Jár a pacsi mindenkinek.
A Sociedad ellen meg az Atletico ellen simán jó az X is.Valahogy le kell menedzselni ezt a maradék két meccset.
Ez így nagyon brutális sorozat ez az igazság.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. december 1., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. december 1., szerda 23:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 1., szerda 23:17
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. december 1., szerda 23:09
+1Realista24 írta: Szar ide, szánalmas oda.
A srácok a végén az életükért küzdöttek. Nem volt szép, jók pláne nem voltunk, de az ilyen meccsekkel lehet bajnokságot nyerni.
Én gratulálok a csapatnak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 1., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 1., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. december 1., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: pheco » 2021. november 29., hétfő 9:38
Sanszos, hogy csokkenni fog az elonyunk veluk szemben Karacsonyig. De a BL kiesesuk azert megvigasztalnaAnthony írta: Elég kemény a sorsolásunk év végéig bakker. Nézem a Barcát, az egy Bayern meccsen kívül mind gyenge csapatok ellen játszanak, még valami bari meccsre is lesz idejük, mi meg 3 naponta kemény meccsek.
Nem is értem.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. november 29., hétfő 9:16
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. november 29., hétfő 9:07
NuevoVini meg Alaba eddig jelentös előrelepés tavalyhoz képest ami a minőséget illeti. Vinicius második a spanyol góllóvő listán. Ennyit számít ha nem csak 1 embertől kell várni a gólokat.raul 4 ever írta: Szar meccs, hibák, nagy Vinyó dugó, de 3 pont. Ez a lényeg.
Szerencsénk volt, hogy Carva az első félidőben nem hozott össze még 2 gólt, akkor csúnya lett volna, így csak nem értem.. Persze mindenkinek lehet sz@r meccse, remélem ez volt most a mélypont.
Ase-t nem fogom bántani, az első félidőben agilis volt, kéregette a labdát, futott mindenfele, indult a területekre. A második félidőben haloványabb volt, Fede kényszerből ment a helyére, jó ő sem volt annyira (de sérülés után, nem is a jó posztján nem lep meg), de nem rajta múlt sem a gyenge játék, sem, hogy nem lőtte a csapat a gólokat az első félidőben.
Szerdán akár a CMK-ból Modric vagy Kroos kaphat egy pihit, van Fede/Cama, meg kéne oldják..
Sokat nem kellene cserélgetni szerintem. 1, max 2 embert raknék padra a kezdőből. LV nem kezdő, max egy félórás csere, ennyire való, nem többre, Isten ments!R. Carlos írta: Azért remélem lesz valami változtatás a kezdőben hét közben. Nacho, Valverde, Camavinga és Lucas négyes közül bőven lehetne jobban használni embereket. Azért valljuk be ZZ-nek tavaly nem volt ennyi lehetősége.*
De az elejét adom, ZZ tavaly 11 mezőnyjátékossal hozta a csodát, Carlonak most van 13-14 épkézláb embere, látszik is a különbség:
Dani-Eder-Alaba-Mendy +Nacho
CMK + Fede, Cama
VAK-KAK-Rodry + Ase
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 29., hétfő 8:54
Sokat nem kellene cserélgetni szerintem. 1, max 2 embert raknék padra a kezdőből. LV nem kezdő, max egy félórás csere, ennyire való, nem többre, Isten ments!R. Carlos írta: Azért remélem lesz valami változtatás a kezdőben hét közben. Nacho, Valverde, Camavinga és Lucas négyes közül bőven lehetne jobban használni embereket. Azért valljuk be ZZ-nek tavaly nem volt ennyi lehetősége.*
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. november 29., hétfő 8:11
Jók ezek a Hazard meg Bale variánsú vírustörzsek. Valogatott meccsre elmúlnak, klubmeccs előtt újra fertőznek. Sajnos ezek ellen az emberek ellen nem véd sem a pfájzer, sem a szputnyik, csak a tisztítótűz.El Sie7e írta:Hazard rárakta a foso vírust
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. november 29., hétfő 7:00
Hazard rárakta a foso vírustR. Carlos írta: Azért remélem lesz valami változtatás a kezdőben hét közben. Nacho, Valverde, Camavinga és Lucas négyes közül bőven lehetne jobban használni embereket. Azért valljuk be ZZ-nek tavaly nem volt ennyi lehetősége.
Rodrygo lesérült tegnap, hogy nem játszott és a padon se volt ott?
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. november 29., hétfő 6:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 29., hétfő 6:46
Teljesen érthető, hogy nem cserélt ötöt.___Samy___ írta: Ilyen suru naptar mellett egyszeruen vetek nem kihasznalni legalabb az 5 cseret. Foleg ha mar annyira tudja, hogy fontos a rotacio. Ma sem sikerult otot cserelni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 28., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 28., vasárnap 23:11
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 28., vasárnap 23:07
Egyertelmuen onnan billent at a merleg nyelve, elotte azert imadkoztam kb, hogy nehogy talaljanak egyet. Jo meg a ckm, de tudni kell oket hasznalni, amit nagyon nem igy kellene.flori írta: Megváltozott a meccs a cserék után. Mennyi jel kell még az öregnek? Nem lehet már CKM-et nyomni szarásig, sem ilyen bohóc asenciókkal felállni.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 28., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 26., péntek 22:53
Benzi szokott kihuzodni a baloldali felteruletekbe, osszjatekot nyujtani es teruletet nyitni Vininek. Na ez most elmaradt, mert Karim annyira nem hozott jo meccset, Mendy pedig nem tamadta olyan agresszivan lenduletbol a vedelmet, mint a tuloldalt Carvajal, ezert Vinire mindig 2-3 vedo jutott.wZoLee7 írta: Most jut eszembe, meccs utan nem foglalkoztam vele, de szemmel lathatoqn Vini nagyon nem Vinis volt az utolso meccsen. Sokkal jobban eroltettunk mindent a masik oldalon, eleg fura volt
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem