Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. november 30., kedd 9:17

Sneijdernek is mondtátok, hogy aranylabdás? :mrgreen:

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2021. november 30., kedd 9:02

hehetheoriginal írta: Ez itt egy sneijder vagy owen aranylabda volt tegnap.
Egy semmi.
Rosszabb, Sneijder és Owen legalább tényleg kiemelkedő évet mentek, trófeákat nyertek, vezérek voltak a pályán és az erős közepes pályafutásuk legjobb egyéni teljesítényét hozták az aranylabdás évben.

Messi meg ellötyögött, kiscsapatoknak vert egy halom gólt, minden fontos sorozatban, párharcban eltűnt, és tizenikszedik próbálkozásra végre behúzta a délamerikai mikuláskupát, aztán bumm, a bablevesszigeteki szövetségi kapitányok megszokásból hozzábasszák az aranylabdát.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 30., kedd 8:52

Jo akkor a barca tema skip, nem kovetem a noi focit, olyan mintha gyerekek jatszananak.
Viszont a tobbit tartom, kar, hogy egy ekkora monopoliumot nem mostansag fognak megtörni, sok evtizedig megy ez meg majd
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 30., kedd 8:49

hehetheoriginal írta: Ennyire nyiltan monopol, erofitogtato es korrupt szervezet egy ekkora iparagban nincs meg egy.
Aki nekik beszol vagy nincs egy velemenyen, ott nem terem tobb baber.
Kerdes, hogy a barcelona mivel nyalta vissza magat a kegyeikbe a superleague utan.
Ven blatter is a ceronaldos messis faszsagaival mar legalabb alulrol szagolja az ibolyat.
De a rabszolgahajcsarok rendre megveszik ezt a sok nyomorultat, legyen az vébé vagy epp aranylabda.
De megmentjuk a futballt, a futball mindenkie. Foleg a vak/ellehetetlenult rabszolgake ugye.
Ez itt egy sneijder vagy owen aranylabda volt tegnap.
Egy semmi.
Nem nyalták vissza semmivel, szerintem.
Női díjazottat nem tudták elcsalni, akkora ott a Barca dominancia.
Kopa díjat ki nem szarja le?
Messinek meg vett egyet a kecskepásztor.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 30., kedd 8:39

Ennyire nyiltan monopol, erofitogtato es korrupt szervezet egy ekkora iparagban nincs meg egy.
Aki nekik beszol vagy nincs egy velemenyen, ott nem terem tobb baber.
Kerdes, hogy a barcelona mivel nyalta vissza magat a kegyeikbe a superleague utan.
Ven blatter is a ceronaldos messis faszsagaival mar legalabb alulrol szagolja az ibolyat.
De a rabszolgahajcsarok rendre megveszik ezt a sok nyomorultat, legyen az vébé vagy epp aranylabda.
De megmentjuk a futballt, a futball mindenkie. Foleg a vak/ellehetetlenult rabszolgake ugye.
Ez itt egy sneijder vagy owen aranylabda volt tegnap.
Egy semmi.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 30., kedd 7:49

p.csabi1 írta: Ez mindig ilyen szokott lenni ez a műsor?Nem néztem csak egyszer mikor oda kapcsoltam akkor Drogba meg C.R. volt félpucéron kivetítve.Mondom mi a fasz ez. :mrgreen:
Ez a Messi szopás meg már kínos.
Egy vicc kategória ami most megy az Uefánal meg a Fifánál.
Ilyenkor azért elgondolkozok,hogy lehet tényleg elment az eszük ott nyugaton a vezetőknek.
Ja a Barcás kiscsajt sunáztam volna így kikerázva.
Azon a félmeztelen képen ki van akadva nagyjából mindenki, hogy ez miért kellett?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. november 30., kedd 7:19

Ez mindig ilyen szokott lenni ez a műsor?Nem néztem csak egyszer mikor oda kapcsoltam akkor Drogba meg C.R. volt félpucéron kivetítve.Mondom mi a fasz ez. :mrgreen:
Ez a Messi szopás meg már kínos.
Egy vicc kategória ami most megy az Uefánal meg a Fifánál.
Ilyenkor azért elgondolkozok,hogy lehet tényleg elment az eszük ott nyugaton a vezetőknek.
Ja a Barcás kiscsajt sunáztam volna így kikerázva.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 30., kedd 0:00

Mondjuk ez az idei ajándék aranylaszti sehol nincs, ahhoz képest, amikor 2009-2010-ben a VB évében Messi nem nyert se VB-t, se BL-t és mégis egkapta a bogyót. VB-n bazdmeg gólt se lőtt, és a németek megint elkenték szegényt nagyon ocsmányul. Sneijder meg ugye top 3-ba se került, miközben triplázott az Interrel, az elődöntőbe a barcát verve, VB döntőbe vitte a gyengécske Hollandokat, ahol nem mellesleg vert a tornán 5 gólt is, meccseket nyert a góljaival a 16 meg a 8 között Hollandia, de még az elődöntőben is kent egyet. Na az volt az igazán gusztustalan. Én ott engedtem el ezt a díjat.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. november 29., hétfő 23:54

illgner írta: Az nso munkatársa így szavazott:

Aranylabda: Robert Lewandowski, Jorginho, Giorgio Chiellini, Harry Kane, Cristiano Ronaldo.
Van baj itt is de legalább messit nem rakta bele :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. november 29., hétfő 23:52

illgner írta:
dzsi91 írta: Szerintem meg kurva idegesítő az egész ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ott tartunk,hogy konkrétan teljesítmény nélkül kapja az aranylabdákat. Volt amikor úgy kapta,hogy azért csinált is valamit de más jobban megérdemelte volna most már ott tartunk,hogy nem kell semmit csinaljon hozzá.

Kozbén céronaldo hátán viszi a hígfos csapatait azt szóba se kerül. Jah meg ugye milyen jófejek vagyunk,hogy Modricot észrevesszük és adunk neki balondoort. Lófaszt messinek esélye nemvolt Cr nyerte volna 6-5 lett volna akkor legyen modric.
Szerintem ez nem így működik. Nem vagyok elájulva attól, hogy minden lópikula banánköztársaságban szavazhatnak a jelöltre, de mégiscsak több száz szavazat dönti el, hogy ki lesz az aranylabdás. Abban meg nem hiszek, hogy Modric azért nyert annak idején, mert lefizették az afrikai meg csendes-óceániai voksolókat. Az más kérdés, hogy lehet terelgetni a népet, hogy kire érdemes szavazni, de mégiscsak mindenki maga dönti el, hogy kire adja a szavazatát.
Modric olyan szintű hyoeot kapott abban az évben ami szerintem mindenkit meglepett innen is.Abban a világban ahol akkor éltünk csak és kizárólag Céronaldo nyerhette volna azt a lasztit a bl góljaival az óllójával bl tripla vbn a spanyoloknak tripla.

Én örülök,hogy modric aranylabdás és kurvára megérdemelte. Meg benzema ramos is érdemelne egyet egyet. De így ami utána történt látható,hogy ott semmi másról nemszólt a dolog,csak hogy cr ne előzzön.Ott 2018ban ha figyelembe veszem az előző évekbeli trendet CR Kapja és messi azóta sem kap egyet sem.
Mostmeg messi kapott még kettőt grátiszban…

Alapból ez az aranylabda egyszerű volt mint a bot most meg senki nem érti mire adják ezt is jól megoldották pedig kurvára nem volt nehéz megérteni.
-naptári év
-egyéni teljesítmény
-csapat trófeák
Így eggyütt nem külön külön. Ha valaki hozott egy átlagfeletti szezont de nem nyert semmit akkor az kapta aki hozott egy átlagfeletti szezont de nyert is valamit. Aztán 2012ben ezt borították messi nem nyert semmit de hozott egy átlag feletti szezont és neki adták míg cr hozta az átlag feletti szezont és a trófeákat meg egy erős ebt. Ezután 2013ban már odakellett adni crnek ugyanúgy trófea nélkül egyéni teljesítményre onnantól meg egy nagy katyvasz az egész.

Egyéni teljesítmény+csapattal elért eredmények.Nem annyira bonyolult.

A realitás lett volna a 4-4 de 5-5nél meg lehetett volna állni. Most 7-5re vezet egy olyan játékos aki 7 éve nem látott bl trófeát.

Igazaból azon húztam fel magam,hogy amikor már rég vége mindennek amikor a porba taposták annyiszor amennyiszer csak látni akartam idehozzák nekem 70évesen a semmire és mutogatják ,hogy ő a legjobb. Szánalom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. november 29., hétfő 23:39

Az nso munkatársa így szavazott:

Aranylabda: Robert Lewandowski, Jorginho, Giorgio Chiellini, Harry Kane, Cristiano Ronaldo.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. november 29., hétfő 23:33

dzsi91 írta: Szerintem meg kurva idegesítő az egész ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ott tartunk,hogy konkrétan teljesítmény nélkül kapja az aranylabdákat. Volt amikor úgy kapta,hogy azért csinált is valamit de más jobban megérdemelte volna most már ott tartunk,hogy nem kell semmit csinaljon hozzá.

Kozbén céronaldo hátán viszi a hígfos csapatait azt szóba se kerül. Jah meg ugye milyen jófejek vagyunk,hogy Modricot észrevesszük és adunk neki balondoort. Lófaszt messinek esélye nemvolt Cr nyerte volna 6-5 lett volna akkor legyen modric.
Szerintem ez nem így működik. Nem vagyok elájulva attól, hogy minden lópikula banánköztársaságban szavazhatnak a jelöltre, de mégiscsak több száz szavazat dönti el, hogy ki lesz az aranylabdás. Abban meg nem hiszek, hogy Modric azért nyert annak idején, mert lefizették az afrikai meg csendes-óceániai voksolókat. Az más kérdés, hogy lehet terelgetni a népet, hogy kire érdemes szavazni, de mégiscsak mindenki maga dönti el, hogy kire adja a szavazatát.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. november 29., hétfő 23:15

Szerintem meg kurva idegesítő az egész ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ott tartunk,hogy konkrétan teljesítmény nélkül kapja az aranylabdákat. Volt amikor úgy kapta,hogy azért csinált is valamit de más jobban megérdemelte volna most már ott tartunk,hogy nem kell semmit csinaljon hozzá.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2021. november 29., hétfő 23:14

Steve írta: De mi a faxszal lehet eztmegmotiválni?!
Mivel?!
István, 'cause he is a good boy.
Or he is THE good boy.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. november 29., hétfő 23:10

Ha legalább azt a szerencsétlen Copát úgy nyerik, hogy ő viszi a hátán a csapatot, de egy szem gólt szenvdett össze az egyenes kieséses szakaszban, kb. összehoza neki a csapat a címet. Pfejj, tiszta szégyen ez.

Bl-ben is első körben kiestek.

LaLigában is felsültek.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 29., hétfő 23:02

De mi a faxszal lehet eztmegmotiválni?!
Mivel?!

Hogy olyan jó játékos..volt?!

De komolyan mi a halál faxszával tudja valaki ezt megindolokni?

Ez a nevetséges baromkodás fog még menni hosszú évekig, be fogják a törpét gurítani tolókocsin is oda..

Idegesíteni már rég nem idegesítem magam, se nem szánalmas, se nem nevetséges. Egy dolog zavar, hogy senki nem szólal fel ez ellen a bohózat ellen.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 29., hétfő 22:58

Lionel Messi (Paris Saint-Germain)
In 2021: 41 goals, 17 assists. Won Copa America & Copa del Rey.

Robert Lewandowski (Bayern Munich)
In 2021: 64 goals, 10 assists. Won Bundesliga, Club World Cup & DFL-Supercup.

Karim Benzema (Real Madrid)
In 2021: 43 goals, 14 assists. Won UEFA Nations League.
Es akkor Benzemahoz kepest Messi kap ket es felszer annyi szavazatot. Elvitte a hypevonat ezt is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. november 29., hétfő 22:56

petiamadridista írta: Azért ha Drogbának lett volna vér a f.aban belekiabálja a kamerába, hogy "Fucking Disgrace".

:lol:
Na, ezen felrohogtem! :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. november 29., hétfő 22:51

ziro4vr írta: Mesterséges kultuszgenerálás, várható volt. Az is nevetséges hogy Jorginho harmadik, értem a címeket de egy iszonyatos semmilyen közepes focista.

Kelafi Kurafi azért nagyokat mosolygott a háttérben.
Kérdés,hogy rámennek e a 10 balondorra. Az olyan szép kerek szám.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. november 29., hétfő 22:47

Azért ha Drogbának lett volna vér a f.aban belekiabálja a kamerába, hogy "Fucking Disgrace".

:lol:

Vissza: