Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Én most klasszikus pótlásban voltam, Mystic River és Phone Booth. Előbbi elég fasza, színészek azért rendesen vitték, a fordulat kicsit izzadságszagú volt azért, de nagyon jó film. A Phone Booth átbaszós, az a szerencséje, hogy rövid. De valahogy ambivalensen mégsem válik javára, nagyon sok kibontandó dolog lehetett volna benne. Teljesen felejthető darab sajnos.
Az új Benedictcucumber film érdekel majd még.
Az új Benedictcucumber film érdekel majd még.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nekem is tetszett, rosszabbra számítottam.ziro4vr írta: The Last duel
Megnyugtat, hogy azért még vannak jó filmek, fasza volt.
A Titánt látta már valaki? Nagyon beteg cucc

- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tetszett a moral of the story, hogy mindenki egy rohadék egy kis szemét és megérdemeljük a covidothehetheoriginal írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor az elejen felcsendul a patty labelle stir it up es stan megy vegig south parkon, na az kemeny bazmeg igy felnott szemmelNika91127 írta: Beteg... Böcsület!![]()
![]()
Rég néztem SP-t, én mint sorozat részről részre sosem tudtam nézni, a visszhangosabb részeket néztem csak mindig, mert amúgy az epizódok 3/4-e közepes és unalmas sajnos. De a maradék meg nagyon jó és aranyat ér.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor az elejen felcsendul a patty labelle stir it up es stan megy vegig south parkon, na az kemeny bazmeg igy felnott szemmelNika91127 írta:Beteg... Böcsület!Pipita írta: South Park - Post COVID, valaki?
Nézzétek, ezerpertíz, remélem hamarosan jön a következő rész is.![]()
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mert Snipes jóarc.géza írta:De miért?Remy írta:Tolok egy kis Wesley Snipes maratont a lockdown alatt.
![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
De miért?Remy írta:Tolok egy kis Wesley Snipes maratont a lockdown alatt.
Fasza ez a Dune.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tolok egy kis Wesley Snipes maratont a lockdown alatt.
A RAJONGÓ: Tony Scottnál jobban talán soha senki nem értett ahhoz, hogy hogyan csinálj bármiből MENŐ filmet. Ízig vérig 90-es évek, egy fantasztikus De Niróval és Snipesszal. Méltatlanul alulértékelt alkotása az öregnek.
DZSUNGELLÁZ: Spike Lee túltolta a diszkrimináció hangoztatását. Ahelyett, hogy csak éreztette volna, ami néhol sikerült is, folyamat a néző képébe is tolta. Ettől függetlenül egy érdekes és nézhető film, egy kifejezetten hangzatos castinggal. Samuel L. Jackson, Halle Berry, Wesley Snipes, John Turturro, Anthony Quinn, Tim Robbins , Brad Dourif, Ossie Davis és Ruby Dee.
FORRÁSPONT: Lagymatag akció/krimi Dennis Hopperrel, Wesley Snipesszal és Viggo Mortensennel. Kár érte, mert ez a gárda többet érdemelt volna.
SPORTHÁBORÚ: Légdeszkás kviddics! Snipes Edgar Davids-t játszik Dean Cain oldalán, a film pedig olyan szintet képvisel, hogy még a tékából sem tudnád kikölcsönözni VHS-en. De tényleg, az öreg Snipes ezt miért vállalta el?
MOZDULATLAN TÚSZ: Fülke feeling, morális kérdésekkel, az amerikai fegyverkezéssel megfűszerezve. Elnyújtva és a figyelmet többnyire nem fenntartva. Egynek elmegy, de nem tud semmi extrát nyújtani.
A MEGÁLLÍTHATATLAN: Az ezredforduló után már semmi nem volt a régi. Eltűnt a báj és az atmoszféra az akcióhősök körül, a sablonsztorik nem úgy működtek, mint korábban. Veterános akció, ami, ha 10 évvel korábban jön, imádtuk volna.
NEW YORK KIRÁLYA: Alacsony lángon égő, de fogyasztható gengszterkedés, amiben a casting többet ér, mint maga a sztori. Walken és Fishburne remekelnek, de ott van Caruso, Snipes és Buscemi is.
NEW JACK CITY: Nagyon gettó, nagyon gengszter, nagyon kábszi. Hangulatos iparosmunka, egy drogbáróvá való Wesley Snipesszal.
A RAJONGÓ: Tony Scottnál jobban talán soha senki nem értett ahhoz, hogy hogyan csinálj bármiből MENŐ filmet. Ízig vérig 90-es évek, egy fantasztikus De Niróval és Snipesszal. Méltatlanul alulértékelt alkotása az öregnek.
DZSUNGELLÁZ: Spike Lee túltolta a diszkrimináció hangoztatását. Ahelyett, hogy csak éreztette volna, ami néhol sikerült is, folyamat a néző képébe is tolta. Ettől függetlenül egy érdekes és nézhető film, egy kifejezetten hangzatos castinggal. Samuel L. Jackson, Halle Berry, Wesley Snipes, John Turturro, Anthony Quinn, Tim Robbins , Brad Dourif, Ossie Davis és Ruby Dee.
FORRÁSPONT: Lagymatag akció/krimi Dennis Hopperrel, Wesley Snipesszal és Viggo Mortensennel. Kár érte, mert ez a gárda többet érdemelt volna.
SPORTHÁBORÚ: Légdeszkás kviddics! Snipes Edgar Davids-t játszik Dean Cain oldalán, a film pedig olyan szintet képvisel, hogy még a tékából sem tudnád kikölcsönözni VHS-en. De tényleg, az öreg Snipes ezt miért vállalta el?
MOZDULATLAN TÚSZ: Fülke feeling, morális kérdésekkel, az amerikai fegyverkezéssel megfűszerezve. Elnyújtva és a figyelmet többnyire nem fenntartva. Egynek elmegy, de nem tud semmi extrát nyújtani.
A MEGÁLLÍTHATATLAN: Az ezredforduló után már semmi nem volt a régi. Eltűnt a báj és az atmoszféra az akcióhősök körül, a sablonsztorik nem úgy működtek, mint korábban. Veterános akció, ami, ha 10 évvel korábban jön, imádtuk volna.
NEW YORK KIRÁLYA: Alacsony lángon égő, de fogyasztható gengszterkedés, amiben a casting többet ér, mint maga a sztori. Walken és Fishburne remekelnek, de ott van Caruso, Snipes és Buscemi is.
NEW JACK CITY: Nagyon gettó, nagyon gengszter, nagyon kábszi. Hangulatos iparosmunka, egy drogbáróvá való Wesley Snipesszal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ha minden igaz, akkor még jön 3 MCU-s Póki film a mostani után. Lehet, hogy van benne valami csavar, nem volt kedvem végigolvasni a cikket.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

