elmúlt 72 órában 6 eon-ossal beszéltem, mindenkit felhívtam, akit csak lehetett.RealAsensio írta:
Jezusatyauristen, te valami giga szopoba futottal bele, ezt nem tudom elhinni… biztos, hogy mindent jol csinaltatok? Ez irrealis, valaki valamit nagyon elnezett, vagy nem tudom. Ennek mindenkepp menjetek utana, ez brutalis.![]()
igen, mindent jól csináltunk, legalábbis nem kértek hiánypótlást.
nem tartották a saját határidejüket az ajánlat megtételére, majd a szerződés kiküldésére, ezt a 2-3 hónap csúszást most rajtunk verik el...pedig én minden egyből visszaküldtem.
most megnéztem, júli 15-én küldtem el a kérelmet.
okt 13.-án kaptam meg a tájékoztatót róla, amit egyből elfogadtam, visszaküldtem, tegnapelőtt meg jött a szerződés.
magán cégek kb egymilláért csinálnak meg terveket gyorsabban, azért az kumma sok. 6 hónapra mondták, az eon 10re vállalta.
most abban maradtunk, hogy az engedélyeknél (földhivatal, önkormányzat) tudunk nyerni ha van kontakt (van) pár hónapot, ha nem ülnek rajta. szóval mondtam nekik, hogy tájékoztassanak kinél van engedélyeztetésen, és akkor tudok intézkedni, hogy vegyék előre.
nem tudunk mit csinálni, a közelben lévő vezetékekre nem lehet csatlakozni (nem tudom miért), és már csak földkábelen lehet a településen új hálózatot kiépíteni.