júliusban leadott igényemre többszöri telefonálás, személyes beutazás BP-re könyörgés után ma megküldték nagy kegyesen a szerződést.
2023 jan. 31. határidővel....
elmehetnek a bús picsába.
Most felvettem a kapcsolatot pár céggel, akik talán gyorsabban megcsinálják a kiépítés terveit, rövidítve az erre és engedélyezésre adott 10 hónapos (
Januárban lökik az alapot, marha jó lenne, ha majd ott állna a ház jövő télen készen, fűtés meg minden nélkül.
Lehet ez normális, de engem eleve felszab az ilyen, főleg, hogy júliusban leadtam az igényt, októberelején küldték meg a gazd.műszaki tájékoztatót, amit aznap vissza is küldtem, hogy ok. (abban még november eleje volt ígérve kivitelezésre)
majd két hónapba telt a saját "lustaságuk" miatt kiküldeni a szerződést, amire még tettek két hónapot.
Komolyan, az ember szolgáltatást akar igénybe venni, amiért fizet, és még várjon erre több mint egy évet.
Azt már csak hozzáteszem, hogy 60 méterre ott a villanyvezeték mindkét irányba, ahonnan a többi házba megy az áram, de nekünk 600 méterről, 3 utcával fentebbi transzformátorról akarják lekötni.
Most kíváncsian várom, hogy mit ajánl az a két cég akikkel ma beszéltem telefonon, ők azt mondták megcsinálják kb 4-6 hónap alatt a terveket, engedélyeket...csak ugye kérdés ez mibe fog fájni.