Te kis hamis, spórolni akartál, mi?babaking írta: Most kaptam 3. Pfizert. A második estére lefársztott, másnapra kiütött. Remélem ma este nem lesz semmi mert éttermi foglalásom van aszsony névnapja miatt.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 26., péntek 10:49
Te kis hamis, spórolni akartál, mi?babaking írta: Most kaptam 3. Pfizert. A második estére lefársztott, másnapra kiütött. Remélem ma este nem lesz semmi mert éttermi foglalásom van aszsony névnapja miatt.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. november 26., péntek 10:41
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 26., péntek 8:58
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 26., péntek 8:57
Ehhez mondjuk elég nekem az asszony, nem kell oltás.Kerlon írta: Haverom két szputnyikra kért egy modernát, elkezdi (bocs a hatasossag kedveert em cenzurazom):
bazdmeg nem tudtam aludni, most raz a hideg es lazas vagyok, de az semmi, mert amugy egesznap all a faszom![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 26., péntek 8:37
Nem javaslom hogy óvoda vagy iskola mellett sétálgass, csúnya ügybe keveredhetnél.Kerlon írta:
bazdmeg nem tudtam aludni, most raz a hideg es lazas vagyok, de az semmi, mert amugy egesznap all a faszom![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 26., péntek 8:32
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. november 26., péntek 8:31
Tegnap Pfizer, csak az oltás helye fáj picit. Amúgy semmi.sebydani írta: Fúj![]()
![]()
![]()
Na a tegnap oltottak hogy vannak? Engem megdolgoz rendesen a Pfizer, komoly ez a kínai-amerikai háború. Szerencsére kitakarítottam a mai meetingeket, úgyhogy lesz áram Netflixezni![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 26., péntek 8:27
Persze.sonic írta:Nekem a szakallam oszul, az is er? (Nem, nem en vagyok Gareth Southgate.)Kerlon írta:
+1, aki nem őszül az egy kis uzi![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 26., péntek 8:08
Nekem a szakallam oszul, az is er? (Nem, nem en vagyok Gareth Southgate.)Kerlon írta:+1, aki nem őszül az egy kis uziRealista24 írta:
Bolond vagy? Az ősz a menő, én már csak tudom![]()
![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2021. november 26., péntek 8:06
Astrara kaptam tegnap Pfizert, de azon kívül, hogy fáj a karom semmi tünet egyelőre.sebydani írta: Fúj![]()
![]()
![]()
Na a tegnap oltottak hogy vannak? Engem megdolgoz rendesen a Pfizer, komoly ez a kínai-amerikai háború. Szerencsére kitakarítottam a mai meetingeket, úgyhogy lesz áram Netflixezni![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 26., péntek 8:02
Pfizer semmi, kínaik sem.sebydani írta: Fúj![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 26., péntek 7:51
Nem is te lettél volnahehetheoriginal írta: Ha szeretned, ra is fosok, aztan szetcsapkodom, elteritem papuccsal.
Akkora bozontod lesz, hogy sajat fodrasz kell majd.
Jo reggelt jó hétvégét mindenkinek![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 26., péntek 7:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 26., péntek 6:13
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 25., csütörtök 23:24
Nemar, visitok a villamosonHalfkey írta: Hajbeültetéshez nem kell elutazni, meg kell kérni hehét hogy pisálja le a fejed. Az oltatlan húgynak olyan ásványtartalma van, visszanő![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 25., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 25., csütörtök 20:53
Itt ilyenek mennek?!Steve írta:??ikelemen5 írta: Ryanairnél elég jó akciók, árak vannak.![]()
Ez most mire volt a megoldás?![]()
![]()
R24 utazzon el befestetni a haját, Kerlon utazzon el messzire mert gonosz![]()
, én utazzak Ryanarrel Törökországba hajbeültetésre, vagy __Samy__ küldje el nyaralni az ideges asszonyát, Csababarca házsártos feleségével?
![]()
Túl sok volt az input nekem egyszerre.![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 25., csütörtök 20:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 25., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 25., csütörtök 20:37
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem