Tjacks írta: Tök igazadvan, + különben sem kötelező olvasnom.
Pátokfaszát![]()
![]()

Egyébként a mi hibánk, hehe bedobta az Aurelio börtönbe megy témát ha jól emlékszem csak nem annyira tudtunk rá reagálni

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 26., péntek 20:23
Tjacks írta: Tök igazadvan, + különben sem kötelező olvasnom.
Pátokfaszát![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 26., péntek 20:15
Tök igazadvan, + különben sem kötelező olvasnom.sebydani írta:Nem tudom mi a gond, pont egészséges mértékben megy az offban az álló fasz, a covid meg a naplopás meetingekenTjacks írta: Lassan jöhetne a vakcina topik, vagy Covid topik.....![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 26., péntek 20:08
Nem tudom mi a gond, pont egészséges mértékben megy az offban az álló fasz, a covid meg a naplopás meetingekenTjacks írta: Lassan jöhetne a vakcina topik, vagy Covid topik.....![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 26., péntek 19:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 26., péntek 19:17
Ezért regisztráltál?atesz írta: Celebvirológusunk azt mondja, hogy a vakcinagyártók pár hét alatt át tudnak állni erre a mutációra, ha gond lesz vele.
Nem ártana már tanulni a korábbi elhamarkodott kijelentésekből, és talán kellő időt kellene adni a jóslásoknak.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 26., péntek 19:04
HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 26., péntek 16:13
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 26., péntek 16:00
Ne mondj ilyet, mert mindjárt lekonyul Kerlon.'shutterisland írta: 3..2..1..mEgMondTUk hOgY nEM eR sEMmit a VaKCinA !![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 26., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. november 26., péntek 15:50
Azért ennél árnyaltabb a kép, 2 nap alatt nem ismerik még ennyire ezt a mutációt h ezt így kategorikusan ki lehessen jelenteni.ikarus93 írta: Dél Afrikából terjed egy újabb mutációja a virusnak,
a jelenlegi vakcina se véd ellene.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. november 26., péntek 15:45
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 26., péntek 14:04
Szavazást lehetne kérni? Sírok...füst írta:https://st4.depositphotos.com/1756291/ ... lf-key.jpgHalfkey írta: Ne zárjuk be, most gondolkodom milyen profilképem legyen, ha már a régi eltűnt pár éve. Javaslatok?![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 26., péntek 13:44
füst írta:https://st4.depositphotos.com/1756291/ ... lf-key.jpgHalfkey írta: Ne zárjuk be, most gondolkodom milyen profilképem legyen, ha már a régi eltűnt pár éve. Javaslatok?![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 26., péntek 13:22
https://st4.depositphotos.com/1756291/ ... lf-key.jpgHalfkey írta: Ne zárjuk be, most gondolkodom milyen profilképem legyen, ha már a régi eltűnt pár éve. Javaslatok?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 26., péntek 12:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 26., péntek 12:34
Is is. Bár az első két gy évfordulót sem ért meg hála az égnek.Steve írta:Mármint, hogy hányadik feleség vagy hogy hányadik évforduló?Realista24 írta:
Akartam is írni, hogy ez attól is függ, hogy hányadik.![]()
![]()
Végülis mindkét eset költséges. De mesélj mi hibát követtél el?Hátha tanulunk belőle.
Na de szerencsére Hehito a fejemre xarna és szétcsapkodná papuccsal, szóval már ezért megérte felkelnem reggel az ágyból.![]()
![]()
Itt minden nap jut valakinek valami extra szeretet.![]()
![]()
Nincs mese be kell zárni ezt a fórumot, ezt már kimaxoltuk évtizedekre.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 26., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 26., péntek 12:20
Ne aggódj, megnéztem ma van Konrád névnapja, nem keverted össze a napokat.babaking írta:tudom, bár azt nem mondtam, hogy ma van a névnapjaEl Sie7e írta:
boldog névnapot Konrádnak!a madridom népe elfogadó
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 26., péntek 12:17
Mármint, hogy hányadik feleség vagy hogy hányadik évforduló?Realista24 írta:Akartam is írni, hogy ez attól is függ, hogy hányadik.Faust írta: R24 tudna errol meselni.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 26., péntek 12:05
Akartam is írni, hogy ez attól is függ, hogy hányadik.Faust írta: R24 tudna errol meselni.![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem