Premier League
Re: Premier League
Érdemes például itt megnézni amit a Villareal és Leicester elleni meccsekről írnak.
https://thebusbybabe.sbnation.com/2021/ ... ldo-brings
https://thebusbybabe.sbnation.com/2021/ ... ldo-brings
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jajj megint szar van itt a palacsintában.
Nulla taktikai koncepció, nulla labdakihozatal, nulla csapat szintű mozgás. Ótvar középpályások, lusta tkp-k és passzív szélsők, ezek mellé jön CR, aki amúgy még többet is lép vissza mint egy Rashford/Martian/Sancho.
De a MUs kolléga majd megmondja, ahány mu meccset láttam én ezt vettem észre. A top3mal teljesen felesleges az összevetés mert ott olyan rendszert alakít ki a 3 edző, ami működőképes, és az ő kérésük szerint lett összeállítva a csapat. A MUnál Fergie óta zéró koncepció plusz sok pénz, látjuk mire mentek vele.

Nulla taktikai koncepció, nulla labdakihozatal, nulla csapat szintű mozgás. Ótvar középpályások, lusta tkp-k és passzív szélsők, ezek mellé jön CR, aki amúgy még többet is lép vissza mint egy Rashford/Martian/Sancho.
De a MUs kolléga majd megmondja, ahány mu meccset láttam én ezt vettem észre. A top3mal teljesen felesleges az összevetés mert ott olyan rendszert alakít ki a 3 edző, ami működőképes, és az ő kérésük szerint lett összeállítva a csapat. A MUnál Fergie óta zéró koncepció plusz sok pénz, látjuk mire mentek vele.
Nem illik.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
atesz írta: Hát ahogy olvasom az írásokat róluk, nem sok meccsüket láttam idén, lehet többet vesz el a csapatszinten, mint ami pluszt ad azzal, hogy ő rúgja a gólokat. Mezőnyben semmit nem tesz hozzá, borult miatta a csapatjáték.
Ja, a rohadék.. Takarodjon Benzema is, mert Körtének kell védenie helyette, ő meg csak a gólokat lövi

1/ Nézz bele a meccseikbe.
2/ Majd csodálkozz, hogy nem ő a fék..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ez a két középpályás tehet róla, hogy Ronaldo nem lép be a csapatjátékba, ha az ellenfélnél van a labda?
A Liverpool, City, Chelsea hármasnál ilyen nem megengedett a játékosoknak.
A Liverpool, City, Chelsea hármasnál ilyen nem megengedett a játékosoknak.
A micsoda borult miatta?atesz írta: Hát ahogy olvasom az írásokat róluk, nem sok meccsüket láttam idén, lehet többet vesz el a csapatszinten, mint ami pluszt ad azzal, hogy ő rúgja a gólokat. Mezőnyben semmit nem tesz hozzá, borult miatta a csapatjáték.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amíg ilyen Mctominay és Fred van mögötte a középpályán, addig nekem senki ne mondja, hogy CR a fék, könyörgöm.
Nézzük már meg, hogy a Pool, Chelsea, Citynél kik vannak középen. De még az Arsenalnál is nagyobb szintet képviselnek az emberek.
Egyszerűen hulladék.
Nézzük már meg, hogy a Pool, Chelsea, Citynél kik vannak középen. De még az Arsenalnál is nagyobb szintet képviselnek az emberek.
Egyszerűen hulladék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hát ahogy olvasom az írásokat róluk, nem sok meccsüket láttam idén, lehet többet vesz el a csapatszinten, mint ami pluszt ad azzal, hogy ő rúgja a gólokat. Mezőnyben semmit nem tesz hozzá, borult miatta a csapatjáték.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Először örültem, hogy a unitedba ment a city helyett, a közös történetük miatt is, meg azért is, mert így tisztább maradt, messivel ellentétben nem adta el magát kilóra az olajosoknak.ziro4vr írta: Kicsit roncsderbi jelleg volt, Ronaldo aztán rendet tett. A góljai nélkül bl kiesés meg 8-10. hely lenne.
Cityben nem is tudom hány gónál tartana olyan kiszolgáló személyzet mellett.
De látva, hogy milyen hígfos a MU, és hogy a juvéhoz hasonlóan a sok okos itt is meg fogja találni minden problémáért, megnéztem volna a cityben. Ahogy mondod, tömték volna labdákkal, és ha egy harmadik csapattal is behúzza a bl-t, és még egy aranylabdát, gyönyörű befejezése lett volna a pályafutásának. A szart így is, úgy is kapja, legalább sportszakmailag hozzáillő csapat lett volna mögötte újból.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan a "hosszu meg a szezon" kozhely el, de a pool-city-chelsea harmas nagyjabol egy szinten all es egy jo nagy lepessel az uldozok elott.Kíváncsi vagyok Rangnick a "kötelező" 4. helyen túl, kihoz-e esetleg egy dobogót is a bandából..
nem csak pontokban.
oriasi meglepetes lenne, ha nem ez a harmas alkotna a dobogot, de hogy milyen sorrendben, arra mind a 6 verzio teljesen elkepzelheto.
- ziro4vr
Kicsit roncsderbi jelleg volt, Ronaldo aztán rendet tett. A góljai nélkül bl kiesés meg 8-10. hely lenne.
Nem illik.
- Sorrentino
Jól látom, hogy Ödegaard visszahozta a meccsbe az Arsenalt, majd egy remek becsúszással elintézte a győzelmet a MU-nak?