SHang Chi szerintem is jo volt, egyik legjobb szuperhosos eredet film, azsiai vonalat is autentikusnak ereztem, nem annyira eroltottnek. A harcjelenetek meg annyira nem mozgatnak meg az ilyen filmekben, altalaban az osszes bumm-bumm csiriburi nyernek a jok vonalon mozog, pl. a Dr. Strange ezert tetszett.
Matrix 4 trailer alapjan nekem csalodas, inkabb egy ripoffnak tunik, mintsem barmi ujnak. Trinityvel, wishes Morpheussal, stb.
Matrix 4 trailer alapjan nekem csalodas, inkabb egy ripoffnak tunik, mintsem barmi ujnak. Trinityvel, wishes Morpheussal, stb.
- Remy
- Kapcsolat:
Nem értékelitek ti a Wuxia-t, az a bajotok. Full jól ötvözték Hollywoodal. Azért is volt ennyire elborult.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A Fekete Ozvegy es az Eternals is nagyon gyenge lett sajnos. Remelem, hogy a Poki tenyleg jo cucc lesz.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A Pókembert azért megnézem moziban, 50-50 hogy borzalmasan szar lesz vagy kurvajó. Megjátszom. 
Mátrix 4 ugyanez.
Mátrix 4 ugyanez.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pont a vége volt undorító cgi orgia a zöld vászon előtt, áhh undi volt. A buszos akciójelenet pl fasza volt tényleg.
Nem illik.
- nmate
Borzalmasan erőltetett és gagyi a vége.ziro4vr írta: Shang Chi
Volt már ennél rosszabb marvel film, de továbbra sem áll szerintem annyira jól a marvelnek ez a multivers saga ezekkel a c kategóriás hősökkel.
Nagyon inflálódik a Marvel, eddig sem termeltek nagy értéket, de évente egyszer teljesen jó volt ilyeneket nézni. Most gyakorlatilag havonta jön új kontent.
- Remy
- Kapcsolat:
Én semmit nem vártam tőle, de nagyon kellemesen csalódtam. Jópofa volt a főhős. full átlag figura. Ez az ázsiai vonal pedig nem rossz, hogy behozták. A végjáték pedig brutál látványos volt, kicsit Dragon Ball feeling.ziro4vr írta: Shang Chi
Volt már ennél rosszabb marvel film, de továbbra sem áll szerintem annyira jól a marvelnek ez a multivers saga ezekkel a c kategóriás hősökkel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
A Last Duel is elérhető már. Elvileg az öreg Ridley odatette most.
Azért remélem a Phoenixes Napoleon filmre maradt még benne szufla. Meg azt is, hogy a Gladiátor 2-t elfelejti
Azért remélem a Phoenixes Napoleon filmre maradt még benne szufla. Meg azt is, hogy a Gladiátor 2-t elfelejti

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Viccen kívül nekem a Free Guy az év abszolút meglepetése, én nagyon jól szórakoztam rajta.nmate írta: Free Guy kellemes kis vasárnap délutáni guilty pleasure. Semmi eredeti nincs benne, Ryan Reynolds Ryan Reynoldsot játssza egy Truman Show/Lego Movie/Rontó Ralph mashupban, de amúgy teljesen oké és élvezhető a film. Egynek jó, simán ajánlom![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Shang Chi
Nem illik.