Szóval, van esetleg tapasztalat a belépő szintű (Mondjuk legyen 50k-ig) gépekkel kapcsolatban? A munkát ezek is elvégzik csak nem csilingelnek közben meg rendelik meg a vacsorát, vagy pénzkidobás, és ilyen árban egy sima kézi porszívóval előrébb vagyok?éppen venni készülök. Steve Roborock S3-as vonala nem kell, köszi
Amúgy Süti, én jófogáson nézek használtat, garival, olyanoknak, akik vagy megunták/nem jött be nekik, vagy mondjuk egy 180nm-es házra olyat vettek, ami 60nm-re jó![]()

Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és mindent ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított.

Roborocknak köze nincs az almás céghez sem, nem értem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. december 3., péntek 8:12-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Adom a témátSüti írta: Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:
Szóval, van esetleg tapasztalat a belépő szintű (Mondjuk legyen 50k-ig) gépekkel kapcsolatban? A munkát ezek is elvégzik csak nem csilingelnek közben meg rendelik meg a vacsorát, vagy pénzkidobás, és ilyen árban egy sima kézi porszívóval előrébb vagyok?

Amúgy Süti, én jófogáson nézek használtat, garival, olyanoknak, akik vagy megunták/nem jött be nekik, vagy mondjuk egy 180nm-es házra olyat vettek, ami 60nm-re jó

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tekintve, hogy nem volt óriási akció, ahogy írod is, illetve az éves árbevételük durván 60 mrd, nem rossz szerintem.Kerlon írta: aztan akcio sem nagyon volt
amugy az szerintem nrm olyan sok, mintha egy kis varos minden lakosa vett volna egy hutot![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De legalább gyorsabban kihozták amit rendeltem, szombatra már itt volt

aztan akcio sem nagyon volt
amugy az szerintem nrm olyan sok, mintha egy kis varos minden lakosa vett volna egy hutot
amugy az szerintem nrm olyan sok, mintha egy kis varos minden lakosa vett volna egy hutot

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Emag múltheti BF akciója során 2,5 mrd árbevételt csinált.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema