Süti írta:
Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:
-43m2 albi, küszöbök nagyon nincsenek, szőnyeg 2. Porszívó nincs.
Gondoltam, porszívó helyett átlépek a 21. századba, és nézek inkább robotporszívót. De olyan sokat nem szeretnék rá költeni.
Szóval, van esetleg tapasztalat a belépő szintű (Mondjuk legyen 50k-ig) gépekkel kapcsolatban? A munkát ezek is elvégzik csak nem csilingelnek közben meg rendelik meg a vacsorát, vagy pénzkidobás, és ilyen árban egy sima kézi porszívóval előrébb vagyok?
Egyik baratom vett 50k korul egyet, talan xiaomi mi robot volt. Ahol nem volt szonyeg, ott szepen felporszivozott, de a szonyegen mar keves volt a szivoereje. Vegul o visszakuldte es vett egy xiaomi s6 max-ot, (akciosan csak par ezerrel volt dragabb, mint az s5 max). De szerintem egy probat a mi robot is meger, ha meg nem jon be, visszakuldod.
h3x0r írta:
Valami jo akkus morzsaporszivot tudnatok ajanlani? Leginkabb a szaritogepnel hasznalnam a szöszgyűjtő tartalynal meg a konyhaban. 9k-ert vettem egy Star-Light APC-1340G kezi porszivot, az 5 ev garancia megfogott, de olyan gyengen sziv, hogy inkabb kuldom is vissza.
Vegul ezt visszavittem (emag easybox

), majd egy masik baratom mondta, hogy par eve vett egy bosch move 20.4v -t; elmentem hozza, kiprobaltam, megtetszett. Neten ki is neztem, Bosch BHN20L vagy 24L valamivel dragabb 25-27k korul. Csak hat egesz romaniaban nem lehet kapni, csak a komolyabb 50-60k feletti gepeket, ugyhogy most kivarok, hatha Karacsonyra vagy majd januarban lesz.
Steve írta:
Bevallom lövésem sincs mennyi a Roborock árazása Magyarországon. Itt az az olcsóbbak közé tartozik.
Jo, de te egy 5 euros fel literes colara is azt mondod, hogy hmm, nem is draga.