Írta Steve a meccs előtt és full igaz. Én sem fanyalgom, ezek a masszív kiscsapatok a legrosszabb fajta ellenfelek; úgy érzésre is, meg valóban.Steve írta:Azt gondolom a gyengébb idegzetűek és akik 5-0-t várnak a mai meccstől készüljenek fel a legrosszabbra.
A Bilbao kapta a legkevesebb gólt a ligában.
Magyarul ez is ilyen vért hugyozós meccs lesz várhatóan.
Persze ki tudja, a kurafi dob egy mesterhármast a többiek még kettőt lehet 5-0.Már nem csodálkozok semmin idén. Vini elkezdi a félpályáról is belőni vagy hasonlóak, ki tudja már idén..
Mindenesetre nem bíztató, hogy nehéz a Bilbaonak gólt lőni idén.
2x4-es fal védekezik mélyen, ráadásul a 2 "csatár"-nak se büdös a munka, I. Williams meg gyors és erős. Az ilyen 3 pontok hihetetlenül nehezek és majdnem annál többet érnek. Nem véletlen játszottak a matraccal, socival is x-et...
Nekem azért tetszett pár dolog:
-Kroos átlövései -> ilyen "mocsok" védekezés ellen ez az egyik amit lehet, ha 1 beakad, simaliba
-Vinyó: csak akkor volt megállítható, ha 4-en voltak rajta, ilyenkor pár ember üresen van, de nagyon ->ezt jó lenne valahogy kihasználni.
-Ase-nak megvolt a pár szokásos himi-homi megoldása, de mindig próbált ő is lőni, meg mindig próbált leindulni a vonal mellett, akart eléggé, lám a gólban is szerepe volt kicsit.. Rodry belendül, és ők ketten tökéletes páros lesznek (értsd: olyan amilyen, de nem fognak emberhátrányt jelenteni) amíg nem jön Bappe

-meg hogy a végén a Case-Fede-Cama trió maradt fenn. Jól érezte Carlo, hogy a vége nem a fineszről fog szólni, okosan gondolta, hogy ők fejezzék be. Persze ezzel kicsit fel is adtuk a támadásokat és jöttek is a baszkok keményen. De az ötlet jó volt, bár szerintem nem volt atomstabil a csapat tőle..
Ami nem tetszett az a védelem volt, az a 3-4 hajmeresztő aláfutás, egyedülhagyás, amikből a komoly helyzeteik voltak. Uhh.. Most jogosan károghatna ANDS, de vagy Körte volt fal, vagy elcseszték.. Ezt jól "mutassa" az xg, nem véletlen lő sokkal kevesebb gólt a bilbó, mint lehetne, elrontják.
Még a Soci ellen Alaba valahogy kapja össze magát, aztán a bl meccset leüli, mert utána meg az Atma jön.. Gyajj, ott nem kéne ilyeneket hülyéskedni, mert a fogas, vagy grízes beveri...
Szóval összességében elégedett vagyok, újabb nem könnyű meccs volt és még jön is egy pár..