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Viszont így is behúzták végül..Remy írta: De Gea majd máskor nem szimulál, és pláne nem marad lent a földön, miután a bíró nem fújt.Mennyire ostoba gólt kaptak. Persze utána egyből meggyógyult.
Kicsit sajnálom Carricket amúgy. Múltkor belekezdtem, de Ferguson után Giggs és ő voltak szerintem, akik átmentek a "teleszart búvárruha look a ManU padján" teszten. A Moyes, VanGál féle szerencsétlenkedés és a Mou-ból áradó pökhendiség nem illett oda.. De Ole tescos Pep féle mutogatósdija sem..
Kíváncsi vagyok Rangnick a "kötelező" 4. helyen túl, kihoz-e esetleg egy dobogót is a bandából..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De Gea majd máskor nem szimulál, és pláne nem marad lent a földön, miután a bíró nem fújt.raul 4 ever írta: Fred![]()
![]()
XDXD
Rálépett DeGea lábára egy szöginél, a szerencsétlen a földön fekszik Smissszró meg belövi az üres kapuba..
Faubert2![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- raul 4 ever
Fred
XDXD
Rálépett DeGea lábára egy szöginél, a szerencsétlen a földön fekszik Smissszró meg belövi az üres kapuba..
Faubert2

Faubert2

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sajnalatos.
bognar gyuri felkeszul.

bognar gyuri felkeszul.
A Watford-Chelsea meccset felbaszakitottak, mert egy néző infarktust kapott a lelátón.
Jó a feje, itt a helye.
- ziro4vr
Én se hinném hogy maradna, ambíciózus egy csévó. Plusz a dortmundnál ha megcsappan a jegybevétel, akkor szarban tudnak lenni, el kell majd adni jó áron a vikinget. Aztán utána Bellinghemet jó eséllyel.
Nem illik.
- Sorrentino
BVB most esett ki az EL-be. Nem hiszem, hogy a BL nélküli tavasz nagyon motiválná a maradásra.Realista24 írta: Ki tudja mi lesz Haalanddal?!
Most az a hír járja, hogy a BVB megduplázná a fizuját, hogy maradjon 2023-ig, ezzel egyidőben megduplázza a kivásárlási árát is.
Ha így lesz, és addig alakul a ManU valamilyen szinten, akár fontolóra is vehetik.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ki tudja mi lesz Haalanddal?!
Most az a hír járja, hogy a BVB megduplázná a fizuját, hogy maradjon 2023-ig, ezzel egyidőben megduplázza a kivásárlási árát is.
Ha így lesz, és addig alakul a ManU valamilyen szinten, akár fontolóra is vehetik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema